- Reaction score
- 1.253
Μόλις είδα την κωμωδία Get Hard (2015) που ήταν πολύ καλή 8/10...
Μεγάλα όνειρα με μικρό budget. Ένα 5άκι από μένα.
Τι πράγμα κι αυτό ...την κυνηγούσε !!!!!Να τη δεις και να μας πεις τη γνώμη σου.Και προσοχή στις.....κάμερες! Η πρωταγωνίστρια κρυβόταν διαρκώς.....μπροστα στις κάμερες !?
8+http://www.imdb.com/title/tt3011894/?ref_=nv_sr_1
Wild stories (2014), 6/10
Διάφορες ιστορίες άσχετες μεταξύ τους με συνδετικό κρίκο τη βία. Καλό!
Κι εξηγω:
Εχω δημιουργησει ένα ριτσιουαλ / εθιμο με το γιο μου, οποτε βρισκόμαστε να βλέπουμε μαζι μια η δυο η τρεις ταινιες δικης μου επιλογης.
Ταινιες που δεν γνωριζει / παλαιοτερες εννοω / και από μονος του ισως να μην τις διαλεγε ποτε: ειτε από αγνοια ειτε λογω υπερπληροφορησης / υπερπροσφορας στο διαδικτυο.
Διανυει την τριτη δεκαετια της ζωης του,κανει ονειρα για το μελλον του κι εχει πολλες επιθυμιες.
Θα ηθελα μερικους τιτλους ταινιων με αισιοδξο μηνυμα στο τελος.
Θα επιθυμουσα να δουμε μαζι ταινιες που θα του καρφωθουν στο μυαλο και ισως να θελησει στο μελλον να κανει το ιδιο με τα δικα του παιδια.
Θα ηθελα ταινιες βγαλμένες από τη ζωη που ν απευθύνονται σε ανθρώπους και να κανουν εκκληση και στη λογικη και στο συναισθημα.
Θελω ταινιες με δυνατο αποηχο!
Τι, η ποια ταινια σας ερχεται αυτόματα στο μυαλο?
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Την ειδα εχθές κι ανέσυρε άλλου είδους αναμνησεις στο συνειδητό μου...στις χειμερινές διακοπές εγκυμονούν κίνδυνοι κάθε φύσης,γι αυτο και τις σταματησα...Force Majeure
Μια “ιδανική” σουηδική οικογένεια κάνει τις διακοπές της σ’ένα πολυτελές χιονοδρομικό θέρετρο των γαλλικών Άλπεων. Όμως, ένα τυχαίο συμβάν βγάζει στην επιφάνεια υποβόσκοντα προβλήματα, και τα πράγματα μόνο ιδανικά δεν εξελίσσονται.
Ένα ασυνήθιστο και ασυνήθιστα δυνατό δράμα, πραγματικό ηφαίστειο συναισθημάτων κάτω από το παγωμένο τοπίο. Ταυτόχρονα, μια κυνική και πανέξυπνη σάτιρα της σύγχρονης δυτικής οικογένειας, που δε χαρίζεται σε κανένα.
Σας συνιστώ εμφατικά να προτείνετε στη σύντροφό σας να το παρακολουθήσετε μαζί. Στο τέλος, θα δείτε τα μάτια της να λάμπουν από υπερηφάνεια για το πόσο γεμάτος ευαισθησία κι ενσυναίσθηση είναι ο άντρας με τον οποίο επέλεξε να μοιράζεται τη ζωή της.
9/10 δημοκρατικα...Είδα προσφάτως το
Οδηγός αισιοδοξίας (2012) "Silver Linings Playbook"
Ταινιάρα παιδιά 9/10 όσοι δέν την έχουν δεί εντελώς δημοκρατικά ..... να την δούν.
Κι εξηγω:
Εχω δημιουργησει ένα ριτσιουαλ / εθιμο με το γιο μου, οποτε βρισκόμαστε να βλέπουμε μαζι μια η δυο η τρεις ταινιες δικης μου επιλογης.
Ταινιες που δεν γνωριζει / παλαιοτερες εννοω / και από μονος του ισως να μην τις διαλεγε ποτε: ειτε από αγνοια ειτε λογω υπερπληροφορησης / υπερπροσφορας στο διαδικτυο.
Διανυει την τριτη δεκαετια της ζωης του,κανει ονειρα για το μελλον του κι εχει πολλες επιθυμιες.
Θα ηθελα μερικους τιτλους ταινιων με αισιοδξο μηνυμα στο τελος.
Θα επιθυμουσα να δουμε μαζι ταινιες που θα του καρφωθουν στο μυαλο και ισως να θελησει στο μελλον να κανει το ιδιο με τα δικα του παιδια.
Θα ηθελα ταινιες βγαλμένες από τη ζωη που ν απευθύνονται σε ανθρώπους και να κανουν εκκληση και στη λογικη και στο συναισθημα.
Θελω ταινιες με δυνατο αποηχο!
Τι, η ποια ταινια σας ερχεται αυτόματα στο μυαλο?
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Η προηγουμενη με τους Μπελιε ηταν γαλλοβελγικη ταινια.
Δεύτερη γαλλική κωμωδία που βλέπω σε μια εβδομάδα.