- Reaction score
- 1.685
Βεβαια η παρουσιαση αφορουσε κυριως την σειρα Odin 2, με "κερασακι" τα υπολοιπα...
..καλημερα vet. Ατυχες το παραδειγμα φιλε! Τουλαχιστον οσον αφορα το πολυμπριζο, για το qv2 δεν ξερω. Οταν το δοκιμασω θα γραψω εδω το αποτελεσμα.Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...
(Ακολουθεί παράδειγμα...)
Σε πολλά σκυλάκια που έχουν προβλήματα οστεοαρθρίτιδας, αναφέρεται βελτίωση με την χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής που περιέχουν χονδροιτίνη και γλυκοζαμινογλυκάνες.
Κυκλοφόρησε η πρώτη διπλή τυφλή μελέτη λοιπόν, στο εγκυρότερο περιοδικό του χώρου.
Σε 30 σκύλους έδιναν το συμπλήρωμα και σε 30 έδιναν σκόνη χωρίς τίποτα μέσα.
Τα σκυλάκια φορούσαν κολάρο που κατέγραφε την δραστηριότητά τους.
Οι ιδιοκτήτες απάντησαν (μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) χωρίς να ξέρουν τι τάιζαν τα ζώα.
Και στα δύο γκρουπ οι ιδιοκτήτες είδαν σημαντική βελτίωση του τρόπου κίνησης και παιχνιδιού των ζώων χωρίς στατιστικά σημαντικές διαφορές και μάλιστα περίπου τον ίδιο βαθμό βελτίωσης.
Το είδαν με ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
(πως λέμε "μα το άκουσα με τα αυτιά μου?")
είτε τάιζαν φάρμακο είτε κουτόχορτο ΕΙΔΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
Το κολάρο δεν μέτρησε καμία διαφορά στην δραστηριότητα των ζώων πριν και μετά το συμπλήρωμα.
Έτσι λοιπόν είναι πιθανό πως στην παρουσίαση θα ακούσετε τις διαφορές που λέει ο Κώστας.
Και στο σπίτι σας το ίδιο, όπως έδειξε και το πείραμα....
Καλές αγορές...
Efficacy of an oral nutraceutical for the treatment of canine osteoarthritis
A double-blind, randomized, placebo-controlled prospective clinical trial
Online Supplementary Material
R. M. Scott (1), R. Evans (2), M. G. Conzemius (1)
(1) College of Veterinary Medicine, University of Minnesota, Saint Paul, MN, USA; (2) Waukesha, WI, USA
για πες, γιατί ατυχές?..καλημερα vet. Ατυχες το παραδειγμα φιλε! Τουλαχιστον οσον αφορα το πολυμπριζο, για το qv2 δεν ξερω. Οταν το δοκιμασω θα γραψω εδω το αποτελεσμα.
Α....δηλωνω επισης οτι εχω σωας τα φρενας!!
αυτο τωρα τι το ηθελες? ξερεις κανενα τρελλο να το παραδεχεται?..καλημερα vet. Ατυχες το παραδειγμα φιλε! Τουλαχιστον οσον αφορα το πολυμπριζο, για το qv2 δεν ξερω. Οταν το δοκιμασω θα γραψω εδω το αποτελεσμα.
Α....δηλωνω επισης οτι εχω σωας τα φρενας!!
..μα τα εχω...αληθεια λεω! Εκτος και αν ειναι placebo, ξερω γω; εχουμε χασει τη μπαλλα εδω...αυτο τωρα τι το ηθελες? ξερεις κανενα τρελλο να το παραδεχεται?
σίγουρα άκουσε...τι να πω ρε συ vet; Δεν τιθεται θεμα placebo, δεν υπαρχει τετοιο ζητημα, ουτε καν. Η διαφορα ηταν εμφανης, ε..διαολε ξερω πολυ καλα το συστημα μου και μπορω να καταλαβω αρκετα πραγματα.
Εχουμε θεοποιησει το placebo, χωρις αυτο δεν ισχυει τιποτε! Οχι φιλε, δεν ειναι ετσι. Υπαρχουν πραγματα που αποδιδουν σ' ενα συστημα, και ειναι τοσο εμφανη που δεν χρειαζεται κανενος ειδους κρυφοφανερο test για να τα πιστοποιησει. Μην τρελλαθουμε τελειως δηλαδη.
Δεν ισχυριζομαι οτι το qb8 ειναι το καλυτερο πολυμπριζο της γης, δουλευει ομως πιστεψε με. Για το qv2 ισχυει οτι ειπα παραπανω. Οπως πιστευω και αυτον τον ανθρωπο που ξεκινησε αυτο το νημα, για να βγει και να πει τις εντυπωσεις του σιγουρα ακουσε πραγματα, αλλοιως δε θα εγραφε τιποτε.
Αυτα...
..ειναι τελειως σχετικο αυτο. Αλλο τι εννοω εγω ακριβα, αλλο εσυ, αλλο καποιος αλλος. Δεν παει ετσι.φαντάζομαι έχεις καλά και ακριβά ενισχυτικά.
α ωραία έχουμε και κομπλεξ κατωτερότητας ως Έλληνες τώρα......ειναι τελειως σχετικο αυτο. Αλλο τι εννοω εγω ακριβα, αλλο εσυ, αλλο καποιος αλλος. Δεν παει ετσι.
Οχι βεβαια, δε θα ηθελα να κρυφογελα ο mcintosh με ενα μα@&$α Ελληνα που ρωτα αυτα που ρωτα. Φτανει, αρκετα γελασε ολη η υφηλιος μαζι μας αυτα τα χρονια!!
μεσημερι βεβαιως.μεσιμερι
Πρεπει να αναφερθει οτι συμφωνα με τον Dennis, το πολυμπριζο δεν εχει κατι μαγικο μεσα του (στην ουσια ειναι παρα πολυ τυπικο)."δεν μπορούσες αυτά που εχει το πολύμπριζο να τα ενσωματώσεις στο τροφοδοτικο του ενισχυτή