Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Σαν να βλέπω το παγωμένο ύφος του πατέρα μου όταν έσπασα τις αναρτήσεις των woofers στα αγαπημένα του ηχεία... Κουράγιο joe!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Τα έχω δει από κοντά όλα .
Αν έχεις γνήσιο και είσαι του γνήσιου αγοράζεις και τα ανάλογα γνήσια ανταλλακτικά και είσαι φιγουρίνι .:king:
Αν είσαι της κινεζομαϊμουδιάς με τα ίδια λεφτά παίρνεις καμμιά 10αρια διαφορετικά set up και είσαι λιγουρίνι :eek:

Υγ Η πατέντα του κινέζου για top filling είναι καλύτερη.Έχει και o-ring για τέλεια στεγανότητα

https://www.fasttech.com/p/1815409

Attachments

Last edited:

Reaction score
27
Οκ
Φιλε Joe 13 ,
η πλάκα που έκανα αφορά τις "παλιές καραβάνες ":D

Τα προβάρια δεν τα ξέρω οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω .Απλά σέβομαι την πανθομολογούμενη αξιοπιστία της εταιρείας .Όσοι φίλοι έχουν ορκίζονται στ'ονομα του . Πάρε όποιο αντέχει χαμηλότερες αντιστάσεις :)

Προσωπικά θα γόραζα το Sxmini ,μου αρέσει σαν design και δείχνει να μπορεί να κατέβει σε απίθανα Ω .
Από ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετικό και το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας πήρε άριστα στα τεστ χρήσης .
Οκ δεν ξέρω τι τρέχει με σας τους παλιούς εύχομαι μόνο να είναι στα πλαίσια του χαβαλέ
Θέλω να πάω σε σωλήνα από τύπου τούβλο έχω το ipv mini και ειμαι κομπλέ. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και το χρόνο σας το εκτιμώ που ασχολείστε με ότι σας ρώτησα έβγαλα το πόρισμα μου να μην διυλίζουμε το κονοπα κιόλας θα τα πάρω και τα 2!!!!!! Χε χε το μόνο που δεν με πείθει με το prov είναι ότι αυτός που έχωσε 300+ ευρώ φαντάζεσαι να έλεγε ενταξ καλό είναιδεν τρελάθηκα κιόλας !!!!!!!είναι δύσκολο......

Reaction score
27
View attachment 46882
Αστερι το ipv!
Είσαι μερακλής και αυτοκόλλητο γαματο ωραίος έσπασες λίγο τη μεταλλιλα . Ο subtank δεν είναι αυτός έχω ακούσει ότι παράγει ατμό για να κινήσει τραίνο ισχύει; δεν τον έχω δοκιμάσει καθόλου

Reaction score
27
Έχω εδώ και 5 μέρες driptip από οργανικό γυαλί πραγματικά έχει απογειώσει την γεύση στο θεό άμα βρητε δοκιμάστε το

Reaction score
27
Αν μετατρέψετε το kayfun σας σε tiny ενημερώνω ότι το driptip θέλει καθάρισμα κάθε 10 τζούρες είναι πολύ κοντά όλα και πιάνει υγρό ποιο γρήγορα η βάλτε αρκετά μακρύ κάτι σε φυσιτηρη από κλαρίνο θα έλεγα :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87