- Reaction score
- 6.495
εγω εβαλα και like για εντος εκτος και επιταυτα παρενθεσης ... μαλλον ειναι θεμα αντιληψης τελικα το χιουμορ.. τοσα κιτρινα μπαλακια τυπου πεφτουν δεν ειδα να σου τραβηξουν την προσοχη και να σχολιαστουν..
Εσύ και αν είσαι...αξιολύπητος.Καταδικασμένος να μη γεύεσαι πλέον ΄΄κεκορεσμένα τίμπρα΄΄ παρά μόνο...πολυακόρεστα.Εγώ με 4 ice ανά ηχείο πρέπει να έχω απαράδεκτο ήχο.... Τι να κάνω να τον βελτιώσω αγαπητό Avsite?
...
Προσωπικώς δεν διαπιστώνω ν'απευθύνεται σε άλλα μέλη με την επίμαχη έκφραση,αλλά με περισσή γλαφυρότητα σε επίδοξους ανταγωνιστές των ncore...Ενταξει , και δικο μου ειναι , αλλα να πω και εγω κατι που με πειραξε πολυ , δεν μπορει κανενας να απευθυνεται σε αλλους συμφορουμιτες με τετοιες εκφρασεις οπως στο ποστ 109 και κανενας απο εσας να μην το σχολιαζει ! , ενω η εκφραση το φορουμ σας να τραβηξει την προσοχη και να σχολιαστει ! .
αυτα ειναι συνηθες ,,,,,εγω εβαλα και like για εντος εκτος και επιταυτα παρενθεσης ... μαλλον ειναι θεμα αντιληψης τελικα το χιουμορ.. τοσα κιτρινα μπαλακια τυπου πεφτουν δεν ειδα να σου τραβηξουν την προσοχη και να σχολιαστουν..
Τι να τα κάνεις τα λ7 άμα δεν έχεις φράγκο.Βρες ένα σχεδιάγραμμα αντίστασης εξόδου στο φάσμα και ανέβασέ το να το δούμε!
Νομίζω ότι περίγραψες πως παιζει ο χωρος που ακούς μουσική και όχι πως παίζουν τα ncore,εν μέρει έχεις δίκιο δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς ακούμε σε ένα τυικο σαλόνι.Τι να τα κάνεις τα λ7 άμα δεν έχεις φράγκο.
Έχει ειπωθεί ότι το δυνατό σημείο των ncore είναι τα σφιχτά μπάσα τους και η ατάκα λόγω του αυξημένου damping factor.
Αυτή λοιπόν η μέτρηση λέει ακριβώς αυτό.
Για τα επιθετικά πριμα τους, την έλλειψη ροής, την μικρή και ρηχη μουσική σκηνή, την υπεραποσβεση θα υπάρχουν άλλες μετρήσεις που πρέπει να λάβεις υπόψη σου.
Γιαυτό λέμε, οι μετρήσεις (οταν ειναι αξιοπιστες) είναι μια καλή αρχή. Ο τελικός κριτής είναι τα αυτιά σου.
Αν έχεις.
- και η ροή θα μπορούσε να καταταχθεί στις μη μετρήσιμες παραμέτρους , όπως η ζεστασιά , η αληθοφάνεια στις χροιές , η στερεοφωνική εικόνα , κ.α. , ( κάποτε θα πρέπει να ανοιχθεί το θέμα αυτό )Να δω μια μέτρηση που να φανερώνει την "έλλειψη ροής" ενός ενισχυτή και θα κάνω τις διακοπές μου με πλήρη ηρεμία ....
Ειδικά το θέμα με τις χροιές, έχει συζητηθεί επί μακρόν, με τεράστια επιτυχία.- και η ροή θα μπορούσε να καταταχθεί στις μη μετρήσιμες παραμέτρους , όπως η ζεστασιά , η αληθοφάνεια στις χροιές , η στερεοφωνική εικόνα , κ.α. , ( κάποτε θα πρέπει να ανοιχθεί το θέμα αυτό )
- κατάλαβα . . . των καλωδίων το κάγκελο ! ! !Ειδικά το θέμα με τις χροιές, έχει συζητηθεί επί μακρόν, με τεράστια επιτυχία.
Και στο δικό μου χώρο οι λάμπες ακούγονται εξαιρετικα(εάν ακούς το 5% των μουσικών αρχείων σου)το θέμα ειναι οτι δεν μπορείς να συγκρίνεις ετσι ενισχυτές και να έχεις σωστή αποψη.Δεν έχει περάσει μόνον ο ncore από το σαλόνι μου.
Το ανάποδο??Ένας ενισχυτής Class D, σε σχέση με άλλον Class A - AB, σε ακρόαση χαμηλής στάθμης (αυτό που σε απλά Ελληνικά θα το λέγαμε Low Volume Level) συμπεριφέρεται το ίδιο ?
Δεν αντιλέγω καμία από τις ακροαματικές εντυπώσεις που έχεις ήδη αποκομίσει.Γνωρίζω βεβαίως -και από προσωπική πείρα- πως ο ιός της...σινγκλεντίλας Α είναι ο δυσχερέστερα αποβαλλόμενος από τον οργανισμό ενός ακροαματικόφιλου φορέα.Τι να τα κάνεις τα λ7 άμα δεν έχεις φράγκο.
Για τα επιθετικά πριμα τους, την έλλειψη ροής, την μικρή και ρηχη μουσική σκηνή, την υπεραποσβεση θα υπάρχουν άλλες μετρήσεις που πρέπει να λάβεις υπόψη σου.
Γι αυτό λέμε, οι μετρήσεις (οταν ειναι αξιοπιστες) είναι μια καλή αρχή. Ο τελικός κριτής είναι τα αυτιά σου.
Αν έχεις.
Κατά κανόνα όχι,αλλά κάτι τέτοιο δεν οφείλεται αποκλειστικώς στην τάξη λειτουργίας του ενισχυτή.Ένας ενισχυτής Class D, σε σχέση με άλλον Class A - AB, σε ακρόαση χαμηλής στάθμης (αυτό που σε απλά Ελληνικά θα το λέγαμε Low Volume Level) συμπεριφέρεται το ίδιο ?
Όπως και τα θέματα της τονικής θερμότητας,στερεοφωνικής απεικόνισης,συμπεριφοράς στις δυναμικές αντιθέσεις που περιέχονται στο σήμα και της ρυθμικής αγωγής,καθότι είναι όλα τους αλληλένδετα.Ειδικά το θέμα με τις χροιές, έχει συζητηθεί επί μακρόν, με τεράστια επιτυχία.
Σωστά !Κατά κανόνα όχι,αλλά κάτι τέτοιο δεν οφείλεται αποκλειστικώς στην τάξη λειτουργίας του ενισχυτή.
Η παραμόρφωση διάβασης κατά κανόνα γίνεται ευκολότερα αντιληπτή σε χαμηλές στάθμες ακρόασης.
Αχ...Έχει ειπωθεί ότι το δυνατό σημείο των ncore είναι τα σφιχτά μπάσα τους και η ατάκα λόγω του αυξημένου damping factor.
Αυτή λοιπόν η μέτρηση λέει ακριβώς αυτό.
Γιαυτό λέμε, οι μετρήσεις (οταν ειναι αξιοπιστες) είναι μια καλή αρχή. Ο τελικός κριτής είναι τα αυτιά σου.
Αν έχεις.
Στη Δονουσα θέλεις 15 γιατί το 3g σέρνεται.Μη βιαστειτε να απαντησετε, τα λινκ που σας χαρισα έχουν χρήσιμα λινκς και καποια λινκς παραπέμπουν σε κάποια αισχρά PDF, οπότε όσο γρήγορα και να διαβάζετε, 5 ωριτσες τις θέλετε...
Νομίζω ότι περίγραψες πως παιζει ο χωρος που ακούς μουσική..
Έχουν απαντηθεί ντιμιφουτΤελικός πάσχων είναι η ακουστική μας αντίληψη.Και από αυτήν έχουμε όλοι...