DACs - τελειωμό δεν έχουν

Reaction score
30.455
Δηλαδή, δε θες ένα "τρανσπορτ" στα ίδια λεφτά;
Δε θες ένα προενισχυτή τουλάχιστον στα ίδια λεφτά;

Οι τελικοί ενισχυτές δε θα πρέπει να κοστίζουν ακόμα περισσότερο;

Τα ηχεία δε θα πρέπει να είναι πολλαπλάσιας τιμής;
Τα καλώδια ξέχασες ντοκτορ...!

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Τα καλώδια ξέχασες
:D:D:D :roflmao::lol:
Έτσι, για να είμεθα ακριβείς εις τας οικονομο-τεχνικάς μας μελέτας! :rolleyes::roflmao:
Διότι, με τα "σωστά" καλώδια, το "μαλλί" μακραίνει κι άλλο...! :geek::lol:

Reaction score
30.455
:D:D:D :roflmao::lol:
Έτσι, για να είμεθα ακριβείς εις τας οικονομο-τεχνικάς μας μελέτας! :rolleyes::roflmao:
Διότι, με τα "σωστά" καλώδια, το "μαλλί" μακραίνει κι άλλο...! :geek::lol:
Καλά...για να λέμε και του στραβού το δίκιο...
Αν είχα την οικονομική δυνατότητα να "πετάξω" 500-600 χιλιάρικα για ενα στέρεο, τα καλώδια ανακοντα μαζί με τους σχετικούς αποστάτες δαπεδου , θα τα αγόραζα. Όχι για να παίξει καλύτερα βέβαια...απλά για τον χαβαλέ..

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ρε μπραβο στην Υπσιλον λεμε! Καθε ελληνικη προσπαθεια αξιζει χειροκροτηματος!

:p

Reaction score
7.089
Ωραιοι ειμαστε παντως,σαν την αντροπαρεα που συζητα για το αν η Ναομι Καμπελ ειναι ωραια γκομενα και αν αξιζει να της την πεσεις.
Στο χωρο του hi-end απο ενα σημειο και μετα,σταματα η λογικη και αρχιζει η απολυτη τρελα. Μπορει το εν λογω dac να μπορουσε να πουληθει (παλι με μεγαλο κερδος) ακομα και στα μισα χρηματα,αλλα για καποιους λογους (η τρελα ) η εταιρεια ζητα τοσα χρηματα. Καποιοι θα τσιμπησουν (αληθεια ποσοι σε ολο τον κοσμο?),καποιοι αλλοι απλα θα κανουν την ιδια δουλεια με 1/50 της τιμης.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Καλημερα σε ολους...... απεχω καιρο απο το αγαπημενο μου αυτο site αλλα και απο το χαιενταδικο παιχνιδι που επι 25 χρονια ξοδευα χρημα αλλογιστα αρκετες φορες και σιγουρα ανουσια προς χαριν του χομπυ και της ηχητικης καψας!
Και βλεπω σημερα οτι το χαιενταδικο παραμυθακι καλα κραττει και συνεχιζει να ακουγετε απο πολλους θιασωτες του ειδους....ακου 90000 ενας κονβερτορας....ρε τι λετε τωρα?τι πουλανε οι πουστηδες ?χρυσοπλατινα που βαζουμε στα δοντια και χαιρετε ο κοσμας να μασσαει το φαγητακι του ?ρε παμε καλα?
Τι ειναι αυτο τελικα που κοστιζει τοσο?το σασι?η εποξικη πλακετα?τα κουμπακια(buttons) ?το software ?τα λεφτα που λειπουν του κατασκευαστη γκουρου μιας και ειναι στα μπετα στην οικοδομη και θελει τα υπολλοιπα?
ρε τι λεμε τωρα?
ααα ξεχασα τα βυσματα που αν ειναι ροδια η cardasια απο τους 1200 και πανω ακους -ΦΥΣΙΚΑ- καλλιτερα με βαθος -υψος και πλατος καμια 15αρια μετρα περισσοτερο......ρε καλα κανω εγω και το εριξα στην φωτογραφια και αναβω τον Krell μου και ακουω tech house και deep tech streamαροντας και μου λεει και η γυναικα μου οτι τα εχω παιξει που στα 51 μου ακουω τετοια και δεν συμβαδιζω με την ηλικια μου.....ενω αμα ακουω Krall -Sehrazade και Cassandra Wilson θα ημουν εκει που πρεπει !
Ρε τι λετε τωρα.........?????
Ακομα τετοια κανουν ?????
Η αληθεια ομως ειναι οτι το design βλεποντας και τον συγκεκριμενο super κονβερτορα παιζει μεγαλο ρολο τελικα στο --ποσο ωραια ακουγεται μια αναλογη μηχανη--σαν τον Pininfarina ενα πραμα που σχεδιαζει απο αυτοκινητα μεχρι ξυριστικες μηχανες και τραινα μουρατα!

Εκτος και αν χρησιμοποιουν για το clock τιποτα φουρνακια με πυριμαχα απο ψυγματα διαμαντοσκονης η χρυσοπλατινας οποτε κανεις και μια επενδυση με σταθερη χρηματιστηριακη αξια για τον εκαστοτε επενδυτη !

Το ξερουμε ολοι μας οτι καθε μηχανη εχει καποιες μικροδιαφορες (στα ψηφιακα νομιζω λιγοτερες)αλλα ο καταναλωτης τις πληρωνει δυσαναλογα εννοειται με αυτα που εισπραττει και περιμενι ισως να εισπραξει.....

Εχω παραμεινει και εγω λοιπον με την κωλο Metric μου , αυτην που εχει και ο μαστρο Εαρ και εχοντας φτιαξει ενα γαματο template με βαση τις μετρησεις του χωρου μου -επιπλων-δοκαριων και ακουστικης θεσης και επιτελους χαλαρα ακουω μουσικη εχοντας αφησει στην απεξω την χαιενταδικη παρακρουση αναζητησης παιζοντας-επιτελους-ολο το αλμπουμ στο χαλαρο που δεν μου φταιει πια τιποτα στο συστημα μου αλλα ουτε και στην βλαμμενη ψυχη μου που μονιμως μου φταιγανε οι κακες συχνοτητες που δεν λεγανε να φυγουνε απο το σαλονακι μου......

πολλες αγωνιστικες καλημερες αγαπητοι-πρωην -συμπολεμιστες!

Εαρ ποτε θα ερθουν οι νεες πλακετες με τους ντακιδες να καρφωσουμε στην μετρικουλα? μην με ξεχασεις ρεεεεεε......

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Καποιοι θα τσιμπησουν (αληθεια ποσοι σε ολο τον κοσμο?),καποιοι αλλοι απλα θα κανουν την ιδια δουλεια με 1/50 της τιμης.
...ακου 90000 ενας κονβερτορας....ρε τι λετε τωρα?
Ποοοοόσοο;;; :o>:(
Δηλαδή 3 τέτοιους;;;:errwhat:
Δηλαδή 22 τέτοιους;;;:gotcha:
Δηλαδή 25 τέτοιους;;; :roflmao:
Δηλαδή 40 τέτοιους;;; :lol::roflmao:
Δηλαδή 45 τέτοιους;;; :biggrin:
Δηλαδή 70 τέτοιους;;; :tongue::laugh:
Μήπως 100 τέτοιους;;;:confused:

Ρε δεν "πλακωνόμαστε" πρωί πρωί, που χαλάμε τη ζαχαρένια μας για τον κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ που έκλεισε την ΕΒΓΑ της γειτονιάς για να φτιάχνει ντάκια, και ονειρεύεται να ξεχρεώνει ένα στεγαστικό ανά πώληση; :smg:

ΥΓ. Παρακαλώ σε "τυχόν" απαντήσεις (επίρρημα κ. Κόγια, το "τυχούσες" δε μου καθόταν καλά επισκοπικώς! ;)), να αποφύγουμε αναφορές στο νόμο των "φθινουσών επιστροφών", διότι όλοι γνωρίζουμε πώς όταν αι επιστροφαί φθίνουσαι τείνουν εις απειροστόν κλάσμα, εισερχόμεθα εις τον κόσμον τών σκιών... Και εκεί έχει λάδια κάτω, πολλάκις δε και οφέλαια, που γλιστράνε διαβολεμένα... :drinks:

ΥΓ.2. Επίσης να μη ξεχαστώ, η Ναόμι Κάμπελ (και κάθε παρόμοια περίπτωση) έχει ηλικία μόνο άν δεν έχεις φτάσει ακόμα στη Β' Γυμνασίου! Για όλους τους άλλους (χαζοκαψούρηδων εξαιρουμένων), δεν έχει! :thumbsup: Και 1225 χρόνων να ήτανε, παραμένει Καρα-Θεο-Μπιπ-Μπιπ!!! :p:tongue::)

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.505
Σε αυτές τις κατηγορίες προϊόντων πληρώνεις πρωτίστως υπηρεσία και δευτερυόντως προϊόν. Δηλ. πληρώνεις μέρος των εργατοωρών του σχεδιαστή-μηχανικού που ξόδεψε για να σχεδιάσει το state of the art ντακίδιο για σένα και 5-10 ακόμη πελάτες. Όπως εάν θέλεις να φτιάξεις ένα μίλιον-ντόλαρ state of the art στούντιο, πληρώνεις τον σχεδιαστή να στο σχεδιάσει και να επιβλέψει την κατασκευή του. Δεν είναι φθηνές οι εργατοώρες ούτε του ενός ούτε του άλλου.

Η MSB πάντως έχει ωραίο πρόγραμμα αναβαθμίσεων που κρατάει τον πελάτη χαρούμενο. Και είναι αναμφισβήτητα state of the art. Όπως και το chord dave, σε πολύ λογικότερη τιμή.

Αλλά το γνωστό ευαγγέλιο λέει ότι ένα state of the art ντακίδιο από μόνο του είναι ψιλοάχρηστο. Ο στόχος οφείλει να είναι optimised πολυ-κάναλο σύστημα-χώρος και ο δρόμος για να φτάσεις εκεί συνήθως δεν περιλαμβάνει ένα τέτοιο ντακίδιο.

Αυτά. Εμείς θα μείνουμε με τη σκ@τ0μέτρικ ;-) Η εφορία που πρέπει να πληρώσω φέτος ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία. Πρέπει να είμαι ο πιο πλούσιος Έλληνας αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Last edited:

Reaction score
660
Φρονώ πως ο σκοπός του φόρουμ είναι να συζητάμε για μηχανήματα που μπορεί να αγοράσει το μέσο μέλος και όχι οι πάμπλουτοι γιατί δε νομίζω κάποιος πάμπλουτος να ασχολείται με αυτά που γράφουμε εφόσον οι εισαγωγείς του τα πάνε σπίτι με φορτηγό και του τα αφήνουν για ακρόαση κάτι που για τους περισσότερους από εμάς λόγω οικονομικής και κοινωνικής θέσης (δεν ανήκουμε στο τζετ σετ ) είναι ανέφικτο. Από το να επικρίνουμε λοιπόν για παράλογα κόστη και να κατηγορούμαστε πως όσα δε πιάνει η αλεπού ..... και διάφορα τέτοια καλύτερα να επικεντρωθούμε σε προσιτά προιόντα της αγοράς. Έτσι καταθέτοντας τις δικές μας εμπειρίες ,γνώσεις και εκτιμήσεις ίσως το φόρουμ γίνει πιο χρήσιμο και σε νέα μέλη που θα το επισκεφτούν και λειτουργήσει σαν σύμβουλος αγοράς .
Τη καλημέρα μου σε όλους

Gojakla

Reaction score
7.494
Σε κανένα φόρουμ -ανεξαρτήτως τί πραγματεύεται- δεν μπορείς να περιορίσεις το περιεχόμενο σε ότι πλησιάζει την τσέπη του μέσου χρήστη.

Τα φόρουμ είναι για ανοικτές συζητήσεις είτε αφορούν προσιτά είτε άπιαστα μηχανήματα.

Πρωτίστως βέβαια, είναι για να "πλακωνόμαστε"! :p

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.505
Πότε θα πλακωθούμε από κοντά; Πέρνα το ΣΚ να μου πεις για το Μόναχο!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Πότε θα πλακωθούμε από κοντά; Πέρνα το ΣΚ να μου πεις για το Μόναχο!
Γιατι ειχε παει στο Μοναχο το αγορι?τοσο χαιεντας εγινε και αυτος????εχω χασει επεισοδγια τελικα ........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Φρονώ πως ο σκοπός του φόρουμ είναι να συζητάμε για μηχανήματα που μπορεί να αγοράσει το μέσο μέλος και όχι οι πάμπλουτοι γιατί δε νομίζω κάποιος πάμπλουτος να ασχολείται με αυτά που γράφουμε εφόσον οι εισαγωγείς του τα πάνε σπίτι με φορτηγό και του τα αφήνουν για ακρόαση κάτι που για τους περισσότερους από εμάς λόγω οικονομικής και κοινωνικής θέσης (δεν ανήκουμε στο τζετ σετ ) είναι ανέφικτο. Από το να επικρίνουμε λοιπόν για παράλογα κόστη και να κατηγορούμαστε πως όσα δε πιάνει η αλεπού ..... και διάφορα τέτοια καλύτερα να επικεντρωθούμε σε προσιτά προιόντα της αγοράς. Έτσι καταθέτοντας τις δικές μας εμπειρίες ,γνώσεις και εκτιμήσεις ίσως το φόρουμ γίνει πιο χρήσιμο και σε νέα μέλη που θα το επισκεφτούν και λειτουργήσει σαν σύμβουλος αγοράς .
Τη καλημέρα μου σε όλους
Φιλε Γιωργο αδικο δεν εχεις αλλα το φορουμακι μας ειναι ανοιχτο for all τσεπες και φυσικα μπορει ο καθενας μας να εκφρασει(κοσμια βεβαιως βεβαιως )τις αποψεις του για οτι ειτε λαχταρα να αποκτησει η και ακομα και για αυτα που μονο υπερβολες θα μπορουσαμε να χαρακτηρισουμε.....οποτε παμε στον επομενο τραγικοπανακριβο κονβερτορα που καποιοι τσεπατοι τυποι τον ζαχαρωνουν και τον χτυπανε αλλυπητα -στο ρακ τους-οταν το αποφασισουν!!!!!!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.268
Το WAF (wife acceptance factor) και η σημασία του για τα HiFi μηχανήματα ειναι γνωστό (σχεδον) σε όλους.

Λέω να καθιερώσουμε και μια ακόμα παράμετρο: την MAF (moron acceptance factor).

Θα μετράει το ποσο αποδεκτό γίνεται ενα HiFi μηχάνημα απο ηλιθίους.

Gojakla

Reaction score
7.494
Γιατι ειχε παει στο Μοναχο το αγορι?τοσο χαιεντας εγινε και αυτος????εχω χασει επεισοδγια τελικα ........

Άμα αρχίσω να φτιάχνω και οδοντοστοιχίες να ανησυχείς Βλασάκο!!!

:lolsign:
[DOUBLEPOST=1498829480][/DOUBLEPOST]
Το WAF (wife acceptance factor) και η σημασία του για τα HiFi μηχανήματα ειναι γνωστό (σχεδον) σε όλους.

Λέω να καθιερώσουμε και μια ακόμα παράμετρο: την MAF (moron acceptance factor).

Θα μετράει το ποσο αποδεκτό γίνεται ενα HiFi μηχάνημα απο ηλιθίους.

Εγώ πάντως δηλώνω ευθαρσώς θύμα του VAF!
(Visual Acceptance Factor)

:gamer:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Άμα αρχίσω να φτιάχνω και οδοντοστοιχίες να ανησυχείς Βλασάκο!!!

:lolsign:
[DOUBLEPOST=1498829480][/DOUBLEPOST]

Εγώ πάντως δηλώνω ευθαρσώς θύμα του VAF!
(Visual Acceptance Factor)

:gamer:
12968559_10209693970212683_2080878364_n.jpg

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads