- Reaction score
- 766
βιντεάκι...
Last edited by a moderator:
Και εγώ μαζί σουδε με νοιαζει αν ειναι το μελλον...πως θα γινοταν να παω να δουλεψω εκει ορε παιδες?
πολυ θα γουσταρα...ζεις το χομπυ σου και μαθαινεις κιολας
και το λεγα οτι λαθος σχολη εβγαλα...οριστε τωρα.....SR. AUDIO ENGINEER: CINEMA POST PRODUCTION TECHNOLOGY (USA)...To be located in the Los Angeles Area, candidate must support the deployment, installation, utilization and training aspects of the Auro-3D® Codec and assist in the development and deployment of its associated tools in post production facilities in the US, primarily on the west coast.
Κι εμείς που ψωνίσαμε, θα χρησιμοποιούμε το surround εφέ της DD ή το Neural:X και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Μην κοιτάς που ο Κεφάλας είναι θεούσα και του αρέσει το voice of God.Δεν ψωνίσαμε ακόμα!
Η πληροφόρηση που εχω λέει οτι το μεγαλο πλεονέκτημα του αουρο είναι οτι το μαστερινγκ είναι ίδιο ειτε πρόκειται για αιθουσα ειτε για οικιακη αναπαραγωγή.Δε μου φαίνεται να αφορά οικιακό format.
Μα αν θέλουν αλλο μαστερινγκ για την αίθουσα και αλλο για το σπιτι;Γιατί να θέλουν διπλή δουλειά τα άλλα formats;