iPhone 7

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.701
/methinks *... ουυυ ουυυυ ραδιοφωνο εχει ?? ή ζηταω πολλα?*
Δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει iPhone με ραδιόφωνο. Και σύντομα δεν θα υπάρχει σε κανένα smartphone. Όλα μέσω data streaming.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.276
Δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει iPhone με ραδιόφωνο. Και σύντομα δεν θα υπάρχει σε κανένα smartphone. Όλα μέσω data streaming.
ουτε παλια ε? ...καλα δεν εχω παρει iphone/δεν εχουν και γνωστοι μου (o)ποτε δεν ξερω..

Reaction score
777
Ένα Wi-Fi να έχεις στο σπίτι, και Chromecast. 1 tera δεν είναι τίποτα, ανεβαίνει σε δωρεάν χώρο σε κλαουντ, αλλιώς Nas server κάπου, αν και τζάμπα το ρεύμα του σέρβερ.. ;)
[DOUBLEPOST=1473942209][/DOUBLEPOST]Και Spotify, ή άλλοι πάροχοι, η μεριντιαν το προχωράει το θέμα της συμπίεσης στο στριμινγκ, ήδη από Spotify μπορεί να ακούσεις πιο καλά τη μουσική σου παρά από τα FLAC που ήδη έχεις, σε πολλές περιπτώσεις, λόγω μεταγενέστερων remasters που σιγά μη πας να τα αγοράσεις σε σιντι.. Spotify, tidal, κλπ κλπ κλπ, δεν έχει νόημα τίποτα άλλο από streaming στο άμεσο μέλλον.
Ωραία όλα αυτά αλλα δέν ξέρω πόσοι θα δώσουν συνδρομή για streaming στο κινητό. Εγώ έχω συνδρομή στο itunes αλλα δέν ξέρω για πόσο.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.018
Αυριο πρωι εχω μόνο να φτιαξω κάτι powerpoint....

Αν στηθω εξω απο το Πλαισιο απο νωρίς θα θεωρηθώ γραφικός; (το λιγότερο)

Να πάω μεσημεράκι (μην με δει κανενας ασθενής και γινω ρόμπα) ή δεν θα εχει μείνει λέπι;

melina

Cargo 200
Reaction score
43.058
Αυριο πρωι εχω μόνο να φτιαξω κάτι powerpoint....

Αν στηθω εξω απο το Πλαισιο απο νωρίς θα θεωρηθώ γραφικός; (το λιγότερο)

Να πάω μεσημεράκι (μην με δει κανενας ασθενής και γινω ρόμπα) ή δεν θα εχει μείνει λέπι;
χωρίς προπαραγγελία που πας;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.018
Πλαίσιο...πφφφφφφ
Πήγαινε i storm στην Τσιμισκή να σε δει ο θεός!8-)
Πυλαία είμαι. Στην αλλη άκρη. Θα παω κάπου ανατολικά.
Σαν να μένεις Μαρούσι και να σου λεω να πας Κολωνάκι να πάρεις iPhone.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.445
Άντε ας πω κι εγω το άσχετό μου.:p
Με τα χρήματα που δίνω μόνο για την μόρφωση των παιδιών μου / μήνα+ μουσική μπάσκετ, ζωγραφικές κλπ, θ αγόραζα 1,3 IPhone 7 κάθε μηνα.:o
Αυτά είχα να πω. :D
Α ναι, και κάτι άκομα.
Public schools suck!>:(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan