Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
5.827
Για τα προϊόντα της VapeNova, η αγορά τους (μάλλον) συμφέρει από εδώ

Καλά λόγια λένε για τον κόκκινο διαβολάκο.....:D

Aυτο ατμιζω Βασιλη εδω και κανα μηνα. Τα σπαει!!! Στο καταστημα που εβαλες δεν το εχει σε σκετο αρωμα,αλλα μονο ετοιμο.
Εγω το εφερα απο Κυπρο οπου εδρευει η vapenova.

Reaction score
8.905
Aυτο ατμιζω Βασιλη εδω και κανα μηνα. Τα σπαει!!! Στο καταστημα που εβαλες δεν το εχει σε σκετο αρωμα,αλλα μονο ετοιμο.
Εγω το εφερα απο Κυπρο οπου εδρευει η vapenova.
Γιάννη, για δώσε και άλλα..., με τι βάση και πόση αναλογία αρώματος? σκέτο η και με άλλο άρωμα? από Κύπρο υπάρχει?

Reaction score
8.905

Reaction score
5.827
Γιάννη, για δώσε και άλλα..., με τι βάση και πόση αναλογία αρώματος? σκέτο η και με άλλο άρωμα? από Κύπρο υπάρχει?

Bασιλη ο κατασκευαστης λεει να ξεκινησεις με 2% αρχικα αρωμα.
Εγω εφτιαξα 10μελο μπουκαλακι,και εβαλα 1 σταγονα ανα ml.

To αφησα ενα 24ωρο,δοκιμασα,και τελικα αποφασισα οτι μου αρεσει 15 σταγονες ανα 10 ml. Oλες τις βασεις και αρωματα εκτος το red devil,και δεν ξερω γιατι, μπορεις να τα βρεις στο http://steamforce.gr/index.php?cPath=44_45 στην Π.Ραλλη.

Στην Κυπρο που εβαλα 5 αρωματα παραγγελια,σε 3 ημερες τα ειχα στα χερια μου και το κοστος αν θυμαμαι καλα ηταν 5 ευρω με acs.

Η βαση που παιρνω ειναι της atmoslab.
Θα σου δωσω το αρωμα να φτιαξεις και να δοκιμασεις;)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Το πρωΐ με τον καφέ θέλω τσιγάρο ,ολη την υπόλοιπη μέρα ατμίζω και το βράδυ κάνω τσιμπούκια .
Να το κοιτάξω γιατροί μου ;:geek:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti