Ηλεκτρονικό τσιγάρο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.433
Ατμίζει καλύτερα (σε γεύση κλπ) από το istick 20w λόγω των καλύτερα & ποιο ισορροπημένων βόλτ / βάτ κλπ.!

[Κεφάλας] Σιγά μωρή μην κατάλαβες διαφορά στη γεύση! [/Κεφάλας] :D

Reaction score
8.905
HANA MODZ V4s DNA 40

DNA 40 pack (το μεσαίο) by HANA MODZ - 40 watt regulated mod
  • 1 incremental wattage adjustment
  • Dimensions: 3.5" x 1" x1.8"
  • 510 floating connector
  • 6061 billet aluminum body
  • OLED display provides: wattage, ohm, voltage, battery, temperature, and error messages
  • Temperature Protection (Evolv Patented Technology)
  • Preheat functionality
  • 18650 Battery (not included)
  • Reverse battery protection
  • 500mA micro-USB on-board charging (cord included)
  • Overcharge protection (stops when fully charged)
  • Pass-thru charging functionality
  • 1-Year Manufacturer's Warranty
  • Made in the USA
Available Colors: Blue, Copper, Green, Red, Polished, Gun Metal, Black, Matte Black, Navy Blue, Purple

Last edited:

Reaction score
8.905
Και μια τελευταία παρατήρηση... έχω φτιάξει με 032 σύρμα και σε 2.5mm τρυπάνι, αντίσταση 1.2Ω, με 11W, με τον Cloupor mini ατμίζεις (και ακούς μηδαμινά σκασίματα) με βελούδινα αρώματα / γεύση...:) βάζοντας στο iStick (20W) και δηλώνοντας 9.5W αισθάνεσαι ότι ζεματίζει...:(
Γιάννη για πες μας (σαν παλιότερος) και εσύ την γνώμη σου....;)

20150206_120225.jpg

Reaction score
8.905
να σου πω ότι το σκέφτηκα και εγώ, γιατί μου έκανε εντύπωση η διαφορετική συμπεριφορά που έχουνε.... πάντως το istick (20w) πυροβολάει κανονικά...:) θα ψάξω να βρω τους πίνακες μετρήσεων του cloupor....;)

Reaction score
15.548
Κάποιος να πετάξει έξω από την κατηγορία τους Μάνο και Κεφάλα... ο ένας αντιρρησίας και ο άλλος ηχο-ξερόλας :p :laugh:
το αντιρρησιας αντε να το δεχτουμε ............αλλα το ηχο ξερολας στα ατμιστικα δεν κολλαει ..!!!!!
....παλι εφτιαξες υγρα απο αυτα που δεν μπορει να κανει αλλος !!!!!! :laugh:

μηπως πρεπει να αρχισεις παλι το τσιγαρο ; :roflmao:

Reaction score
2
Για εμένα προσωπικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πεταμένα λεφτά.. όλοι προσπαθούν να κόψουν το κανονικό τσιγάρο και αποφασίζουν να πάρουν ηλεκτρονικό και καλά για να κόψουν το κανονικό, για χίλιους δύο λόγους.. είτε οικονομικούς είτε οτιδήποτε άλλο.. αλλά τελικά έχει αποδειχθεί ότι γυρνάνε και πάλι στο κανονικό τσιγάρο.. Επίσης μην νομίζεται πως το ηλεκτρονικό είναι άκακο γιατί κάνετε λάθος.. έχει καρκινογόνες ουσίες.. Η άποψη μου ..

Reaction score
15.548
και αν πουμε οτι ναι αρκετοι γυρνουν στο τσιγαρο καποιοι την γλιτωσαν.....καλο ειναι και αυτο ...

πιο ωραιος απο τον lite plus δειχνει
ενδιαφερον κομματι..

Reaction score
14
Εμένα πάλι με βοήθησε. Από τον Μάιο δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου και κάπνιζα τα τελευταία 22 χρόνια. Όλες οι προσπάθειες που είχα κάνει κατέληγαν σε 1-2 μήνες. Τώρα το κατά πόσο βλαβερό είναι, σίγουρα λιγότερο από το τσιγάρο και σίγουρα όχι αβλαβές. Η σπειρομέτρηση που έκανα πριν 2 μήνες ήταν άψογη. Μην αναφέρω ότι πλέον κατεβαίνω στα 15 μέτρα από τα 7-8 που κατέβαινα παλιά σε κατάδυση.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.433
...μην νομίζεται πως το ηλεκτρονικό είναι άκακο γιατί κάνετε λάθος.. έχει καρκινογόνες ουσίες.. Η άποψη μου ..

...μη νομίζετε πως το ηλεκτρονικό είναι κακό γιατί κάνετε λάθος. Δεν έχει καρκινογόνες ουσίες. Η άποψη μου. :whistling:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama