Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.543
αν θες D εδω εχει πραγματικο ;)
δεν εχει μαιμουδες εκει..:)

μου εδωσαν να δοκιμασω και θα το στησω σημερα..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Πέσμας τώρα οτι διαβάζεις και Ρώσικα επειδής είσαι Η/Μ να πηδηχτούμε ομαδικώς από το παράθυρο :rofl:

Reaction score
3.331
εχω συναδελφο απο εκει και μου τα εχει εξηγηση :p

βασικα ειμαι Η/Μ - Λ/Μ :p:D
Είσαι ....
ιδιο βαμβακι και με 6 σπειρες -1.8 ohm απο 9-11 watt
λιγοτερη γευση περιξ 25% απο το ni200 με ιδια ποσοτητα ατμου

απο το manual kayfun lite 8-12 watt

ότι να ναι :p:p:p

παίξε με κανένα βαμβάκι της προκοπής ;)

Reaction score
15.543
φιλος με kanger mini και delta ii εχει δοκιμασει ολες τις φιρμες στα βαμβακια και μου ειπε οτι την λιγοτερη βαμβακιλα με την πιο πλουσια γευση την εχει το απλο οργανικο βαμβακι σε μπαλες

παιζει απο 1 -1.5 ohm

το τελευταιο του στησιμο ....
...ηταν με πλακε συρμα 0.5 mm και στην μεση 30αρι

με 5 σπειρες του βγηκε 0.9 ohm

ειναι τρελος....κανει τρελα setup :D

Last edited:

Reaction score
3.331
είναι πολύ πιθανό το ακατέργαστο να είναι και καλύτερο μέχρι στιγμής το koh gen do είναι το καλύτερο στα δικά μου setup .
μπάλες με οργανικό που παίζουν ?

Reaction score
15.543
Για να ακουσω προτασεις για εναν καλο φθηνο ντριπερ. Εχω ξενερωσει με τον magma οπου σκουριασαν τα βιδακια του.
πρωτον γιατι δεν αλλαζεις βιδακια ?
και
δευτερον γιατι σκουριασαν ?
Γιατί ήταν ανοξείδωτα. :p
Βρηκα βιδακια ανοξειδωτα αλλα ειναι με μεγαλο κεφαλι,συν οταν τα σφιγγεις κοβουν το συρμα.
Προσπαθησα να τα φαω με το dremel,αλλα δεν τα καταφερα.

View attachment 46058
.....αξιζει η ταλαιπωρια που δημιουργουν τα μη γνησια προιοντα ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
.....αξιζει η ταλαιπωρια που δημιουργουν τα μη γνησια προιοντα ?
περίπου 300% η στο 1/3 της τιμής .
Να σου φέρω τον δικό μου kayfun V4 by Infinite να τον βάλουμε δίπλα σε ένα γνήσιο και τα λέμε .139€ /23€

Reaction score
15.543
σχετικα με το βιντεο που εχει βγαλει ο κινεζος ειδα οτι αλλα δειχνουν αλλα προτεινουν και αλλα λενε τα specs !!!!!

και πολυ μαυριλα βλεπω αλλα πεντακαθαρο βαμβακι :D

Reaction score
15.543
περίπου 300% η στο 1/3 της τιμής .
Να σου φέρω τον δικό μου kayfun V4 by Infinite να τον βάλουμε δίπλα σε ένα γνήσιο και τα λέμε .139€ /23€
δεν χρειαζεται να τα βαλουμε διπλα διπλα.....ειναι γνωστο τι θα δουμε....

την αποψη σου θελω ετσι απλα..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Κώστα ,
οι κλώνοι του V4 κυκλοφόρησαν σχεδόν ταυτόχρονα με τον original Svoe Mesto
και υπάρχουν πολλοί κλώνοι με μικροδιαφορές στο τελικό φινίρισμα .
Η κάποια κομμάτια γίνονται στην Κίνα ή η βιομηχανική κατασκοπία των κινέζων δεν παίζεται .
Ο original είναι 316SS (και τέτοιοι κυκλοφόρησαν τελαυταία) και οι κλώνοι 304 SS .Επίσης 2 δακτυλίδια άσπρα πάνω στα οποία περιστρέφεται όλη η βάση είναι κάτι δέκατα μεγαλύτερα σε πάχος στον μαμίσιο και γυρνάει καλύτερα :geek:
Ειλικρινά δεν αξίζει τέτοια διαφορά .Η λειτουργικότητα τους είναι πανομοιότυπη .

Reaction score
5.834
Θα συμφωνησω απολυτα με τον Μανο. Στα δυο χρονια που ατμιζω,ειχα στην κατοχη μου τον kayfun lite 1:1 clone,και τωρα τον lite plus v2 1:1 clone. Kαι οι δυο πιστα αντιγραφα και με κανεναν δεν ειχα προβλημα,ουτε στο ατμισμα,αλλα και προβληματα με σκουριες.

Το προβλημα με τα βιδακια που σκουριαζουν εχει παρατηρηθει σε μεγαλο ποσοστο,στους ντριπερ ατμοποιητες.
Αν δεις τον magma που εχω διπλα στον γνησιο δεν θα βρεις,καμμια απολυτως διαφορα. Αναλογα με το εργοστασιο κατασκευης παρουσιαζεται το φαινομενο αυτο. Του Μανου ειναι αυτος που πουλαει και η φαστεκ,https://www.fasttech.com/products/0/10008103/1718100-magma-styled-rebuildable-dripping-atomizer.
1:1 clone και τα βιδακια ειναι ανοξειδωτα και με κατσαβιδι. Στον δικο μου ειναι με αλεν.(Σκουριαζουν)

O δικος μου.
$_35.JPG

Του Μανου.
Screenshot_1.jpg

Ο δικος μου κινεζος κατασκευαστης δεν εβαλε ανοδειδωτες βιδες.
Εδω φαινονται καλυτερα οι μουφα βιδες οπου σκουριαζουν.

Screenshot_2.jpg

Last edited:

Reaction score
14
Ο δικός μου K4 της tobecco είναι ακριβώς 1:1. Το μόνο που του λείπει είναι το λογότυπο και σε σύγκριση με φίλου γνήσιο δεν μπορούμε να καταλάβουμε διαφορά σε γεύση (με ίδιο στήσιμο και υγρό). Επίσης τα λύσαμε και ταιριάζουν τα parts από τον έναν στον άλλον. Ο γνήσιος 316 ss και ο tobecco 304ss αλλά η διαφορά τιμής άστα να πάνε

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.625
Members
38.351
Νεότερο μέλος
andreas_kam