Ζήτηση:Hχεια κολωνες 3 δρομων 150RMS για Hi-Fi ηχοσυστημα

Reaction score
59
Καλησπερα σας ειναι η πρωτη μου δημοσιευση στο Φορουμ εδω. :)
Ζηταω 2 ηχεια κολωνες κατα προτιμιση 3 δρομων Full freq range 25-22K μεχρι 150w RMS για συνδεση με ενυσχητη ONKYO TX-SR876 THX ULTRA 2 .budget mexri 350 Ευρω αναλογος..Καινουργια η μεταχειρισμενα.....
Ακουω προτασεις - ιδεες η που μπορω να δω/ακουσω καποια μοντελα.....
Ευχαριστω εκ των προτέρων!
Φιλικα Μιχαλης.

Reaction score
59
την εχω σε εκτιμιση την KEF .....Αλλα δεν εχω ακουσει ποτε προιοντα της....ετυχε να σχεδιαζω καποτε καποια ipod Dock station για λογαριασμο της μα η ειρωνεια ειναι οτι δεν ακουσα ποτε ηχειο KEF! Αξιζει? Θελω δυνατο και καθαρο ηχο ,,,, απλα

Reaction score
596
Καλησπερα...Αν ενδιαφερεσαι ακομα (και σε καλυπτουν) εχω ενα ζευγαρι Yamaha Ns 525F και μπορω να στα δωσω αφου εχω βρει κατι αλλο για το συστημα που στηνω...

Reaction score
59
βρηκες τίποτα γιατί σκέφτομαι να δώσω τα δικά μου τ3 ???
Γεια σου!!
Βρηκα καποια προσπρινη λυση κατι klipsch Sf-1 νομιζω εχω μαγευτει παροτι μικροτερα για το συστημα μου (100rms) εχουν εξερετικο καθαρο ηχο!θα τα κρατησω ως surround speakers και συνεχιζω την αναζητηση για ηχεια οποτε με ενδιαφερουν τα τ3 σου!στηλε μου πμ για περισσοτερα!ευχαριστω

Reaction score
59
Γεια χαρα φιλε Κωστα τα ακουσα τα μαγκνατ και μπορω να πω απογοητευτηκα...κατεληξα τελικα σε klipsch RF-82 ξεφυγα βεβαια στην τιμη αλλα αξιζε!!!
Όχι επειδή τα έχω αλλά είνα super ηχεία για την τιμή τους και με ποιοτικό ήχο.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Reaction score
3.573
Είναι πως ακούγονται με κάθε ενισχυτή. Εμένα στον pionneer καθησαν πολύ καλά. Είναι βέβαια τα προηγούμενα τα 1000αρια. Πιστεύω οτι και τα 1002 θα είναι εφάμιλλα. Τώρα είναι μετα θέμα αυτιού μουσικής που ακούμε και μηχανηματων με τα οποία τα συνδιαζουμε. Η δοκιμή είναι παντα το μέτρο της σύγκρισης. Καλοακουστα και καλοριζικα τα νέα σου ηχεία.

Reaction score
59
Είναι πως ακούγονται με κάθε ενισχυτή. Εμένα στον pionneer καθησαν πολύ καλά. Είναι βέβαια τα προηγούμενα τα 1000αρια. Πιστεύω οτι και τα 1002 θα είναι εφάμιλλα. Τώρα είναι μετα θέμα αυτιού μουσικής που ακούμε και μηχανηματων με τα οποία τα συνδιαζουμε. Η δοκιμή είναι παντα το μέτρο της σύγκρισης. Καλοακουστα και καλοριζικα τα νέα σου ηχεία.
Σε ευχαριστω......η Αληθεια είναι πως...σεν ξερω τι σοι ενισχυτή ειχε εκει στα Media που τα ακουσα...... σχεδόν υπεροδηγηθηκαν γιατι ο μαεστρος εκει μου εβαλε από ένα στικακι USB να ακουσω Σφακιανακη 10 η ωρα το πρωι στο τερμα....Αλλα μια γενικη εικονα την πηρα...και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου για τα Klipsch! σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Γεια χαρα φιλε Κωστα τα ακουσα τα μαγκνατ και μπορω να πω απογοητευτηκα...κατεληξα τελικα σε klipsch RF-82 ξεφυγα βεβαια στην τιμη αλλα αξιζε!!!
Οταν πας στην κατηγορια τιμης του 82 πας και σε αλλη κατηγορια γενικοτερα, οποιοδηποτε ηχειο ειναι λογικο να ειναι καλυτερο του τιμιου εισαγωγικου Magnat. Καλοακουστα λοιπον. :thumbsup:

Reaction score
56
Αν σε ενδιαφερει εχω ενα ζευγαρι rf-62 μαυρα σε αριστη κατασταση 1 χρονου και δεν εχουν παιξει παρα μονο καμια 10αρια ταινιες. Η τιμη τους βεβαια οπως καταλαβαινεις ξεφευγει απο το ποσο που γραφεις. Αν τυχει και σε ενδιαφερει στειλε μηνυμα. Να εχεις το νου σου βεβαια οτι 975ε εχουν καινουργια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt