xristos twin
Music, Serials
- Reaction score
- 521
Ζητώ συμβουλές στο θέμα για το ποιας εταιρείας τα χρώματα θεωρούνται ποιοτικότερα για το βάψιμο εσωτερικών χώρων κατοικίας.
ο ελαιοχρωματισμος ειναι το επαγγελμα μου.. τα Benjamin Moore ειναι καλα χρωματα αλλα ειναι πολυ ακριβα, βεβαια η ιδια εταιρια εχει ποιοτητες πιο φτηνή και ακριβη. εξαρτατε τι θελεις να βαψεις. παντως αν δεν πας σε Benjamin Moore η επομενη επιλογη για μενα ειναι vitex η vivechrom
μια χαρα ειναι και αυτες οι εταιριες τα πιο πολυδουλεμενα χρωματα στην ελλαδα.. μην πας σε τιποτα αλλο. τα Benjamin Moore πριν πολλα χρονια ηταν καλυτερα τα εφερναν απο το εξωτερικο, τωρα υπαρχει εργοστασιο στην ελλαδα νομιζω στην κομοτηνη εκει τα βγαζουν.. αν θες να βαψεις εξωτερικο τοιχο που το πιανει πολυ ηλιος μην βαλεις Benjamin Moore, levis, η berling δεν αντεχουν στον πολυ ηλιο μετα απο χρωνια ξεθοριαζουν. ειναι φτιαγμενα χρωματα για αλλα κληματα.. αν θες για εξω vivecryl το καλυτερο!!!
τα φτιαχνουν εκεινη την στιγμη στο μηχανημα. βλεπω σου αρεσει η Benjamin Moore.. αγορασε αυτα καλα ειναισε ευχαριστω πολυ.. κατι που ξεχασα να σας πω ειναι οτι το χρωμα που θελω ειναι μια αποχρωση του γκρι της εταιρειας Benjamin Moore .. αυτα τα εχουν ετοιμα ή τα φτιαχνουν εκεινη τη στιγμη::
πως θα υπολογισω την ποσοτητα που χρειαζομαι::τα φτιαχνουν εκεινη την στιγμη στο μηχανημα. βλεπω σου αρεσει η Benjamin Moore.. αγορασε αυτα καλα ειναι
Ok merci Zizik.Θα πεις στο μάστορη πόσα τετραγωνικά θέλεις να καλύψεις και τι έχει τώρα ο τοίχος και θα σου πει.
Θα πεις στο μάστορη πόσα τετραγωνικά θέλεις να καλύψεις και τι έχει τώρα ο τοίχος και θα σου πει.
εμ έτσι είναι..χρόνια στο επάγγελμα ο Zizikos ..Ok merci Zizik.
μπα... εχει αυτο το αρρωστο εκρου του νεκρου...εμ έτσι είναι..χρόνια στο επάγγελμα ο Zizikos ..
Υ.Γ. + Αν πάλι θέλεις κάποιο συγκεκριμένο χρώμα από κάποια υπάρχουσα επιφάνεια...ξύσε από την επιφάνεια ένα κομμάτι και πήγαινε να σου το σκανάρουν για να σου το βγάλουν ακριβώς![]()
Συχνά βάφω εξωτερικά μπαλώματα και φρεσκαρίσματα, κυρίως με μονωτικά και βερνίκια γιατί σιχαίνομαι το masking, τα κοψίματα και τις υπερβολικές προσοχές.εμ έτσι είναι..χρόνια στο επάγγελμα ο Zizikos ..![]()
Συχνά βάφω εξωτερικά μπαλώματα και φρεσκαρίσματα, κυρίως με μονωτικά και βερνίκια γιατί σιχαίνομαι το masking, τα κοψίματα και τις υπερβολικές προσοχές.Με ηρεμεί.
Το χθεσινό (και σημερινό) πέρασμα του ντεκ ήταν σούπερ. Τα κάθετα όμως θα τα κάνει άλλος/η (αν την καταφέρω).
Μόνο με Benjamin κι εγώ, στην αποθήκη έχω για επισκευές 4-5 αποχρώσεις Moorlastic που είναι το αγαπημένο μου εξωτερικό υλικό.
1 λιτρο χρωμα, βγαζει περιπου 10 τ.μ τοιχοποιια ανα στρωση (χερι), φυσικα σημαντικος παραγοντας για την αποδοση ειναι σε τι κατασταση βρισκεται ο τοιχος π.χ καπνα, μουτζουρες, πορωδες επιφανεια μη ασταρωμενη κ.απως θα υπολογισω την ποσοτητα που χρειαζομαι::
Κ@ύλωσα.Ακούραστα, με βελουδινη υφή, γλυστρούσε το χρώμα στον τοίχο και απλωνόταν τόσο απαλά που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, τόση ώστε να γράψω αυτό το post![]()