Pin
Θεΐτσα
- Reaction score
- 4.445
Ναι!
Mου έκαναν report πως άρχισε πάλι. Συμβαίνει και σε άλλους;
Συμβαίνει καμιά φορά και σε μένα. Δεν είναι κακή η ιδέα να μπεί ένα κουμπάκι που να επιλέγεις χρώμα background. Γίνεται;Παρά το ότι δεν είμαι τζόβενο, έχω πρόσφατα επισκεφτεί τον οφθαλμίατρο και φοράω καινούρια γυαλιά.
Περνάω αρκετό χρόνο την ημέρα στο λαπτοπ.
Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι τα μάτια μου δακρύζουν και τσούζουν υπερβολικά και αρκετές ώρες μετά την απομάκρυνση μου από το λαπτόπ. Σκέφτομαι μήπως φταίει το σκουρόχρωμο design του AVSITE.
Δεν το λέω για πλάκα!...
Εγώ πάλι δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ.Δεν το λέω για πλάκα!...
Κάτω αριστερά κάνε κλικ στο avsite tactical και επίλεξε το default style για μερικές μέρες, έτσι για σύγκριση.Παρά το ότι δεν είμαι τζόβενο, έχω πρόσφατα επισκεφτεί τον οφθαλμίατρο και φοράω καινούρια γυαλιά.
Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι τα μάτια μου δακρύζουν και τσούζουν υπερβολικά και αρκετές ώρες μετά την απομάκρυνση μου από το λαπτόπ. Σκέφτομαι μήπως φταίει το σκουρόχρωμο design του AVSITE.
Δεν το λέω για πλάκα!...
Το έκανα....για 12 δευτερόλεπτα....και το ξαναγύρισα...άσπρισε το μάτι μου αδερφέ..Κάτω αριστερά κάνε κλικ στο avsite tactical και επίλεξε το default style για μερικές μέρες, έτσι για σύγκριση.
Όντως, αλλά το δοκιμάζω. Βάλτε και κανά σιμπιζάκι, πρασινάκι κτλ. ντε!Το έκανα....για 12 δευτερόλεπτα....και το ξαναγύρισα...άσπρισε το μάτι μου αδερφέ..
Εκτός από χρώμα, το νουμεράκι είναι καλό; Έχει σε S, M, L, XL.Όντως, αλλά το δοκιμάζω. Βάλτε και κανά σιμπιζάκι, πρασινάκι κτλ. ντε!
Θα δω ποιο μου κάνει ωραία μέση και θα επανέλθω!Εκτός από χρώμα, το νουμεράκι είναι καλό; Έχει σε S, M, L, XL.
Τα δικά μας να δεις...Να δεις που τσουζουν και δακρυζουν απο ορισμενα πραγματα που γραφονται .........
αν κοιτάξετε από το παράθυρο το "άπειρο" για λίγα λεπτά έχετε τα ίδια συμπτώματα;Παρά το ότι δεν είμαι τζόβενο, έχω πρόσφατα επισκεφτεί τον οφθαλμίατρο και φοράω καινούρια γυαλιά.
Δεν το λέω για πλάκα!...
Το ιδιο παθαινω και εγω. Καλο θα ηταν να υπαρχει επιλογη χρωματος.Αυτη την μαυριλα.ποτε δεν την συνηθισα....Παρά το ότι δεν είμαι τζόβενο, έχω πρόσφατα επισκεφτεί τον οφθαλμίατρο και φοράω καινούρια γυαλιά.
Δεν το λέω για πλάκα!...