Είμαι πολύ λίγος για το παμμέγιστο Civic

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Δειτε χαλια και κλαψτε
Για αυτο μου την "λεει"μετα ο γιγας Γιαννακης...
Και θελω και αναμετρησεις, τρομαρα μου :p
(Να μην ξεχασω, τα παραπανω ειναι με 3 στασεις. Δυο για καφε/πιπι και μια για βενζινη)

Last edited:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τουλάχιστον εσυ δεν περασες το 261 που ειδες για τελικη:p
Η αληθεια ειναι οτι το περασα, και με μαρτυρα παρακαλω, αλλα δυο ημερες πριν το παραπανω. Στην Ε.Ο. διαδρομη Βολος-Σουρπη
Λετε να ειναι κατηφορα? :D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Η αληθεια ειναι οτι το περασα, και με μαρτυρα παρακαλω, αλλα δυο ημερες πριν το παραπανω. Στην Ε.Ο. διαδρομη Βολος-Σουρπη
Και δεν σε...ζωγραφισαν; Τυχερακια - μετα τη γεφυρα κανουν μπλοκα συνηθως (μα θα μου πεις: εχουν βενζινα για να κυκλοφορησουν; )
Βρε συ, μπας και τα πολλααα χλμ τα ειδες στην κατηφορα προς Σουρπη (απο Αγ. Θεοδωρους) προ του σταθμου αυτ/των; ;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.314
Άλλος με το κοντέρ....:p

Ξέρω κάποια ψυχή που έφτασε Θεσσαλονίκη σε 2,5 ώρες...:fuckyou:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και δεν σε...ζωγραφισαν; Τυχερακια - μετα τη γεφυρα κανουν μπλοκα συνηθως (μα θα μου πεις: εχουν βενζινα για να κυκλοφορησουν; )
Βρε συ, μπας και τα πολλααα χλμ τα ειδες στην κατηφορα προς Σουρπη (απο Αγ. Θεοδωρους) προ του σταθμου αυτ/των; ;)
Μην τα μπερδευεις Βαγγελη
Ξερω πολυ καλα την περιοχη. Εδρα μας η Αμαλιαπολη(Μιτζελα)
Στον πηγαιμο, ο συνεπιβατης ο οποιος διασχιζει τας Ευρωπας σε καθημερινη βαση λογω εργασιας, ηταν περαν του δεοντος....συντηρητικος.
Εκανε ομως το λαθος να μου ζητησει να παμε Βολο για τσιπουροκατασταση. Στη επιστροφη λοιπον
προς Αμαλιαπολη ειχε...χασει τις αναστολες του λογω τσιπουρου και μαλιστα με παροτρυνε με το γνωστο " δωστα ολα"
Ενω το τουτου ανεβαζε ακομα, εκει γυρω στα 260+, γυρισα και τον κοιταξα και θεωρησα οτι ειχε πανιασει και ετσι τραβηξα το ποδι μου απο το γκαζι.
Αυτοςδιαμαρτυρηθηκε βεβαια αλλα στο τσακ προλαβαμε την εξοδο της Σουρπης.
Οι ...ζωγραφοι στεκονται παντα στο αντιθετο ρευμα, αυτο προς Βολο.
Αφου σου λεω την εχω μελετησει την περιοχη.:p

Reaction score
26.178
εχω κανει 18 σε autobahn.
αμα έχεις μεγάλη μετωπικη επιφάνεια γμτ ο ζευς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.889
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962