PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Σεβαστή σαν προσέγγιση , οχι για ολους όμως.
Aσφαλως και ειναι σεβαστη.Και το ραδιοφωνακι της πενθερας μου,Ζαμπετα παιζει οταν παιζουν Ζαμπετα απο τον σταθμο.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.038
Καθολου. Εχω π.χ. ενα συστημα των 50Κ στο σαλονι, πες μου εναν σχετικα οικονομικο τροπο για να το βελτιωσω.
Ε αυτο λεμε.
Μηπως αυτο το ερώτημα αφορά αυτους που εχουν ξοδέψει καποια Κ ή αυτους που εχουν τη γνώση να εχουν στήσει ενα εξαιρετικό συστημα.
Επισης αν κανεις σε εμενα αυτη την ερωτηση που λες, θα σου πω να πας να γ@μηθεις, που μου θες και οικονομικό τροπο :fuckyou:

Reaction score
1.147
Κι εγω σου απαντώ οτι στο δικο μου συστημα που ειναι λιγο μεγαλύτερου κόστους, η προσθήκη ενος ανάλογης αξίας καλωδίου δεν προσέφερε τιποτα.
Θα μου απαντησεις οτι ή ειμαι κουφός ή οτι το συστημα μου ειναι για τα μπάζα.
Ενταξει.
Δε βγαζει καπου αυτο
Δεν θα απαντήσω τίποτα απο τα παραπάνω , απλώς θα πω πως είσαι ευτυχής χρήστης ενος συστήματος ήχου , τελεία.

Reaction score
1.173
Καθολου. Εχω π.χ. ενα συστημα των 50Κ στο σαλονι, πες μου εναν σχετικα οικονομικο τροπο για να το βελτιωσω.
Ο μόνος νομίζω τρόπος είναι το διάβασμα και η πλήρης κατανόηση των εννοιών όπως ο χώρος σε συνέργεια με τον ήχο, ρεύμα, τεχνολογίες, αρχιτεκτονικές και σχεδιασμός συσκευών ήχου.

Τα καλώδια μεν παρουσιάζουν διαφορές μεταξύ τους αλλά η βελτίωση είναι αμφίβολη σύμφωνα με την κοινή λογική.

Αν και offtopic :offtopic:,( ποιος θα το παρατηρήσει άλλωστε), τα καλώδια και οι διαφορές τους μου θυμίζουν πάντα τις συζητήσεις με τα ζώδια. Ενώ υπάρχουν επιστήμες που εξηγούν σχετικά αρκετά πράγματα για τους χαρακτήρες των ανθρώπων μέσω της ψυχολογίας, τον ρόλο που παίζει το κοινωνικό περιβάλλον κατά την ανάπτυξη μας κτλ εμείς μιλάμε για τον Ερμή τον ανάδρομο:D

Αλλά θα μου πει κάποιος ποιος κάθεται να διαβάσει τώρα αφού τα άστρα τα λένε όλα και αμέσως.:drinks:

ΥΓ΄: Θεοδόση να χαίρεσαι την συστηματάρα σου.....:)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.402
Μια φορα ειπα να μιλησω σοβαρα και ......... :focus:
Άντε θα μιλήσω εγω σοβαρά.

Πούλα ενισχυτές ηχεία και (κυριως) καλωδια και πάρε αυτα

image.jpeg

http://kii.audio/en/

Και καλυτερα θα παίζεις, και θα γλυτώσεις και το καλώδιο-κυνηγητό, και θα βάλεις καμμια 20αρια χιλιάρικα στη τσέπη. Και θα σε λατρέψει η γυναίκα σου.

Ποιο οικονομική αναβάθμιση δεν γίνεται.

Reaction score
751
Άντε θα μιλήσω εγω σοβαρά.

Πούλα ενισχυτές ηχεία και (κυριως) καλωδια και πάρε αυτα

View attachment 61286

http://kii.audio/en/

Και καλυτερα θα παίζεις, και θα γλυτώσεις και το καλώδιο-κυνηγητό, και θα βάλεις καμμια 20αρια χιλιάρικα στη τσέπη. Και θα σε λατρέψει η γυναίκα σου.

Ποιο οικονομική αναβάθμιση δεν γίνεται.
:offtopic: Δεν μου αρεσουν τα classD.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.402
:offtopic: Δεν μου αρεσουν τα classD.
Ατυχία

:roflmao:
[DOUBLEPOST=1468318886][/DOUBLEPOST]
Εισαι η μεγαλυτερη ....... που εχω γνωρισει.
Χθες ηρθε να με δει με το καινουργιο εργαλειο σε μαυρο χρωμα ....
Δηλαδη; Για πες;

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Να κανω και μια ερωτηση. Χωροι που εχουν το ιδιο rt ακουγονται το ιδιο ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.034
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic