Καλωδιο για δορυφορο Mirage;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Καλησπερα παιδια αγορασα προσφατα απο συνφορουμιτη μας 2 δορυφορους Mirage os1w για να χρησιμοποιησω σαν surrounds σε 5.1 συστημα.
επειδη φτιαχνω ψευδοροφη απο γυψοσανιδα και θα περασω τα καλωδια τους απο εκει πανω ειμαι σε αναζητηση τωρα για καλωδιο...
εχετε να προτεινετεκαποιο value for money απο ebay ή απο ελλαδα?

Y.Σ. το μηκος του καλωδιου θα ειναι περιπου 8 μετρα

ευχαριστω

Last edited:

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.548
Εγω χρησιμοποιω και θα βαλω τα λιγο πιο χοντρα ασημενια και χρυσα με διαφανες πλαστικο.
Νομιζω τα παχους 4mm.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.565
Δε χρειάζεται 4mm, 2.5mm είναι παραπάνω απο αρκετά.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Έχω διαβάσει κάποιους που λένε ότι αναβαθμισανε το φθηνό καλώδιο που είχαν βάλει σαν αυτά των λινκς με κάποιο ακριβότερο και είδαν διάφορα στον ήχο των mirage.
Δε ξέρω αν ισχύει αλλά αν ήθελα μία λίγο καλύτερη κατηγορία τι θα προτινατε;
Επίσης λόγω ότι θαναι κάθε καλώδιο καμία δεκάρα.μέτρα έλεγα.μηπως εβαζα 4mm. αν όμως λέτε ότι είναι άχρηστο τότε σύμφωνοι πάω σε 2.5

Reaction score
2.323
Προσπαθησε να βρεις ρεταλια καλωδιων, διαφορετικης τιμολογησης. Μικρα κομματακια 20, 30 εκατοστα η και μακρυτερα, δεν εχει σημασια οτι μηκος βρεις και βαλε καποιον να τα συνδεει στα ηχεια, καλυτερα εσυ να μην βλεπεις τι συνδεει. Θα κανεις ενα blind test δηλαδη! Ειμαι σιγουρος οτι θα σου λυθουν ολες οι αποριες!

Last edited:

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Ο
Προσπαθησε να βρεις ρεταλια καλωδιων, διαφορετικης τιμολογησης. Μικρα κομματακια 20, 30 εκατοστα η και μακρυτερα, δεν εχει σημασια οτι μηκος βρεις και βαλε καποιον να τα συνδεει στα ηχεια, καλυτερα εσυ να μην βλεπεις τι συνδεει. Θα κανεις ενα blind test δηλαδη! Ειμαι σιγουρος οτι θα σου λυθουν ολες οι αποριες!
Οκ κατάλαβα

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.874
Σε όλο μου το set up έχω Mirage OM series και παντού έχω ΜΙΤ. Για surround εχω Mirage OM12 και καλώδιο για αυτά είναι το ΜΙΤ CI 14-4 in wall high resolution speaker cable.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Έχω διαβάσει κάποιους που λένε ότι αναβαθμισανε το φθηνό καλώδιο που είχαν βάλει σαν αυτά των λινκς με κάποιο ακριβότερο και είδαν διάφορα στον ήχο των mirage.
Δε ξέρω αν ισχύει αλλά αν ήθελα μία λίγο καλύτερη κατηγορία τι θα προτινατε;
Επίσης λόγω ότι θαναι κάθε καλώδιο καμία δεκάρα.μέτρα έλεγα.μηπως εβαζα 4mm. αν όμως λέτε ότι είναι άχρηστο τότε σύμφωνοι πάω σε 2.5
Δλδ κρίνεις αν ενα καλώδιο ειναι καλό απο την τιμή/μ .χωρίς να ακούσεις ..

Reaction score
4.807
Εσυ τώρα τι ψάχνεις ?
Αφού όλοι εδώ μέσα υποςτυριζουν οτι τα καλώδια δεν παίζουν κανένα ρόλο ...
Να φύγετε κύριε να πάτε αλλου ...:D

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.565
Δεν παίζουν τόσο ρόλο ώστε να έχει σημασία στα Mirage που θα μπουν στο ταβάνι.
Αν κάποιος προτείνει να πάρει ο OP για τα ηχεία που αγόρασε φθηνά άλλα τόσα για καλώδια, τι να πω; :confused:

Reaction score
4.807
Συμφωνώ αλλα επειδή θα τα περάσει σε γυψοσανίδα , εαν αποφασίσει να βάλει καλύτερα ηχεία μετα δεν θα μπορεί να τα αλλάξει εύκολα ...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Τα mirage.είτε θα κρεμαστούν στο ταβάνι ειτε κανονικά σε τοίχο.
ΔΕΝ θα.μπούνε μέσα σε γυψοσανιδα.
[DOUBLEPOST=1461791663][/DOUBLEPOST]
Δλδ κρίνεις αν ενα καλώδιο ειναι καλό απο την τιμή/μ .χωρίς να ακούσεις ..
Όχι βρε άνθρωπε εννοείται οτι το σωστό είναι να ακουσεις.
Απλά επειδή η.τιμή ανά.μέτρο σε αυτό που προτάθηκε είναι πιο φθηνή και απτό να αγοράσω τσίχλα απτό περίπτερο με φοβίζει λίγο αυτό,thats all.
Γιατί οκ τα ηχεία τα.πήρα.μετεχειρα 150 ευρώ αλλά δε σημαίνει και ότι δε θέλω να πάρω τα μέγιστα από αυτά.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.565
Δώσε τότε 200-300€ για τα καλώδια να ευχαριστηθείς. :)

Για 16 μέτρα καλώδιο δε μιλάμε;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Δώσε τότε 200-300€ για τα καλώδια να ευχαριστηθείς. :)

Για 16 μέτρα καλώδιο δε μιλάμε;

20 μέτρα καλώδιο θέλω. 10+10.
Δεν τίθεται θέμα να δώσω παραπάνω να το ευχαριστήθω όπως λες.
Απλά να μη πάρω τα φτηνότερα που υπάρχουν. Να πάρω ένα κλικ καλύτερα απτά φθηνότερα,έστω για ψυχολογικούς λόγους.αυτο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid