melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.919
To Omen το βλέπω, είναι απο τις εξαιρέσεις που είχα γράψει.''Zizik Like this''
Αφού δεν βλέπεις τέτοια μωρή κότα
Του τα έσβησα του αλήτη!Καλέ μη βάζεις τόσα emoticons.
Για να γράφεις όσα γράφεις, μετά βίας θα του δίνεις πενταράκι.Captain Fantastic http://www.imdb.com/title/tt3553976/
Μεγάλη βαθμολογία στο imdb!
Δείτε το και βαθμολογήστε το.
Δεν θα βάλω βαθμό για να μην σας επηρεάσω,
αλλά πιστεύω ότι θα δω μεγάλο εύρος στη βαθμολογία από εσάς.
To Omen το βλέπω, είναι απο τις εξαιρέσεις που είχα γράψει.
Καλέ μη βάζεις τόσα emoticons.
Σε μένα μωρέ θα βγάλετε την οικονομία σας?Του τα έσβησα του αλήτη!
Koμμένες οι άδειες οι λούφες και τα emoticons μπές για λάντζα τώρα μετά στο πλοίο της αγάπης.Σε μένα μωρέ θα βγάλετε την οικονομία σας?
τον λογαριασμό για τα emoticons στον stathis...αυτός πλερώνει
Το πρωτότυπο film από την Αργεντινή είναι πολλές κλάσεις ανώτερο.Σαββατο ειδαμε "Το μυστικο στα ματια τους"
http://www.imdb.com/title/tt1741273/
Ωραια ταινια δε λεω, αλλα ενιωσα οτι κατι μου ελειψε, μαλλον σεναριακα. Ισως το τρειλερ να μου ειχε δημιουργησει μεγαλες προσδοκιες. Ενα 7/10 θα του το δωσω ομως!
Φίλε Sleep,δεν με επηρεάζει το τι ιστορικό έχει ο κάθε συντελεστής (σκηνοθέτης,ηθοποιός κτλ) που όντως είναι αξιέπαινο,την ταινία την έχεις δει;Εντάξει, γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά την αδικείς την ταινία.
Σε στενό κύκλο fans του είδους, άνετα συγκαταλέγεται στο top 10 όλων των εποχών, ενώ τυγχάνει αναγνώρισης και εκτός των τειχών των "μυημένων".
Συν τοις άλλοις, οι συντελεστές του είναι ένας και ένας.
Στη σκηνοθεσία ο Richard Donner (Lethal Weapon), πρωταγωνιστές οι Gregory Peck και Lee Remick, ενώ η μουσική του Gerry Goldsmith ήρθε, έγραψε, έμεινε και τσίμπησε και ένα όσκαρ.
Οι δύο συνέχειες που ακολούθησαν ήταν κατώτερες των περιστάσεων, αλλά συστήνονται ανεπιφύλακτα για τους φανατικούς του είδους.
Προφανώς και έχω δει την ταινία και μάλιστα πολλές φορές γι' αυτό άλλωστε εκφράζω γνώμη.Φίλε Sleep,δεν με επηρεάζει το τι ιστορικό έχει ο κάθε συντελεστής (σκηνοθέτης,ηθοποιός κτλ) που όντως είναι αξιέπαινο,την ταινία την έχεις δει;
Μπορεί να ήταν καλή για τα τότε δεδομένα αλλά ένας που βλέπει και σημερινά θρίλερ δεν νομίζω οτι θα την θεωρήσει και πολύ τρομαχτική ταινία...Ενώ με τον παλιό εξορκιστή,είχα ενοχληθεί πολύ όταν την πρωτοείδα,είχε πολύ πιο ενοχλητικές σκηνές...
Η σκηνή αυτή πχ,δεν είναι ρεζιλίκι για όλη την ταινία;
Έχει καμία σχέση πχ το Insidious με αυτή που λεμε;
καπου εισαι άδικος..Προφανώς και έχω δει την ταινία και μάλιστα πολλές φορές γι' αυτό άλλωστε εκφράζω γνώμη.
Για τα θρίλερ και τις ταινίες τρόμου, ως fan του είδους, έχω ξαναγράψει τη γνώμη μου: δεν τα κάνουν όπως άλλοτε!
Δέκα σύγχρονα θρίλερ να στύψεις δεν κάνουν ούτε μισό Don't Look Now.
Τα περισσότερα προσπαθούν να εντυπωσιάσουν στην καλύτερη περίπτωση με τα ξαφνικά ηχητικά εφέ και στη χειρότερη, με την...κρεατομηχανή.
Ο υπαινικτικός τρόμος που σε κάνει το βράδυ να κοιτάς κάτω από το κρεβάτι είναι απών.
Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις.
Έχω την εντύπωση ότι στη συζήτησή μας αχνοφαίνεται το χάσμα των γενεών.
Αναφέρω κάπου παραπάνω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και οι δύο ταινίες που αναφέρεις συγκαταλέγονται σε αυτές.καπου εισαι άδικος..
βγαινουν και τώρα αξιόλογα θρίλερ, ειτε απο ασια μερια είτε απο ευρωπη/αμερική.
ομως αν περιμένεις αριστουργήματα τυπου dont look now σίγουρα δεν θα βρεις.
οχι γιατι δεν βγαίνουν, αλλα γιατι το είδος άλλαξε.
2 προσφατα που θυμαμαι the witch (2015) & it follows (2014),
αν και κανένα δεν μου άρεσε πάρα πολύ, έχουν κάτι απο αυτο που αναφέρεις.
Ειδικά το it follows θα καταλάβεις κατευθείαν τις επιρροές του.
Γατάκια....Δεν ξέρω για σας...τελευταία φορά ΕΓΩ λάντζα στο στρατό έκανα...Koμμένες οι άδειες οι λούφες και τα emoticons μπές για λάντζα τώρα μετά στο πλοίο της αγάπης.
Σχεδον παντα και τα δυοΝα δούμε το βιβλίο η να διαβάσουμε την ταινία?