Τι είδαμε, τι θα δούμε

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.289
Μα πως,μα πως θα μπορούσε αυτή η πανέμορφη κοπέλα και εξαιρετική ηθοποιός να μην κάνει καλή ταινία!
8/10

Deux jours, une nuit

Υπόθεση:Η Σάντρα έχει ένα δύσκολο δρόμο μπροστά της και μία πολύ στενή διορία. Έχει μόλις ένα σαββατοκύριακο για να συναντήσει τους συνάδελφους της και να τους ζητήσει να απαρνηθούν τον μπόνους μισθό τους, ώστε αυτή να μείνει στη δουλειά. Μόνη βοήθεια, ο σύζυγος της.

Δε με έπεισε, 6+/10.

Reaction score
39
Predestination, 7/10. Αδύνατο να συμβεί αλλά ενδιαφέρουσα.

Μου άρεσε πολύ θα έλεγα! :)
Διαφορετικό από ότι το περιμένεις. Ο τρόπος που προσεγγίζει τους χαρακτήρες μου φάνηκε ιδιαίτερος. Παρόλο που για μεγάλο διάστημα η ταινία είναι αργή, δε με ενόχλησε καθόλου.. Και με αρκετά καλές ερμηνείες..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.762
Predestination, 7/10. Αδύνατο να συμβεί αλλά ενδιαφέρουσα.

Η σειρά μου...

Δεν λέω, προσπάθησα... 45 λεπτά σε ένα μπαρ να μιλάει ο Ethan Hawke με ένα υβρίδιο Jodie Foster-Leonardo DiCaprio. Δεν πάτησα FF, περιμένοντας να δω πού το πάνε. Έχω το προνόμιο της συζύγου που προσέχει τα πάντα, της αρέσουν ή όχι, οπότε μπορώ εγώ να χαζεύω όταν βαρεθώ. Όταν μου απάντησε σε 2-3 ερωτήσεις για την υπόθεση, μετά από μία ώρα θέασης, κατάλαβα ότι δεν είναι η ταινία για μένα.

2/10

Reaction score
16.075
Interstellar 2014 8/10

Υπηρχαν πλανα με παντελη ελλεψη "θορυβου" / μουσικης (στην οθονη και μεσα στην κινηματογραφικη αιθουσα).

Εκει ενοιωθα...

Reaction score
16.075
τι είναι αυτό, κουιζ; και όποιος το βρεί κερδίζει το 2ο επεισόδιο σε παγκόσμια πρώτη; :p
Ναι,δε θελω να κανω διαφημιση.Οποιος θελει τιτλο,ας μου ριξει ένα πμ.:p

Reaction score
6.483
The Signal (2014) 7/10 Ταινια χαμηλου μπατζετ, χωρις εφε που μπορει να ειναι το ζητουμενο σε πολλους ,αλλα πηρε υψηλη γιατι εχει αρχη-μεση-και ειδικα "σωστο" τελος... δεν ειναι δηλ λουσι-μουσι.(Και σε αυτη θα εδινα την ιδια βαθμολογια για αλλους λογους ομως..)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.762
The Signal (2014) 7/10 Ταινια χαμηλου μπατζετ, χωρις εφε που μπορει να ειναι το ζητουμενο σε πολλους ,αλλα πηρε υψηλη γιατι εχει αρχη-μεση-και ειδικα "σωστο" τελος...
:o:o:o Μακριά καλοί μου άνθρωποι!!!!!!!!!!!!! :lolsign:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.517

Reaction score
39
Η σειρά μου...

Δεν λέω, προσπάθησα... 45 λεπτά σε ένα μπαρ να μιλάει ο Ethan Hawke με ένα υβρίδιο Jodie Foster-Leonardo DiCaprio. Δεν πάτησα FF, περιμένοντας να δω πού το πάνε. Έχω το προνόμιο της συζύγου που προσέχει τα πάντα, της αρέσουν ή όχι, οπότε μπορώ εγώ να χαζεύω όταν βαρεθώ. Όταν μου απάντησε σε 2-3 ερωτήσεις για την υπόθεση, μετά από μία ώρα θέασης, κατάλαβα ότι δεν είναι η ταινία για μένα.

2/10
υβρίδιο Jodie Foster-Leonardo DiCaprio

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Έγραψες!!!!!

Όντως, είναι πολύ αργή για σένα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof