Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Καλά δεν είναι ακριβώς αυτοί (είναι λίγο πιό εμφανίσιμοι) αλλά ναι, είναι άχρηστοι και επιζήμιοι νομίζω.Κακάσχημοι και αντιαεροδυναμικοί.
'Οχι.Ο προηγούμενος που τους είχε βάλει ήταν ταρίφας;
Ναι αλλά εγώ δεν καπνίζω και δεν αφήνω και άλλους να καπνίζουν.Δεν έχω στο δικό μου αυτοκίνητο τέτοια, αλλά πρόσεξα σε άλλα που έχουν, ότι αν καπνίζεις και ανοίξεις λίγο το τζάμι απορροφά όλον τον καπνό έξω χωρίς να σε φυσάει αέρας μέσα και αν βρέχει δεν μπαίνει βροχή.
Νομίζω ότι είναι χρήσιμα και έλεγα κατά καιρούς να τοποθετήσω κι εγώ.
Αλλά ακόμη δεν έβαλα ο άχρηστος.
Σε χαμηλές ταχύτητες μπορείς να έχεις λίγο ανοικτά τα παράθυρα. Στις μεγάλες όχι.Ανέκαθεν είχα ανεμοθραύστες.Παίρνεις τον αέρα σου χωρίς να βρέχεσαι και να σε χτυπάει αλύπητα ο αέρας όταν τρέχει το αυτοκίνητο.Πολύ πρακτικοί.
Παλιάνθρωπος....Ναι αλλά εγώ δεν καπνίζω και δεν αφήνω και άλλους να καπνίζουν.

Συμφωνω!Ανέκαθεν είχα ανεμοθραύστες.Παίρνεις τον αέρα σου χωρίς να βρέχεσαι και να σε χτυπάει αλύπητα ο αέρας όταν τρέχει το αυτοκίνητο.Πολύ πρακτικοί.
Όχι τα καλύμματα στα καθίσματα, τα ζάρια στον καθρέφτη ή η γούνα στο τιμόνι;![]()
Το καλύτερο είναι ο μεγάλος πρόσθετος κεντρικός καθρέπτης, hands down![]()
Λες για εκείον τον τεράστιο, τον πανοραμικό, που σου δείχνει και τι υπάρχει μπροστά σου;Το καλύτερο είναι ο μεγάλος πρόσθετος κεντρικός καθρέπτης, hands down![]()

Πού; Δείξ' τα μου! Τα θέλω!!!Πιτσιλιστήρια με LED!
Οι ταρίφες έβαζαν μικρό έξτρα καθρέπτακι στη γωνία του παρμπρίζ που "έβλεπε" στα μπούτια της κυρίας πίσω, ενίοτε δε κάποιοι τα έβαζαν και στέρεο!O κυρτός πανοραμικός που έβαζαν κάτι ταρίφες παλιά και μετά κάτι άλλοι άσχιετοι που το έβλεπαν στους ταρίφες?