- Reaction score
- 101.082
Βαθμολογία;
8/10 μήπως;
8/10 μήπως;
Πάντως βλέπετε μπορείς να πείς 6.0/10 , ωραίος ο κάλβινLife 2017 πολυ μετριο 5 στα 10 , παλι καλα που δεν πηγαμε να το δουμε στον κινηματογραφο
Αυτο που με χαλασε κυριως, ηταν ο εντελως αντιεπιστημονικος εξωοργανισμος .
UnlikeΑντε +1 για το atmos 2 στα 10
Aντε εγω να βγαλω τα προσημα και να ταφησω 7/10 , με εξαιρετικη ερμηνια κλεβοντας το μεγαλυτερο ποσοστο της συνολικης βαθμολογιας σε ενα σεναριο που βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα σχετικα προβλεψιμα... οταν τον ειχα πρωτοδει στο contact μου ειχε κανει εντυπωση χωρις να εχει καποιο ιδιαιτερο ρολο, εδω μιλαμε παζουν και οι τελευταιοι ποροι του δερματος του... αλλο λεβελ ..
Απόλαυση!! 9/10
To chapter 2 έχει μια απίστευτη χορογραφία καταδιώξεων αυτοκινήτων και ανθρώπων, με ελάχιστες στιγμές παύσης για να πάρεις μια ανάσα. Μέχρι την επόμενη σκηνή. Πανδαισία εικόνων και ήχων που σε περιβάλλουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Κατι συμβαινει με τον μετωπιαιο λοβο σας , δεν μπορει.......
Περίμενα να ενθουσιαστώ αλλά τελικά το βρήκα μέτριο. Ναι μεν υπάρχει πολλή δράση και υπερβολή, θετικά στοιχεία για μένα, αλλά η ατμόσφαιρα είναι κάπως παιδική, καρτουνίστικη. Η συνεχής επανάληψη της λαβής Θου-Βου στους αντιπάλους δίνει μια κωμική διάσταση που με χάλασε.
Απόλαυση!! 9/10
Κοντεύει το 8 ρε.Οχι , να καταστρεψεις το kodi και μαζι την ταινια . Γιατι δεν ειναι μονο αφορητη , αλλα μαλλον στην μπαντα του atmos περιεχει κρυφα δαιμονικα μηνυματα που καταλαμβανουν το πνευμα και ενω απ εξω θα εισαι ο ιδιος ,στην πραγματικοτητα θα εχεις γινει απο μεσα κουφιος!
Το εχουν παθει ηδη δυο αυτο! ο zizik και ο rose.
Δεν θελω να βγω offtopic αλλα για τη περιπτωση σου χρειαζεται hard reset οπως ο marantz στο αλλο νημαΤο βράδυ που θα την ξαναδώ θα βάλω 10 για να σπάσει το φράγμα.
Αν έτσι της βάλω 1 θα δικαιωθείς;Δεν θελω να βγω offtopic αλλα για τη περιπτωση σου χρειαζεται hard reset οπως ο marantz στο αλλο νημα
...συν το γεγονός, ότι ο πρωταγωνιστής μιλάει σαν να πάσχει από κάτι ανάμεσα σε κατάθλιψη και μαστούρα και άσθμα. Φιλμ κάτω του μετρίου. Αντ' αυτού, δείτε το Free fire.Περίμενα να ενθουσιαστώ αλλά τελικά το βρήκα μέτριο. Ναι μεν υπάρχει πολλή δράση και υπερβολή, θετικά στοιχεία για μένα, αλλά η ατμόσφαιρα είναι κάπως παιδική, καρτουνίστικη. Η συνεχής επανάληψη της λαβής Θου-Βου στους αντιπάλους δίνει μια κωμική διάσταση που με χάλασε.
5/10
Θα δικαιωθω μονο αν φυγει το δαιμονιο απο μεσα σουΑν έτσι της βάλω 1 θα δικαιωθείς;
παντως το IMDb το χαντακωνει με 5.5!
------------------------------------------------------------------------
Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Α ! ! !
Βαθμός: 9/10
- Υπόθεση εξαιρετική,δεμένη.
- Αγωνία στο έπακρο.
- Τέλος φανταστικό και απρόσμενο (μου αρέσει πάντα να πέφτω έξω στην πρόβλεψη του τέλους).
- Εντυπωσιακή Ανατολίτικη μουσική επένδυση κάθε φορά που ο τρομοκράτης θυμόταν την οικογένεια του.
* Και όλα αυτά...χωρίς καθόλου εφέ,πανάκριβες υπερπαραγωγές,ακριβοπλήρωτους ηθοποιούς κτλ κτλ
Μακάρι να βλέπαμε κάθε μέρα τέτοιες ποιοτικές ταινίες...
** Γέλασα πολύ εκεί που είχανε τον τρομοκράτη για φαγητό και ο 17χρονος γιος του Sean Bean ρωτούσε διαρκώς τον τρομοκράτη για τα μέρη του και το οτι τα βομβαρδίζουν Αμερικανοί και όποιον πάρει ο χάρος και πετάχτηκε ο Sean Bean και έλεγε κάτι αισχρά ψέμματα "Ναι είναι λυπηρά όσα γίνονται εκεί κτλ"...
Είμαι σίγουρος οτι ήθελε να σκοτώσει τον γιο του με την πρώτη ευκαιρία...
Το σενάριο εκτυλίσσεται γύρω από μια μάλλον κοινότυπη ιδέα, ενώ το φιλμ "κρεμάει". Το παλαιότερο σχετικό φιλμ που μου ήρθε αυθόρμητα στο μυαλό είναι το cape fear με τον Gregory Peck. Βεβαίως, το remake του είναι εξαιρετικό, αλλ' εκεί παίζουν μπάλα μεγάλοι μπαλαδόροι, σε τελείως άλλο επίπεδο (και με άλλο προϋπολογισμό).παντως το IMDb το χαντακωνει με 5.5!
http://www.imdb.com/title/tt5352846/