- Reaction score
- 8.864
δεν ξερω τι γινεται........καποιοι δεν θελουν να ακουν τις ατελειες μιας ηχογραφησης αλλα τις ατελειες του ηχοσυστηματος τους και αυτο το λενε χαι εντ
Κανονικά θα έπρεπε κάποιος να ανακουφιζόταν άμα διαπίστωνε ότι η τεχνολογία ηχείων πέρασε από την ουσιαστική στασιμότητα (διότι τί άλλο συνιστά η συνεχής βρώση σχεδιαστικών ονύχων με διάφορα παθητικά υλικά κατασκευής και...voicing) σε στάδιο αλματώδους ανάπτυξης-τέτοιας ώστε να δικαίωνε τόσο κατηγορηματικές δηλώσεις όπως οι ανωτέρω παρατεθείσες.Το four και στο χερι δεν θα αντεξει πανω απο μερικους μηνες.
Δεν υπαρχει χειροτερο κοτετσοσυρμα απο 10-15 Κ-euro που θα λιωσουν με το τυπωμα του επομενου pdf του more & more.
Ο κατωτέρω σύνδεσμος είναι διαφωτιστικός ως προς ποιος την έχει τελικά πιο μεγάλη-τη λέξη.Σαδεντρεπεσαιπαλιαδερφωπουθαμεπειςασταδιαλαεμενα
Αντεμωρετηναναμαλλιασμενηβολιωτισσατωραμεταγκριμτοπαιζεικαιμουρηποιος την έχει τελικά πιο μεγάλη
να πας να ακουσεις και κανενα live ...φιλε μου..εκει ειναι η αληθεια..Δηλαδη πράγματι λες: τι να ξερει ο μ@λακας ο Parsons για το πως πρεπει να ακουγεται το dark side of the moon -εγω ξερω καλυτερα ?
Και: γιατι να ακούσω την τ@αβλα του Parsons - θα ακούσω την τ@βλα αυτου που εφτιαξε τον προενισχυτη μου πχ και τη δικη μου που εκανα fine tuning αλλάζοντας καλώδια ?
Τελικα οντως εχουμε εντελως διαφορετικά χόμπι.
Εγω θελω να ακούσω τη μουσικη που έφτιαξαν αλλοι.
Εσυ θες να δημιουργήσεις τη δικη σου διασκευή αυτής της μουσικής.
Γιατι δεν παιρνεις τα κατάλληλα εργαλεία τοτε?
οτι πεις ...χατηρι δεν σου χαλαω εγωΗ αλήθεια είναι στο ψάρεμα. Πάνε για ψάρεμα καλύτερα.
ενα ,ενα..με την σειρα παρτα..ξεκινα με το sex και μετα πανε στα pistols...Η αλήθεια είναι στους sex pistols.
H αλήθεια όπως θα καθορίζεται εκείνη από τις ιδιαίτερες ακουστικές ιδιότητες μιας λυρικής αίθουσας;να πας να ακουσεις και κανενα live ...φιλε μου..εκει ειναι η αληθεια..
για σκεψου..και μετα λεμε εμεις π.χ πως ακουμε το μεγαρο μουσικης στο σαλονι μας....γιατι εχουμε το ταδε μηχανημα..και μονο εμεις ξερουμε τι ακουμε και ειναι σωστο....H αλήθεια όπως θα καθορίζεται εκείνη από τις ιδιαίτερες ακουστικές ιδιότητες μιας λυρικής αίθουσας;
Στη δε περίπτωση συναυλιών για σύγχρονα ιδιώματα,όπως εκπέμπεται από τα κύρια ηχεία της σκηνής,ή μαζί με τη συμμετοχή των υποστηρικτικών ηχείων,όπως θα έχει καθοριστεί βεβαίως από τον υπεύθυνο ηχητικό μηχανικό;
Γιατί? τι απορία έχεις?Την απορία με τους σαλιγκαρους που δεσπόζουν και στο μουσείο μοντέρνας τέχνης, την έχω και γω..