melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.882
Δε με έπεισε, 6+/10.Μα πως,μα πως θα μπορούσε αυτή η πανέμορφη κοπέλα και εξαιρετική ηθοποιός να μην κάνει καλή ταινία!
8/10
Deux jours, une nuit
Υπόθεση:Η Σάντρα έχει ένα δύσκολο δρόμο μπροστά της και μία πολύ στενή διορία. Έχει μόλις ένα σαββατοκύριακο για να συναντήσει τους συνάδελφους της και να τους ζητήσει να απαρνηθούν τον μπόνους μισθό τους, ώστε αυτή να μείνει στη δουλειά. Μόνη βοήθεια, ο σύζυγος της.
Μου άρεσε πολύ θα έλεγα!
Η τέταρτη ...εποχή είναι η καλύτερη!
Πρωτη εποχη / check
Δευτερη εποχη / check
Τριτη εποχη / check
Τεταρτη εποχη / 1.Επεισοδιο
Ναι,δε θελω να κανω διαφημιση.Οποιος θελει τιτλο,ας μου ριξει ένα πμ.τι είναι αυτό, κουιζ; και όποιος το βρεί κερδίζει το 2ο επεισόδιο σε παγκόσμια πρώτη;
Η τέταρτη ...εποχή είναι η καλύτερη!
βρε μολόγα, μεταξύ μας είμαστεΝαι,δε θελω να κανω διαφημιση.Οποιος θελει τιτλο,ας μου ριξει ένα πμ.
Θα πεσεις στα σκληρα μ αυτό...Εμενα,δεν με προειδοποιησαν και εχασα τον υπνο μου,εκανα μαυρους κυκλους κα......βρε μολόγα, μεταξύ μας είμαστε
Μακριά καλοί μου άνθρωποι!!!!!!!!!!!!!The Signal (2014) 7/10 Ταινια χαμηλου μπατζετ, χωρις εφε που μπορει να ειναι το ζητουμενο σε πολλους ,αλλα πηρε υψηλη γιατι εχει αρχη-μεση-και ειδικα "σωστο" τελος...
Πρωτη εποχη / check
Δευτερη εποχη / check
Τριτη εποχη / check
Τεταρτη εποχη / 1.Επεισοδιο
Βγήκε ο Vivaldi σε bluray?Η τέταρτη ...εποχή είναι η καλύτερη!
Βγήκε ο Vivaldi σε bluray?
υβρίδιο Jodie Foster-Leonardo DiCaprioΗ σειρά μου...
Δεν λέω, προσπάθησα... 45 λεπτά σε ένα μπαρ να μιλάει ο Ethan Hawke με ένα υβρίδιο Jodie Foster-Leonardo DiCaprio. Δεν πάτησα FF, περιμένοντας να δω πού το πάνε. Έχω το προνόμιο της συζύγου που προσέχει τα πάντα, της αρέσουν ή όχι, οπότε μπορώ εγώ να χαζεύω όταν βαρεθώ. Όταν μου απάντησε σε 2-3 ερωτήσεις για την υπόθεση, μετά από μία ώρα θέασης, κατάλαβα ότι δεν είναι η ταινία για μένα.
2/10