Aγορα monitor ηχειων μεχρι 200ευρω

Reaction score
1
καλημερα. επειδη μου εχειι τσακισει τα νευρα ο ηχος που εχω στο σπιτι μου θελω να παρω ηχεια. το σαλονι μου ειναι μικρο και υπολογιστη,τηλεοραση και εναν ενισχυτη της πλακας με τα ηχεια του τα εχω συνδεμενα μαζι. αν θελετε προτεινετε μου καποια ενεργα ηχεια μεχρι 200ευρω.

Reaction score
2.288
Βαλε λιγα παραπανω και παρε JBL LSR305

Επειδη ομως ειναι ευκολο να ζητας απο καποιον να αυξησει το μπατζετ αλλα ποτε δεν ξερεις αν αυτο ειναι εφικτο παρε και μια δευτερη λυση 90 ευρω φτηνοτερα https://www.skroutz.gr/s/4165581/Pr...rom=autocomplete&keyphrase=presonus+eris+e4.5
Τα JBL ειναι τετοια ευκαιρια που δεν μου παει καρδια να προτεινω φτηνοτερα αλλα τα Presonus παιζουν επισης πολυ καλα (οχι τοσο καλα η τοσο δυνατα οσο τα JBL) και αν το μπατζετ ειναι περιορισμενο, το σαλονι μικρο και η αποσταση ακροασης πολυ μικρη (μεχρι 1.5 μετρο ειναι σουπερ) τοτε ειναι μια αξιοπρεπης λυση. Φυσικα αν μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα για τα JBL τοτε προχωρα με κλειστα τα ματια.

Last edited:

Reaction score
2.288
Μια διορθωση.
Τα Presonus στο 1.5 μετρο δεν ειναι σουπερ. Ειναι απλα ΟΚ.
Ειναι σουπερ μεχρι 1 μετρο αποσταση.
Τα JBL παιζουν 8dB δυνατοτερα που ειναι πολυ μεγαλη διαφορα.

Reaction score
1
Έλα μωρέ 46€ παραπάνω το ζεύγος...είπαμε...τα βάζω εγώ αν είναι :p :)
αχχαχααχχα εισαι ωραιος.!!πες μου ποτε να ερθω να μου τα δωσεις!!!αχαχ
[DOUBLEPOST=1487068918][/DOUBLEPOST]καταρχας σας ευχαριστω ολους.μια ερωτηση ακομα γιατι δεν ειχα ποτε ενεργα ηχεια και δεν ξερω τοσο τη λογικη τους. θα πρεπει να ειμαι καρφωμενος σε ενα σημειο για να ακουω καλα ; η στερεοφωνικη τους δηλαδη "εικονα" πως ειναι;

Reaction score
1
καταρχας σας ευχαριστω ολους.μια ερωτηση ακομα γιατι δεν ειχα ποτε ενεργα ηχεια και δεν ξερω τοσο τη λογικη τους. θα πρεπει να ειμαι καρφωμενος σε ενα σημειο για να ακουω καλα ; η στερεοφωνικη τους δηλαδη "εικονα" πως ειναι;

Reaction score
30.455

Reaction score
2.288
καταρχας σας ευχαριστω ολους.μια ερωτηση ακομα γιατι δεν ειχα ποτε ενεργα ηχεια και δεν ξερω τοσο τη λογικη τους. θα πρεπει να ειμαι καρφωμενος σε ενα σημειο για να ακουω καλα ; η στερεοφωνικη τους δηλαδη "εικονα" πως ειναι;
Eιδικα τα JBL χαρη στο waveguide τους (ισως και με την βοηθεια του ενσωματωμενου DSP) εχουν ενα απο τα πιο ευρεια sweet spots που θα συναντησεις γενικως.
[DOUBLEPOST=1487069469][/DOUBLEPOST]
Μέσα σε δοκιμαστήριο ρούχων είναι κορυφαία!:p
:lolsign:
100dB στο ενα μετρο και 4.5" γουφερ. Τι να σου κανουν... κανονικα ειναι ηχεια για desktop :)

Reaction score
25
jbl και απο μενα, θα παθεις πλακα με τον ηχο που βγαζουν, ενα δωματιο 12τμ το γεμιζουν ανετα. τωρα για σαλονι δεν τα εχω δοκιμασει. ισως δοκιμασω το απογευμα και σου πω.

Last edited:

Reaction score
2.288
μη το λες.αυτα σκεφτομαι σοβαρα να παρω και αυτα κοιταω.
Σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει τιποτα αλλο που να μπορει να παιξει καλυτερα. Αν ο χωρος σου δεν ειναι πολυ μεγαλος και απο τη στιγμη που δεν βλεπω να εισαι διατεθημενος να δωσεις τα διπλα η τα τριπλα χρηματα για να παρεις κατι καλυτερο ειναι η καλυτερη επιλογη εις μακραν.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Σεβαστο το όριο ........αλλά τα 200 ειναι πολύ λιγα για να "γεμισουν" ενα σαλόνι .
Τα JBL ειναι η καλυτερη λυση ..αργοτερα και ενα sub και θα εισαι πολύ καλυτερα

Reaction score
1
ναι!! και εκει κατεληξα.... σας ευχαριστω πολυ ολους στο forum για το χρονο που μου διαθεσατε αλλα και για την διαθεση σας. ειστε ωραιοι!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.137
Το μόνο σχετικά "σοβαρο" στα πολύ φτηνά είναι το JBL, όλα τα άλλα είναι υποδεέστερα.

Το πιο καλό φτηνότερο του JBL είναι αυτό. Έχει απίστευτα πράγματα για αυτά τα λεφτά, είναι να απορεί κανείς..

Σε 2.1 επιλογή, πας σε αυτό, με πραγματικά πολλές δυνατότητες επίσης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo