Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
τον subtank τον βλεπω σοβαρα(μιας και παιζει σε διπλο ταμπλο)αν δινει ενα κλικ πιο πλουσια γευση απο τον μικρο ναυτιλο .....εξαλλου ενα κλικ θελω ακομα για να πω εδω ειμαστε...Oι genesis.Αλλά δεν κάνουν για σένα.Οι καλοί είναι πανάκριβοι,στάζουν κατά 99% και σου βγάζουν το λάδι για να τους στήσεις σωστά.Έπονται όσοι έχουν κεραμικό,αλλά παίζουν με συγκεκριμένα σύρματα και ενδέχεται να έχεις διαρροές από τον πόλο.
Μετά πας σε kayfun ή στυλ kayfun.
Πάρα πολύ καλός είναι και ο νεος της Kanger(subtank) αλλά έχει 25mm διάμετρο..
εγω δεν κανω τετοια καρδια μου και ουτε προβλεπετε......Οι με το κεραμικό σκοτώνουν σε υγρά που είναι κυρίως γλυκά.Δλδ κανέλες,μπισκότα,σοκολάτες κτλ..
Στα φρουτώδη είναι ΙΜΗΟ άχρηστοι ενώ στα καπνικά καλοί.
Κατάλαβα. Μπαταρία 26650 ε;...τα μοντακια δεν μας ενδιαφερουν παιρνουμε το καλυτερο που θα του πηγαινει.....
Έχει καλή λήψη;
Και που το βρίσκουμε αυτό....
http://www.vapordna.com/The-Ultimate-Kuro-Koiler-Wire-Coiling-Tool-p/kkw001.htm
Ωραιο και χρησιμο γκατζετακι!
Όχι,αλλά δεν χρειάζεται.Εννοείτε ότι ακόμα με τις stock κεφαλές είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε εργοστασιακό ατμοποιητή.Τον έχεις δοκιμάσει Γιώργη;
Πάντως είναι φθηνός γι' αυτά που προσφέρει.
Δύο σε ένα, απλός και επισκευάσιμος, με τιμή κάτω από 60€!
γνησιο πηρες ? ποιον ?Όταν θα παραλάβω τον καϊφούνη (μου) θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα....
Edit: προς το παρόν έχω τον exrpomizer (και αυτός καιφούνης είναι) και είμαι ευχαριστημένος... σε ένα μήνα (η λιγότερο) θα ξέρω εάν έπραξα σωστά!
ποσο καλυτερος ? και για ποιον kayfun μιλας ?Εχω τον expromizer και μπορω να σε βεβαιωσω οτι ο kayfun είναι καλυτερος