- Reaction score
- 812
Για μουσική asus Xonar και οπτική ή hdmi άραγε?
Για να δούμε!
Για να δούμε!
μετα απο το σονυ....ολα θα σου μοιαζανε φεραρι φιλε μου...εγω παιδια χθες παρελαβα τον rxa 2050 και μπορω να πω οτι ειμαι μεχρι στιγμης παρα πολυ ικανοποιημενος. το στησιμο ειναι σε 5.1 αυτη τη στιγμη και αυριο θα κανω αποπειρα για 5.1.2 να δουμε τι λεει και εν καιρω 5.1.4. απο αποψη ποιοτητας ηχου στην μουσικη μονο θετικα λογια εχω να πω αν και ειναι νωρις ακομα. εχουν περασει απο τα χερια μου διαφοροι πολυκαναλοι ενισχυτες και μπορω να πω οτι αυτος μαλλον θα γινει ο αγαπημενος μου. αν και ο sony str db 940 με φροντισε πολυ καλα για 12 χρονια φαινεται πως η σειρα aventage της yamaha ειναι αρκετα αξιολογη. σε συντομο τεστ που εκανα χθες σε 5.1 στην ταινια oblivion μπορω να πω πως εντυπωσιαστηκα απο την αποδοση του ενισχυτη .τωρα γνωμη μου ειναι καποιος που ενδιαφερεται για τον 1050 να κανει μια μικρη υπερβαση και να παει στον 2050 δεν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη. Και προφνανως οποιος μπορει να κανει μια λιγο μεγαλυτερη υπερβαση (τυπου 600-700€) να παει στον κορυφαιο της σειρας 3050.
σε ευχαριστω πολυ!!ηδη τον απολαμβανω!!!και ομως ο συγκεκριμενος sony ηταν απο τους πολυ αξιολογους ραδιοενισχυτες απο τις εποχες που οι πεντακαναλοι ζυγιζαν πολλα κιλα και η ποιοτητα των υλικων ηταν αριστη...δεν γινεται να μην τον πενεψω βλεπεις 12 χρονια ηταν αυτα..τωρα απολαμβανω transformes σε 5.1.2 dsu. πολυ πολυ χαρουμενος με το αποτελεσμα!!βγαλε μια ποιο ολοκληρωμενη φωτο αν θελεις...ολη την πανω-πισω αποψη
[DOUBLEPOST=1444244565][/DOUBLEPOST]
μετα απο το σονυ....ολα θα σου μοιαζανε φεραρι φιλε μου...
καλοταξιδος ο γιαμαχας...!!!
Αν κατευθύνεται προς τον εμπρός τοίχο θα ακούει η TV καλά.Παιδιά το ηχείο που πήρα για surround back θα μπει εδώ που είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου.
Να το βιδωσω στο κουρτινόξυλο να κοιτάζει προς τον εμπρός τοίχο ή στο ταβάνι να κοιτάζει προς τα κάτω?
θα ελεγα προς τα κατω ετσι το εκανα και εγωView attachment 52213
Παιδιά το ηχείο που πήρα για surround back θα μπει εδώ που είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου.
Να το βιδωσω στο κουρτινόξυλο να κοιτάζει προς τον εμπρός τοίχο ή στο ταβάνι να κοιτάζει προς τα κάτω?
Σαν προ δουλεύει δεν παθαίνει η υγεία του!Βλέπω μηχάνημα πάνω στον ενισχυτή;![]()
Καταρχήν αναφέρομαι σε in-ceiling εγκατασταση και όχι πάνω απο το front.για ηχεια ατμος , μιλαμε για τα ποιο απομακρισμενα ηχεια ειδικα οταν αυτα δημιουργουν ηχητικο επιπεδο μεσω ανακλασης , οποτε ηψηλη ευαισθησια και καλη διασπορα, πολυ φοβαμαι ριμπον με τιποτε , ασε που ριμπον δε θα επελεγα ουτε σε αλλα σημεια σε μια hc εγκατασταση... ασ λενε οι χρυσαυτιαδες οτι κανουν τα καλυτερα...
τον εχω φαει να παρει αλλα δυο focal η να καταργησει τα πισω για μια δοκιμη αλλα δεν...Να εξηγήσω λίγο πριν προχωρήσω γιατί είπα οτι με δικαίωσε η τοποθέτηση των δορυφόρων με τον τρόπο που προτείνει η yamaha.
Ο λόγος είναι το dialog lift πού είναι σε όλες τις ταινίες που δοκίμασα απο απολαυστικό εως εθιστηκό!!
Δεν γυρνάς πίσω από αυτή την "πληρότητα" είναι απίστευτη αίσθηση!Kostas Kefalas said:τον εχω φαει να παρει αλλα δυο focal η να καταργησει τα πισω για μια δοκιμη αλλα δεν...
....στραβοξυλο παιδι μου..
![]()
ναι κανονικα.απο την στιγμη που περναει dolby true hd περναει και atmosΤο πι σι με hdmi 1,3a περνάει την πληροφορία του Atmos?