εκείνη την ημέρα πιάσαμε "πάτο"....Μπυρα ειχε μεσα?
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
εκείνη την ημέρα πιάσαμε "πάτο"....Μπυρα ειχε μεσα?
Aσφαλως και ειναι σεβαστη.Και το ραδιοφωνακι της πενθερας μου,Ζαμπετα παιζει οταν παιζουν Ζαμπετα απο τον σταθμο.Σεβαστή σαν προσέγγιση , οχι για ολους όμως.
Πούλησέ το και πάρε ένα των 52Κ...Καθολου. Εχω π.χ. ενα συστημα των 50Κ στο σαλονι, πες μου εναν σχετικα οικονομικο τροπο για να το βελτιωσω.
Μέτρα το.Καθολου. Εχω π.χ. ενα συστημα των 50Κ στο σαλονι, πες μου εναν σχετικα οικονομικο τροπο για να το βελτιωσω.
Ε αυτο λεμε.Καθολου. Εχω π.χ. ενα συστημα των 50Κ στο σαλονι, πες μου εναν σχετικα οικονομικο τροπο για να το βελτιωσω.
Δεν θα απαντήσω τίποτα απο τα παραπάνω , απλώς θα πω πως είσαι ευτυχής χρήστης ενος συστήματος ήχου , τελεία.Κι εγω σου απαντώ οτι στο δικο μου συστημα που ειναι λιγο μεγαλύτερου κόστους, η προσθήκη ενος ανάλογης αξίας καλωδίου δεν προσέφερε τιποτα.
Θα μου απαντησεις οτι ή ειμαι κουφός ή οτι το συστημα μου ειναι για τα μπάζα.
Ενταξει.
Δε βγαζει καπου αυτο
Μια φορα ειπα να μιλησω σοβαρα και .........Πούλησέ το και πάρε ένα των 52Κ...
Ο μόνος νομίζω τρόπος είναι το διάβασμα και η πλήρης κατανόηση των εννοιών όπως ο χώρος σε συνέργεια με τον ήχο, ρεύμα, τεχνολογίες, αρχιτεκτονικές και σχεδιασμός συσκευών ήχου.Καθολου. Εχω π.χ. ενα συστημα των 50Κ στο σαλονι, πες μου εναν σχετικα οικονομικο τροπο για να το βελτιωσω.
Άντε θα μιλήσω εγω σοβαρά.Μια φορα ειπα να μιλησω σοβαρα και .........
Δεν μου αρεσουν τα classD.Άντε θα μιλήσω εγω σοβαρά.
Πούλα ενισχυτές ηχεία και (κυριως) καλωδια και πάρε αυτα
View attachment 61286
http://kii.audio/en/
Και καλυτερα θα παίζεις, και θα γλυτώσεις και το καλώδιο-κυνηγητό, και θα βάλεις καμμια 20αρια χιλιάρικα στη τσέπη. Και θα σε λατρέψει η γυναίκα σου.
Ποιο οικονομική αναβάθμιση δεν γίνεται.
Εισαι η μεγαλυτερη ....... που εχω γνωρισει.Σιγά μην πάρει κανένα σοβαρό μέλος του AVsite αυτές τις σάχλες.
ΑτυχίαΔεν μου αρεσουν τα classD.
Δηλαδη; Για πες;Εισαι η μεγαλυτερη ....... που εχω γνωρισει.
Χθες ηρθε να με δει με το καινουργιο εργαλειο σε μαυρο χρωμα ....
Το τέλος όλων των θεωριών!Εισαι η μεγαλυτερη ....... που εχω γνωρισει.
Χθες ηρθε να με δει με το καινουργιο εργαλειο σε μαυρο χρωμα ....
Όχι.Δηλαδη; Για πες;
Το ίδιο είναι. Απάντηση δε θα πάρεις.Δεν ρώτησα εσένα απαίσιο στρουμφακι
Το ίδιο είναι. Απάντηση δε θα πάρεις.