- Reaction score
- 99.062
Άντε, 3 μέρες ακόμα...
Δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει iPhone με ραδιόφωνο. Και σύντομα δεν θα υπάρχει σε κανένα smartphone. Όλα μέσω data streaming./methinks *... ουυυ ουυυυ ραδιοφωνο εχει ?? ή ζηταω πολλα?*
ουτε παλια ε? ...καλα δεν εχω παρει iphone/δεν εχουν και γνωστοι μου (o)ποτε δεν ξερω..Δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει iPhone με ραδιόφωνο. Και σύντομα δεν θα υπάρχει σε κανένα smartphone. Όλα μέσω data streaming.
Ωραία όλα αυτά αλλα δέν ξέρω πόσοι θα δώσουν συνδρομή για streaming στο κινητό. Εγώ έχω συνδρομή στο itunes αλλα δέν ξέρω για πόσο.Ένα Wi-Fi να έχεις στο σπίτι, και Chromecast. 1 tera δεν είναι τίποτα, ανεβαίνει σε δωρεάν χώρο σε κλαουντ, αλλιώς Nas server κάπου, αν και τζάμπα το ρεύμα του σέρβερ..
[DOUBLEPOST=1473942209][/DOUBLEPOST]Και Spotify, ή άλλοι πάροχοι, η μεριντιαν το προχωράει το θέμα της συμπίεσης στο στριμινγκ, ήδη από Spotify μπορεί να ακούσεις πιο καλά τη μουσική σου παρά από τα FLAC που ήδη έχεις, σε πολλές περιπτώσεις, λόγω μεταγενέστερων remasters που σιγά μη πας να τα αγοράσεις σε σιντι.. Spotify, tidal, κλπ κλπ κλπ, δεν έχει νόημα τίποτα άλλο από streaming στο άμεσο μέλλον.
χωρίς προπαραγγελία που πας;Αυριο πρωι εχω μόνο να φτιαξω κάτι powerpoint....
Αν στηθω εξω απο το Πλαισιο απο νωρίς θα θεωρηθώ γραφικός; (το λιγότερο)
Να πάω μεσημεράκι (μην με δει κανενας ασθενής και γινω ρόμπα) ή δεν θα εχει μείνει λέπι;
Λες; σοβαρά; αφού έχουμε κρίση, ποιος δίνει 1000€ γι κινητό;χωρίς προπαραγγελία που πας;
Πλαίσιο...πφφφφφφΑν στηθω εξω απο το Πλαισιο
Πυλαία είμαι. Στην αλλη άκρη. Θα παω κάπου ανατολικά.Πλαίσιο...πφφφφφφ
Πήγαινε i storm στην Τσιμισκή να σε δει ο θεός!
Άστα να πάνε...Α, ρε Φίλης που σου χρειάζεται...