- Reaction score
- 84.931
Καλά βρε κολλημένοι απο την παραλία για τα kii μιλάτε;αλλα τωρα απο την παραλια δεν το βρισκω)
[DOUBLEPOST=1471172470][/DOUBLEPOST]
Καλά βρε κολλημένοι απο την παραλία για τα kii μιλάτε;αλλα τωρα απο την παραλια δεν το βρισκω)
Καταπράσινο μέρος...Καλά βρε κολλημένοι απο την παραλία για τα kii μιλάτε;
Δεν χρειάζεται sub.Ο καθεις με τον πονο του αλλα εγω αυτο που θα ηθελα απο το kii comtrol ειναι δυνατοτητα συνδεσης sub που θεωρω απαραιτητη για τα kii - βλεπε κλασσικη μουσικη, headroom, χαμηλη παραμορφωση, κλπ.
.
Συμφωνώ 1000/100.Δεν χρειάζεται sub.
Τα σεβη μου!Δεν χρειάζεται sub.
¨Εχει τεράστιο headroom , παίζεις μουσική club άνετα σε ΠΟΛΥ μεγάλες στάθμες και για να έχει νόημα η όποια συζήτηση για άυξηση παραμόρφωσης που αναφέρεις, πρέπει να ακούς σε στάθμες που μετά μάλλον θα έχεις πρόβλημα ακοής παρά παραμόρφωσης χαμηλών.
Αυτό που είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον είναι το "σταμάτημα" του χαμηλού στο χρόνο σε κοινό δωμάτιο. Θυμίζει καλοφτιαγμένο studio υψηλών προσδιαγραφών. Ακούς 30 Hz να σβήνουν κανονικά χωρίς βουητά και θόλωμα.
Και μάλλον αυτός ο έλεγχος στο σβήσιμο του χαμηλού δίνει και την αίσθηση μεγάλης ταχύτητας ανταπόκρισης του ηχείου.
Δεν βλέπεις την ώρα να καβαλήσεις το ducati ε;Βλεπω να εχουμε επισκεψεις...
Εγω παντως αν ηταν να φυγω με κατι απο το σπιτι του Γκονις, θα ηταν το ντουπ-κατι... ας τα βρει με τον μπραδερ του μετα...
Το kii θα το έπαιρνες πράσινο;Καταπράσινο μέρος...
Τις πολλαπλές εισαγωγής;Σιχαίνομαι τα test drives. Όλα μου τα οχήματα τα αγοράζω με specs.
Δεν τα άκουσα ούτε τα είδα γιατί δεν υπήρχαν ούτε σε στατική επίδειξη οταν τα παράγγειλα.Έξυπνη κίνηση, μπράβο, αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω, τα άκουσες στον χώρο σου συγκριτικά με το προηγούμενο set τελικού - ηχείων ή μόνο στην αντιπροσωπεία; λογικά κάπου τα άκουσες. Αν τα άκουσες στο χώρο σου ποιες διαφορές εντόπισες;
ποια ηταν η προσφορα ?Τα σεβη μου!
Ελπιζω η ακαταμαχητη προσφορα που εγινε στον gonis για τα kii να ισχυει και για αλλα εκλεκτα μελη του φορουμ. Θελουμε kiiαλλοι