Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.543
Oι genesis.Αλλά δεν κάνουν για σένα.Οι καλοί είναι πανάκριβοι,στάζουν κατά 99% και σου βγάζουν το λάδι για να τους στήσεις σωστά.Έπονται όσοι έχουν κεραμικό,αλλά παίζουν με συγκεκριμένα σύρματα και ενδέχεται να έχεις διαρροές από τον πόλο.
Μετά πας σε kayfun ή στυλ kayfun.
Πάρα πολύ καλός είναι και ο νεος της Kanger(subtank) αλλά έχει 25mm διάμετρο..
τον subtank τον βλεπω σοβαρα(μιας και παιζει σε διπλο ταμπλο)αν δινει ενα κλικ πιο πλουσια γευση απο τον μικρο ναυτιλο .....εξαλλου ενα κλικ θελω ακομα για να πω εδω ειμαστε...;)

...τα μοντακια δεν μας ενδιαφερουν παιρνουμε το καλυτερο που θα του πηγαινει.....:D

Οι με το κεραμικό σκοτώνουν σε υγρά που είναι κυρίως γλυκά.Δλδ κανέλες,μπισκότα,σοκολάτες κτλ..
Στα φρουτώδη είναι ΙΜΗΟ άχρηστοι ενώ στα καπνικά καλοί.
εγω δεν κανω τετοια καρδια μου και ουτε προβλεπετε......

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Τον έχεις δοκιμάσει Γιώργη;

Πάντως είναι φθηνός γι' αυτά που προσφέρει.

Δύο σε ένα, απλός και επισκευάσιμος, με τιμή κάτω από 60€! :thumbsup:
Όχι,αλλά δεν χρειάζεται.Εννοείτε ότι ακόμα με τις stock κεφαλές είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε εργοστασιακό ατμοποιητή.
Σε τιμή παίζει πολύ χαμηλότερα στη fasttech.

Reaction score
8.905
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να πληρώσει ένα κάρο λεφτά για τον Kanger Subtank και να τον έχει σαν επισκευάσιμο... που στην ουσία γίνεται ένας μιμητής της kayfun.... και με τους εσωτερικούς αντάπτορες περιορίζεται από 6ml σε 4ml... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Αβουγουδού ξεχασέτο....;)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
Έχεις καλύτερη/ευκολότερη ρύθμιση του αέρα και γεμίζει ευκολότερα.
Και ο καϊφούνης στα περίπου 4ml είναι.

Reaction score
8.905
Ο καϊφούνης παίρνει 4.5ml και έχει ας πούμε ότι έχει ποιο "δυσκίνητη" όχι όμως χειρότερη - ρύθμιση αέρα και επίσης ο καϊφούνης είναι ποιο "αδύνατος"....:)

Reaction score
8.905
Όταν θα παραλάβω τον καϊφούνη (μου) θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα....;)

Edit: προς το παρόν έχω τον exrpomizer (και αυτός καιφούνης είναι) και είμαι ευχαριστημένος... σε ένα μήνα (η λιγότερο) θα ξέρω εάν έπραξα σωστά! ;)

Reaction score
620
Δεν τον λες ακριβως κλώνο. Απλα είναι ιδιας φιλοσοφίας. Ειναι καλυτερος απι τους κλωνους του kayfun και χειροτερος απο τον original kayfun.

Reaction score
15.543
ωχ...!!!

Όταν θα παραλάβω τον καϊφούνη (μου) θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα....;)

Edit: προς το παρόν έχω τον exrpomizer (και αυτός καιφούνης είναι) και είμαι ευχαριστημένος... σε ένα μήνα (η λιγότερο) θα ξέρω εάν έπραξα σωστά! ;)
γνησιο πηρες ? ποιον ?
γιατι αν δεν πηρες γνησιο σε βλεπω παλι με τον ex :p

Reaction score
15.543
Εχω τον expromizer και μπορω να σε βεβαιωσω οτι ο kayfun είναι καλυτερος
ποσο καλυτερος ? και για ποιον kayfun μιλας ?

το λεω γιατι ο mini nautilus ειναι καλυτερος απο τον exp με το υγρο που κανω (liqua turkish)

Last edited:

Reaction score
620
Αναφέρομαι στον kayfun lite plus. Το χτύπημα του και η γεύση του είναι είναι πολύ μπροστά. Άλλο ενα θεμα που εχω με τον expromizer (χωρίς να έχω επιβεβαιώσει οτι πρόκειται η όχι για αστοχία παραγωγης του δικού μου συγκεκριμενα) ειναι οτι πρόκειται για εναν ρευματοφαγο ατμοποιητη. Ανα 2 εισπνοές πέφτει και 0,1v...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti