Nelsy
Ιεράπετρα
- Reaction score
- 2.879
...θα είναι διαθέσιμα σε ~δέκα μέρες τα τρία πρώτα και Οκτώβριο το 'Snow White and the Huntsman' από το Αγγλικό amazon.
Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει;δες το ξανά και αν υπάρχουν υπότιτλοι σε ''French, Dutch, German, Japanese, Swedish, Danish, Finnish, Norwegian'' και όχι Ελληνικοί το αγοράζω αμέσως όσο το πήρες,με έξοδα αποστολής δικά μου.Παιδιά μούφα η δουλειά.Αγόρασα το Oblivion από το Amazon UK καθώς έλεγε ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους ενώ τελικά δεν έχει!
Δεν είναι απαραίτητο να αναγράφεται στην συσκευασία...γι αυτό σου είπα 'δες το ξανά' εννοώντας στο μενού του 4Κ uhd player σου....έχεις;....και εδώ γράφουν για Ελληνικούς υπότιτλους:http://www.blu-ray.com/movies/Oblivion-4K-Blu-ray/161541/Έχω το κουτί τώρα μπροστά μου και το κοιτάω.
Θα πάρει τον 11000 και θα παραμιλάς Γιωργάκη...Εδώ έχει ακόμα DLP βιντεοπροβολέα!
Μπα...γλίτωσα τα μεταφορικά και κάποιος έχασε ένα ωραίο 4Κ δισκάκι-δωράκι...αφού...Την πάτησε η Nelsy.
....ούτε καν player 2KΈχει 4Κ η Nelsy?
...και βιντεοπροβολέα δεν έχω πια....Εδώ έχει ακόμα DLP βιντεοπροβολέα!
....και δεν σκοπεύω να πάρω,θα το κάνω γυμναστήριο....στέλνω π.μ στον argi για λεπτομέρειεςΘα πάρει τον 11000 και θα παραμιλάς Γιωργάκη...
Θα σας ανοίγω θέμα για καρνιτίνες.......και δεν σκοπεύω να πάρω,θα το κάνω γυμναστήριο....στέλνω π.μ στον argi για λεπτομέρειες