- Reaction score
- 136.966
Μπα, έχουν γνώση οι φύλακες.@costas EAR θα σε τρελάνουμε φίλε, δεν θα την βγάλεις καθαρή από δω μέσα
Μπα, έχουν γνώση οι φύλακες.@costas EAR θα σε τρελάνουμε φίλε, δεν θα την βγάλεις καθαρή από δω μέσα
Δε το βλεπω πουθενα γραμμενο αυτο το πραμα.scroll up και θα το βρεις
Ας μην υπερβάλουμε, ΔΕΝ ακούς αυτό το καλώδιο. Κάπου στην περιοχή σου υπάρχει Μ/Τ υποβιβασμού υψηλής τάσης, συνεπώς είναι αρκετά μέτρα αυτά που ακούς αλλά όχι τα χιλιόμετρα μέχρι την Πτολεμαίδα.Το καλωδιο της ΔΕΗ απο την Μεγαλόπολη και την Πτολεμαίδα μέχρι το σπίτι που είναι χάλυβας πολύκλωνος και γεμάτος άλατα απο την βροχή και γήρανση υλικού απο τα φορτία που κουβαλάει και όλα τα Rfάσματα της χώρας δεν παίζει ρόλο?
Κοίτα, ότι υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν.Μια διευκρίνιση, για να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι διαβάζω: Το πολύκλονο σε σχέση με το μονόκλονο καλώδιο ρεύματος (ίδιας ή διαφορετικής διατομής) συμπεριφέρεται το ίδιο στις συσκευές ήχου. Καταλαβαίνω σωστά?
Πάει.άμα σκονταψει και πέσει κανένα κάτω, μη σκας, θα του την καρφώσει κάποιος
Κοίτα, ότι υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν.
Δηλαδή, ένα ηλεκτρόνιο, που κουβαλάει ένα φορτίο, αρνητικό βεβαίως βεβαίως, φαντάσου το να περπατάει πάνω σε μία κλωστή, ή σε μία χοντρή γέφυρα. Στην κλωστή θα κάνει φιγούρες για να μη πέσει, αλλά συ θα νομίζεις ότι προσφέρει ωραίο θέαμα, ότι λικνιζεται με χάρη σα μπαλαρίνος και τέτοια. Πιθανώς να νομίζεις ότι είναι και αδερφή. Γκέι. Αυτό.
Στη χοντρή τη γέφυρα θα περπατάει σκυφτό το ηλεκτρόνιο, κουβαλώντας βαργιεστημένα το ηλεκτρικό του φορτίο, χωρίς ούτε θέαμα ούτε τίποτα. Χοντράδες. Ποιος θέλει τέτοια αγαρμπα χοντροκομμένα καλώδια; Άξεστοι αγροίκοι που κατέβηκαν απ'το βουνό και βρωμάνε γιδιλα.
Άρτος και θεάματα λοιπόν, θέλουν πολυκλωνο καλώδιο. Να βασανίζονται τα γκέι ηλεκτρόνια να κάνουν φιγούρες ισορροπώντας πάνω στους λεπτούς σα τρίχα κλώνους του πολυκλωνου καβλωδιου. Κι άμα σκονταψει και πέσει κανένα κάτω, μη σκας, θα του την καρφώσει κάποιος. Όλοι καλά περνάνε.
Άμα δεις χοντρό μονόκλωνο, φύγε μακριά. Θα φας ξύλο, αυτός που το'χει τέτοιο καλώδιο είναι ορεσίβιος, χαϊλαντερ, κόψει κεφάλι.
Θα σου στεγνωσει το σαλιοΜπα, έχουν γνώση οι φύλακες.
Θα έρθω .Σε περίπτωση που δεν θέλετε να μπείτε σε μια τέτοια διαδικασία, μπορείτε να έρθετε σπίτι μου και να φέρετε ότι καλώδιο θέλετε. Ειμαι 100% σίγουρος ότι το καλώδιο της παλιάς μου τοστιέρας που είναι και "στρωμένο" θα παίξει καλύτερα.
Διαφορές υπάρχουν και ακούγονται.υπαρχουν διαφορες. Και οι διαφορες αυτες ειναι ευκολα ακουστες.
Θα έρθω και γω. Ίσως πριν τον Αρβανιτάκη. Ίσως μετά. Ίσως μαζί. Αυτός μπορεί και να μην έρθει, αλλά θα είναι σα να έχει έρθει. Αν έρθει βέβαια, θα είναι σα να μην ήρθε.Σε περίπτωση που δεν θέλετε να μπείτε σε μια τέτοια διαδικασία, μπορείτε να έρθετε σπίτι μου και να φέρετε ότι καλώδιο θέλετε. Ειμαι 100% σίγουρος ότι το καλώδιο της παλιάς μου τοστιέρας που είναι και "στρωμένο" θα παίξει καλύτερα.
Το εννοώ. Λέξη προς λέξη. Εντάξει, ίσως μία λέξη όχι.αμφιταλαντεύομαι αν το εννοείς ή όχι
Θα έρθω ..
Ελάτε.Θα έρθω και γω. Ίσως πριν τον Αρβανιτάκη. Ίσως μετά. Ίσως μαζί. Αυτός μπορεί και να μην έρθει, αλλά θα είναι σα να έχει έρθει. Αν έρθει βέβαια, θα είναι σα να μην ήρθε.
Κωνσταντινε, αποψη μου, και ουχί ως συμβουλη: γινε λιγο περισσοτερο δεκτικος στις γνωμες και στις εμπειριες των αλλων μελων, νομιζω οτι, εαν αποφασισεις καποια στιγμη να το κανεις, θα βοηθησεις πολυ ολους εμας υιοθετωντας αυτη μου την γνωμη.Συμφωνώ με το Νίκο.
Αλήθεια.
Μόνο που συμφωνώ σε επίπεδο Παϊσίου.
( Διαλέξτε όποιο σας βολεύει: "Θα υπάρχουν διαφορές, αλλά θα είναι σα να μην υπάρχουν" ή "Δε θα υπάρχουν διαφορές, αλλά θα είναι σα να υπάρχουν")
[DOUBLEPOST=1491493549][/DOUBLEPOST]
Θα έρθω και γω. Ίσως πριν τον Αρβανιτάκη. Ίσως μετά. Ίσως μαζί. Αυτός μπορεί και να μην έρθει, αλλά θα είναι σα να έχει έρθει. Αν έρθει βέβαια, θα είναι σα να μην ήρθε.
Να δοκιμάσετε και καβλώδιο ρεύματος από φωτοτυπικό Panasonic και οθόνη Nokia!Ελάτε.
Θα ακούσουμε Σεχραζάτ.
Σε 27 διαφορετικές εκτελέσεις.
Το ότι ακούγονται διαφορετικά τα καλώδια μεταφοράς ρεύματος θα έπρεπε να προβληματίζει τους κατόχους ως προς την ποιότητα των ΑC / DC converters των μηχανημάτων τους και την ικανότητα τους να απομονώσουν τα "σκουπίδια" του δικτύου (ΕΜΙ/RFI/DC κτλ) και συγχρόνως τον θόρυβο από το τρυπάνι του γείτονα που παίρνει ρεύμα από την ίδια κολόνα της ΔΕΗ.
..κλασσικη απαντηση GoeVaz. Για κοιτα λιγο για παραδειγμα αυτο το μηχανημα: http://www.mcintoshlabs.com/us/Prod...ls.aspx?CatId=integratedamps&ProductId=MA7900, και πες μου, να ανησυχει ο υποψηφιος αγοραστης;
Αγαπητέ μου Νίκο, όταν έγραφα εγώ ότι ακούγονται διαφορές στα καλώδια ρεύματος, ζούσε καταρχήν ο παπούς καραμανλής και αφετέρου κυκλοφορούσαν κασέτες του χάρρυ κλυν.Κωνσταντινε, αποψη μου, και ουχί ως συμβουλη: γινε λιγο περισσοτερο δεκτικος στις γνωμες και στις εμπειριες των αλλων μελων, νομιζω οτι, εαν αποφασισεις καποια στιγμη να το κανεις, θα βοηθησεις πολυ ολους εμας υιοθετωντας αυτη μου την γνωμη.
Σκεψου: ολοι οσοι εχουν αντιθετη αποψη με σενα κανουν λαθος; Το αυτο βεβαιως ισχυει και για υπολοιπους φιλους που συντασσονται μαζι σου...
Μετάλλαξη "Διακεκριμένου μέλους" σε "Προφήτη" ;Συμφωνώ με το Νίκο.
Αλήθεια.
Μόνο που συμφωνώ σε επίπεδο Παϊσίου.
( Διαλέξτε όποιο σας βολεύει: "Θα υπάρχουν διαφορές, αλλά θα είναι σα να μην υπάρχουν" ή "Δε θα υπάρχουν διαφορές, αλλά θα είναι σα να υπάρχουν")
[DOUBLEPOST=1491493549][/DOUBLEPOST]
Θα έρθω και γω. Ίσως πριν τον Αρβανιτάκη. Ίσως μετά. Ίσως μαζί. Αυτός μπορεί και να μην έρθει, αλλά θα είναι σα να έχει έρθει. Αν έρθει βέβαια, θα είναι σα να μην ήρθε.