Πόσο αμαρτωλοί είστε;

Reaction score
30.452
Κανονικα επρεπε να ρωτησεις : αφου εισηρχετο και γ@μ@γε ο ανθρωπος γιατι τον εβγαλαν μ@λ@κ@ ??
Τους έκανε τσακωτούς ο αδελφός του και άρχισε να φωνάζει.."με τη γυναίκα μου ρε μ@λ@κ@???"

Reaction score
725
Φιλικα στο λεω,βασικα οχι σε σενα μονο αλλα σε οσους αθεους το κανουν.
Αυτο που εχετε με τον χριστιανισμο ειναι εμμονη και εμπαθεια.
Γιατι δεν ασχολειστε με τα θεματα των αθεων αντι να κοροιδευετε την επικρατουσα θρησκεια λες και ειστε μωρα παιδια.
Τετοιο στυλ το εχω δει και με τους δωδεκαθεους...δεν ειχαν τιποτα αλλο να κανουν παρα να βριζουν χριστους και παναγιες.
Ειλικρινα δεν εχει νοημα αυτο που κανετε ουτε θα αλλαξετε την γνωμη κανενος...βασικα αντιθετα με την εμπαθεια που βλεπουν καποιοι που δεν ειναι σιγουροι,τους σπρωχνετε σε καποια θρησκεια.
Εγω πιστευω ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει οτι θελει.
Πιστευω σε αντρες μιλαω,οχι σε μωρα.Οποιος καταλαβε καταλαβε.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Τους έκανε τσακωτούς ο αδελφός του και άρχισε να φωνάζει.."με τη γυναίκα μου ρε μ@λ@κ@???"
και μετα επανειλημμενα ...Φρουρα...φρουρα...φρουρά :lolsign:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.918
Ο άλλος δεν καταλαβαίνει γιατί ασχολούμαστε με το χριστιανισμό τη στιγμή που ζούμε σε ένα ημιθεοκρατικό κράτος όπου ο αρχηγός του κράτους μαζί με ρασοφόρους γενειοφόρους μουλάδες υποδέχεται και προσκυνάει πτώματα και όπου γενικά όλο αυτό το θέμα με την επικρατούσα θρησκεία το πληρώνουμε από την τσέπη μας.
Μου αρέσει δε ότι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν γιατί ασχολούμαστε με τη θρησκεία που πληρώνουμε από την τσέπη μας είναι οι πρώτοι που φωνάζουν για οικονομικά σκάνδαλα και σπατάλες, τύπου διορίζουν τους δικούς τους, και να φέρουν τα κλεμμένα πίσω ... Ο μητροπολίτης που διορίζει με το έτσι θέλω στο δημόσιο όποιον γουστάρει παππά και μπαίνει στο payroll του δημόσιου κορβανά ούτε που τους απασχολεί. Μέχρι εκεί τους φτάνει!

Reaction score
725
Ο άλλος δεν καταλαβαίνει γιατί ασχολούμαστε με το χριστιανισμό τη στιγμή που ζούμε σε ένα ημιθεοκρατικό κράτος όπου ο αρχηγός του κράτους μαζί με ρασοφόρους γενειοφόρους μουλάδες υποδέχεται και προσκυνάει πτώματα και όπου γενικά όλο αυτό το θέμα με την επικρατούσα θρησκεία το πληρώνουμε από την τσέπη μας.
Μου αρέσει δε ότι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν γιατί ασχολούμαστε με τη θρησκεία που πληρώνουμε από την τσέπη μας είναι οι πρώτοι που φωνάζουν για οικονομικά σκάνδαλα και σπατάλες, τύπου διορίζουν τους δικούς τους, και να φέρουν τα κλεμμένα πίσω ... Ο μητροπολίτης που διορίζει με το έτσι θέλω στο δημόσιο όποιον γουστάρει παππά και μπαίνει στο payroll του δημόσιου κορβανά ούτε που τους απασχολεί. Μέχρι εκεί τους φτάνει!
Εχεις μπερδεψει θρησκεια με εκκλησια.
Εγω ειμαι ο πρωτος που λεω οτι οι μισθοι των παπαδων πρεπει να διδονται απο την εκκλησια.
Οτι κανενας γεροντας δε πρεπει να αφηνει τα χωραφια του,την περιουσια του στην εκκλησια.
Οποτε παω να προσευχηθω ουτε ενα σεντ δεν αφηνω στην εκκλησια,μονο σε φτωχους ανθρωπους που εχουν αναγκη.
Ξερω πολλοι παπαδες πανε στα νεκροταφεια για το 10αρι,20αρι,50αρι.
Εγω απεχω απο τετοια υποκειμενα,οποιος παπας θεωρει οτι αυτο που κανει ειναι δουλεια και θα βγαλει λεφτα να παει απο κει που ηρθε.
Δυστυχως στην εκκλησια υπαρχουν τετοια υποκειμενα απο τον απλο παπα μεχρι και τον αρχιεπισκοπο...υπαρχουν ομως και καλοι παπαδες,τιμιοι που βοηθανε κοσμο,χριστιανους ή μη.
Εγω αυτους τους παπαδες τιμω και πιστευω στη θρησκεια μου,οχι στην εκκλησια που εχει καταντησει επιχειρηση.
Τιμια μιλαω διχως υπεκφυγες.
Για μενα υπαρχει διαχωρισμος πιστης με την σημερινη εκκλησια.
Οι κοιλαραδες παπαδες με τις μερσεντες και βιλαρες για μενα ειναι χειροτεροι απο οτιδηποτε αλλο.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.918
Εσυ μπερδεύεις την ανάγκη σου για πίστη με τη θρησκεία. Η θρησκεία, η κάθε θρησκεία, δεν ορίζεται εκτός του συστήματος που την ορίζει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.847
Εχεις μπερδεψει θρησκεια με εκκλησια.
Εγω ειμαι ο πρωτος που λεω οτι οι μισθοι των παπαδων πρεπει να διδονται απο την εκκλησια.
Οτι κανενας γεροντας δε πρεπει να αφηνει τα χωραφια του,την περιουσια του στην εκκλησια.
Οποτε παω να προσευχηθω ουτε ενα σεντ δεν αφηνω στην εκκλησια,μονο σε φτωχους ανθρωπους που εχουν αναγκη.
Ξερω πολλοι παπαδες πανε στα νεκροταφεια για το 10αρι,20αρι,50αρι.
Εγω απεχω απο τετοια υποκειμενα,οποιος παπας θεωρει οτι αυτο που κανει ειναι δουλεια και θα βγαλει λεφτα να παει απο κει που ηρθε.
Δυστυχως στην εκκλησια υπαρχουν τετοια υποκειμενα απο τον απλο παπα μεχρι και τον αρχιεπισκοπο...υπαρχουν ομως και καλοι παπαδες,τιμιοι που βοηθανε κοσμο,χριστιανους ή μη.
Εγω αυτους τους παπαδες τιμω και πιστευω στη θρησκεια μου,οχι στην εκκλησια που εχει καταντησει επιχειρηση.
Τιμια μιλαω διχως υπεκφυγες.
Για μενα υπαρχει διαχωρισμος πιστης με την σημερινη εκκλησια.
Οι κοιλαραδες παπαδες με τις μερσεντες και βιλαρες για μενα ειναι χειροτεροι απο οτιδηποτε αλλο.
Όσο ζούμε σε ένα κράτος που έχει αναγάγει τη μία θρησκεία σε επάγγελμα του δημοσίου, θα υπάρχει δικαιολογημένη οργή και αντίδραση, όχι μόνο από τους πιστούς άλλων θρησκειών, αλλά και από κάθε λογικό άνθρωπο.

Άλλο πράγμα η ανεξιθρησκία, άλλο πράγμα η ελευθερία του καθενός στην έκφραση και στα προσωπικά του "πιστεύω", κι άλλο πράγμα το κράτος, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι μισθοί τους, η ασφάλισή τους, οι κοινωνικές παροχές που απολαμβάνουν λόγω της παραγωγικής εργασίας τους και οι συντάξεις τους.

Ως γνωστόν, υπάρχουν χιλιάδες θρησκείες, εκ των οποίων οι 5-6 έχουν τη μεγαλύτερη ποσότητα πιστών.

Εσύ είσαι καθολικός; Όχι βέβαια. Προτεστάντης; Ούτε. Μορμόνος; Μπα. Ορθόδοξος. Σωστά;

Η ορθοδοξία έχει το 3,5% στον πλανήτη.

Η θρησκεία με τη μεγαλύτερη αποδοχή, είναι η μουσουλμανική, το ισλάμ, με ποσοστό πάνω από 20% στον πλανήτη.

Αυτό το ποσοστό πιθανώς να είναι ίδιο με το ποσοστό των άθεων/unaffiliated στον πλανήτη, που πρέπει να μας απασχολούν, όταν μιλάμε για θρησκείες, διότι κι αυτοί οι άνθρωποι έχουν το προσωπικό τους συμφέρον και τα πιστεύω τους, ασχέτως αν δεν ανήκουν σε κάποια θρησκεία.

Η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία σε ποσοστό, μετά τη μουσουλμανική, είναι η καθολική.

Μετά έρχονται οι ινδουιστές με σημαντικό ποσοστό, και ακολουθούν βουδιστές και προτεστάντες με ίδια ουσιαστικά ποσοστά, διπλάσια των ορθοδόξων χριστιανών.

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά, βάση "πιστών":

Μουσουλμάνοι
Άθεοι
Καθολικοί
Ινδουιστές
Προτεστάντες
Ορθόδοξοι

Όταν στην Ελλάδα έχουμε πιο πολλούς δημόσιους υπαλλήλους ορθόδοξους ιερείς από γιατρούς, φίλε μου, υπάρχει πρόβλημα.

Αν είμαστε θεοκρατουμενο κράτος, να αποκτήσουμε τουλάχιστον άλλους τόσους δημόσιους υπαλλήλους μουσουλμάνους, καθολικούς, άθεους, ινδουιστές και προτεστάντες, και να μην έχουμε κανένα δημόσιο υπάλληλο γιατρό, δικηγόρο, εκπαιδευτικό, κλπ, μόνο ιερείς διαφόρων θρησκειών να έχει το κράτος, να ησυχάσουμε! Και άθεους δημόσιους υπαλλήλους, να προσηλυτίσουν κι αυτοί τον κόσμο. Δίκαιο.

- Τι δουλειά κάνεις;
- Άθεος.
- Καλές αποδοχές;
- Σούπερ! Όπου να'ναι βγαίνω και στη σύνταξη!

Πως το βλέπεις; Παίζει το σενάριο;:D:D:D

Για τη θρησκεία του 3,5% του πλανήτη, ποσοστό που κρατιέται ψηλό από την Αφρική, έχουμε ρασοφορους δημόσιους υπαλλήλους τίγκα και η τηλεόραση κατακλύζεται από θαυματουργά δέντρα που ματώνουν, πεθαμένους ιερείς που βολταρουν στους δρόμους πάνω σε καρέκλα που κρατούν άλλοι χρυσοφορεμένοι ρασοφοροι, κι από τμήματα πτωμάτων που χαίρουν τιμών αρχηγού κράτους, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής δημοκρατίας και άλλους επισήμους κρατικούς λειτουργούς να συμμετάσχουν υποχρεωτικά.

Κι έχουμε κι ένα κράτος εντός του κράτους, γνωστό ως άγιο όρος. Η απόλυτη ξεφτίλα. Μοναδικό ελληνικό υπερθέαμα.

Πάτε καλά;

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.847
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αν βαριέσαι να δουλεύεις, αν χρωστάς στο κράτος, αν είσαι ένα ρεμαλι και μισό, να σε ενημερώσω ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα, ούτε βιοπορισμού, ούτε να σε πιάσει κανείς: τα χαρίζεις όλα στην εκκλησία και πας στο Άγιο όρος. Πασάς. Φρέσκο ψαράκι, σούπερ κρασάκι, ο,τι τραβάει η ψυχή σου, κι ας τους άλλους να πληρώσουν τα μνημόνια.

Σα δε ντρεπόμαστε λέω γω...

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.212
Ρε παιδια εδω το νημα ειναι για τις αμαρτιες ,δηλαδη γραφετε μονο οτι εχει σχεση με αμαρτια!
Εχω βαλει και τον καταλογο στην αρχη!!

Εχεις κανει αμαρτια και θες να δεις τι παιζει?
Θελεις να δεις τι πρεπει να κανεις μετα την αμαρτια ?
Θες να μαθεις την σοβαροτητα - βαθμο - υποκατηγορια - διαγνωστικο αλγοριθμο -διαφορικη διαγνωση της αμαρτιας ?
Επεσε υποψιν σου αμαρτια και δεν εχεις πνευματικο να πεις τον πονο σου?
Θες να δεις ποσο φρικτα ειναι τα οψωνια της αμαρτιας?

Τοτε εισαι στο σωστο νημα !!:thumbsup:

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.212
ναι αλλα υπαρχει και αυτη η αποψη.......
Θα μας τρελανουν !! Αντε να αγιασουμε :roflmao:

Αυνανισμος «κατά μόνας αμαρτία» :D

ποινες :roflmao:

Σύμφωνα με το Εκκλησιαστικό Δίκαιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αν ένας κληρικός προκαλέσει την έκκριση του σπέρματός του μέσω αυνανισμού, τιμωρείται με αργία από τα καθήκοντά του για ένα έτος. Αναμένεται να διακόψει αυτή τη συνήθεια· αν την ασκεί κατ' εξακολούθηση, τότε καθαιρείται.

Αν ο αυνανιζόμενος είναι λαϊκός ή μοναχός, τότε τιμωρείται με απλό αφορισμό σαράντα ημερών, τις οποίες θα πρέπει να περάσει με ξηροφαγία και εκατό γονυκλισίες ημερησίως. Διπλάσια ως προς τις ημέρες του αφορισμού και της ξηροφαγίας, αλλά ίδια ως προς τον αριθμό των γονυκλισιών, είναι η τιμωρία εκείνου που συμμετείχε σε αμοιβαίο αυνανισμό («διπλήν εργαζόμενος την μαλακίαν»).
4000 γονυκλισιες η μ@λ@κι@ επι 21 = 84000 το μηνα για να ειναι οκ ο προστατης!!!
Απο την μ@λ@κι@ στα γονατα και τουμπαλιν :D

melina

Cargo 200
Reaction score
42.918
Θα μας τρελανουν !! Αντε να αγιασουμε :roflmao:

4000 γονυκλισιες η μ@λ@κι@ επι 21 = 84000 το μηνα για να ειναι οκ ο προστατης!!!
Απο την μ@λ@κι@ στα γονατα και τουμπαλιν :D
Τι μαθηματικά είναι αυτά βρε;

100x21=2100 ο μήνας, υποφέρεται :cool:
[DOUBLEPOST=1499700340][/DOUBLEPOST]
Τι μαθηματικά είναι αυτά βρε;

100x21=2100 ο μήνας, υποφέρεται :cool:
Τι; θέλει να πει ο ποιητής οτι κάθε ριξια είναι και 40x100;;;; δεν βγαίνουν έτσι οι 21 το μήνα ρε φίλε! Έχει αναδρομική ισχύ η ποινή;

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.212
Αν εξεχεεις ασκοπα (κατά μόνας αμαρτία) η ποινη οσο αφορα τις γονυκλισιες ειναι 100 επι 40 = 4000 το ιδιο και αν εξεχεεις ασκοπα με βοηθεια (διπλήν εργαζόμενος την μαλακίαν)
Αν εξεχεεις 21 φορες το μηνα δια να κρατησεις τον προστατη σε καλη κατασταση παει επι 21
Δηλαδη ουσιαστικα ,συσσωρευτικα βγαινουν 2800 γονυκλισιες την ημερα.
Αμα βαλουμε δε και την ξηροφαγια μεσα, θα τρωμε μονο ξηρα τροφη σαν τα κουλουκια :roflmao:

Οποιος εχει υποπεσει στην ανωτερω αμαρτια download.jpg για να μην του μεινουν τα γονατα στο πατωμα :D

melina

Cargo 200
Reaction score
42.918
:roflmao::roflmao::roflmao:

Πάντως όσο το επεξεργάζομαι παρατηρώ ότι είναι ελλιπέστατος ο κανόνας και μάλλον αυτό έχει δημιουργήσει σύγχυση στο κοινό στόχος και βλέπουμε ασκόπως εξεχέοντες να επικρατούν του συνόλου.
Για παράδειγμα είναι καθοριστικής σημασίας η απόληξη των εξεχεόντων τινών καθότι είναι γνωστό ότι αν καταλήξουν σε γόνιμη μήτρα αυτό θα προκαλέσει το θείο θαύμα της ζωής, τηρουμένης της συνθήκης ότι έχει προηγηθεί σχετική ευλογία βεβαίως.
Τι γίνεται όμως αν εξεχύσει το υποκείμενο κατά λάθος επί των μηρών της γυνής; ή επί άλλων μερών του σώματος αυτής;
ειδικότερα δε αποτελεί, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, σημαντικό θέμα προς επίλυση όταν εξεχέει το υποκείμενο εντός του στόματος αυτής όπου θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τις δύο πιθανές επιλογές, namely της κατάποσης ή της πτύσης, δεν μπορεί να είναι το ίδιο και το αυτό σε αμφότερες τις καταστάσεις και θέλω να πιστεύω πως συμφωνούμε σε αυτό άπαντες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan