- Reaction score
- 3.332
........................σε λίγο καιρό γερμανικά !μα τι γλωσσα μιλατε ρε σεις??????????
........................σε λίγο καιρό γερμανικά !μα τι γλωσσα μιλατε ρε σεις??????????
μα τι γλωσσα μιλατε ρε σεις??????????
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχεις ελαττωματικό καρχαρία.3. Με νίκελ αντίσταση επάνω (του Νίκου)... κάποια στιγμή έφαγε ένα φλάς με κινέζικα η οθόνη.
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχεις ελαττωματικό καρχαρία.
είναι γνωστό το πρόβλημα που αναφέρεις.
γιατί??Για εμένα χτυπάει η καμπάνα
Υπερβολικέ........οι πρώτες εκτιμήσεις με κάθε επιφύλαξη Δεν ξαναγυρνάω σε kanthal
Αυτό μου φέρνει κάτι από ήχο.... όταν μιλάμε για γεύση.... μετρήσεις υπάρχουν........Είναι μέχρι να δοκιμάσεις κάποιον καλό και στημένο,τύπου genesis(mesh),ατμοποιητή. Εκεί θα καταλάβεις τι θα πει ΓΕΥΣΗ..
Ούτε ένα αστείο δεν μπορεί να κάνω...Ακομα δεν αρχισες.........βαρεθηκες??
εάν υπάρχει κάτι σε καυτερό σουτζουκι Δεν θα έλεγε όχιΦιλαράκι τίποτα δεν έχεις τερματίσει,στην αρχή είσαι ακόμα..
Είναι μέχρι να δοκιμάσεις κάποιον καλό και στημένο,τύπου genesis(mesh),ατμοποιητή.
Εκεί θα καταλάβεις τι θα πει ΓΕΥΣΗ..
σαν το χθεσινό.... και χωρίς έλεγχο θερμοκρασίας....εάν υπάρχει κάτι σε καυτερό σουτζουκι Δεν θα έλεγε όχι
Ναι,το πεταχτόματόμετρο.. όταν μιλάμε για γεύση.... μετρήσεις υπάρχουν....
μπορείς να πάρεις την συσκευή μαζί σου... για να την δοκιμάσουμε στο σουτζούκι...Ναι,το πεταχτόματόμετρο.
Μετράμε την απόσταση που πετάγονται τα μάτια έξω μετά της δοκιμής
δεν είπα εγώ κάτι για το νικελ ....αν κ πρέπει να το δοκιμάσω σύντομα να δω αν έχω κ εγώ ελαττωματικό dna40Υπερβολικέ....
δεν κάνεις κάτι λάθος.το βαμβάκι δεν θα καίγεται,κατάλοιπα από τα υγρά όμως στο βαμβάκι κ στην αντίσταση πάλι θα υπάρχουν.
Η ψηστιέρα μου πιάνει λιγότερη μάκα.... μια χαρά το έχεις (ίσως λίγο κλείσιμο οι σπείρες στα άκρα) και κατάλοιπα θα παίρνεις πάντα!πεντακάθαρο το βαμβάκι my ass ή κάνω κάτι λάθος ???