Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους

A

AKARL

Guest
Γι αυτό και σου πρότεινα εξαρχής τον Audio Technologies,οπότε ολοκληρώνεται ο κύκλος...:D
Muchas Gracias! :hi::hi::hi:

Η συμβουλή σου είναι βαρύτιμη και θα ληφθεί δεόντος υπόψιν. :)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.002
Δες crown

Έχει διακόπτη για την ευαισθησία..

Τον ανεμιστήρα τον αλλάζεις με έναν αθόρυβο απο υπολογιστή στις ίδιες διαστάσεις

Και φτιάχνεις ένα καλωδιακι απο Rca σε ψευδο xlr και καθάρισες..

Όχι οποιονδήποτε..ενας είναι ο χαιφιντελαδικος..
Ένας... Και άνετα πηδάει 10χιλιαρα..
Αλλά άντε να τον βρεις..
Ακούει στο όνομα ce2000.
Μάλλον δεν γνωρίζεις τη σειρά της Crown Studio Reference.
Αυτά είναι πραγματικά High-End μηχανάκια με μόλις 780 wattάκια στα 8 Ωμ.
Ακόμα και σήμερα σαν δεύτερο χέρι κρατάνε τιμή.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.002
Ο 1572 ως τιμή απόκτησης είναι ακριβώς στο όριο του μπάτζετ.

Αυτό:
"Speaker Impedance
4Ω minimum"

Θα έπρεπε να με προβληματίζει ή όχι (δεδομένου του ότι η αντίσταση των ηχείων πέφτει στα 3,1 Ω);
Τα 3,1 Ωμ σκέτα δεν λένε κάτι ιδιαίτερο.
Συνδυασμός αντίστασης, φάσης, σημείο του φάσματος και για πόσο μεγάλο τμήμα πέφτει εκεί.

A

AKARL

Guest
Τα 3,1 Ωμ σκέτα δεν λένε κάτι ιδιαίτερο.
Συνδυασμός αντίστασης, φάσης, σημείο του φάσματος και για πόσο μεγάλο τμήμα πέφτει εκεί.
Απολύτως σωστά, πλην όμως αυτές οι πληροφορίες δεν υπάρχουν διαθέσιμες.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.774
Γι αυτό και σου πρότεινα εξαρχής τον Audio Technologies,οπότε ολοκληρώνεται ο κύκλος...:D
@AKARL Πάρε τηλ τον Μ. Λογοθέτη (audio technologies) και ρώτα τον, αν και δεν νομίζω να μην σε καλύπτει η τροφοδοσία.

A

AKARL

Guest
@AKARL Πάρε τηλ τον Μ. Λογοθέτη (audio technologies) και ρώτα τον, αν και δεν νομίζω να μην σε καλύπτει η τροφοδοσία.
Σήμερα το μεσημέρι μίλησα με τον Μιλτιάδη Λογοθέτη και νομίζω ότι βρέθηκε η χρυσή τομή για την περίπτωσή μου!
Εξαιρετικός άνθρωπος, με γνώσεις, ευγένεια και μεγάλη ευελιξία στο να προσφέρει παραλλαγές σύμφωνα με τις ανάγκες ή επιθυμίες κάποιου.
Λεπτομέρειες όταν αποκτήσω τον τελικό (ελπίζω σχετικά σύντομα).

A

AKARL

Guest
Περί Hegel H160 ο λόγος.

O Τζων Άτκινσον του Στερεοφίλ λέγει:
"I measured the Hegel H160 using my recently recalibrated Audio Precision SYS2722 system (see www.ap.com, and the January 2008 "As We See It"). Before performing any measurements on an amplifier, I run it for an hour at one-third its specified maximum power, which, thermally, is the worst case for an amplifier with a class-B or -AB output stage. I cut short this preconditioning of the H160 after 20 minutes, however, as the THD+noise, which had been just 0.00315% with the amplifier cold, had risen to 0.83%. The chassis was mildly warm, at 92.2°F (33.4°C), but the temperature of the internal heatsinks must have been much higher. Allowing the amplifier to cool brought back correct operation, with very low distortion, but this is not an amplifier suitable for sustained high-power use, such as providing the music for a rambunctious party."

Ο Jim Stamatakos του Avmentor λέγει:
"Η γενική αίσθηση που αποκομίζει κανείς είναι αυτή της άνεσης στις περιγραφές και μιας ξεκούραστης ηχητικής συμπεριφοράς που είναι κομμένη και ραμμένη για πολύωρες ακροάσεις, υψηλών απαιτήσεων."

:confused::confused::confused::confused::confused: What gives????? :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.145
Μόνο αν βγάλει ενεργά η μπιεντάμπλεγιου υπάρχει η αμυδρή πιθανότητα να το σκεφτώ! :whistling::lolsign:
Εντάξει.
Μάζευε λεφτά.

Υπάρχουν.
http://www.bowers-wilkins.co.uk/Downloads/Product/Brochure/ENG_CT800 brochure.pdf

Και με εξωτερικό active crossover/equaliser
http://www.bowers-wilkins.de/Downloads/Product/Manual/DE_FP26859_CT8-XO-Mk2_manual.pdf

https://www.bestprice.gr/item/2153939352/b-w-ct8-ds-b-w-ct8-xo-mk2.html

:roflmao::roflmao::roflmao: που θα μου πεις εμένα, ελα παππού να σου δείξω, κτλ:roflmao::roflmao::roflmao:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.430
Περί Hegel H160 ο λόγος.

O Τζων Άτκινσον του Στερεοφίλ λέγει:
"I measured the Hegel H160 using my recently recalibrated Audio Precision SYS2722 system (see www.ap.com, and the January 2008 "As We See It"). Before performing any measurements on an amplifier, I run it for an hour at one-third its specified maximum power, which, thermally, is the worst case for an amplifier with a class-B or -AB output stage. I cut short this preconditioning of the H160 after 20 minutes, however, as the THD+noise, which had been just 0.00315% with the amplifier cold, had risen to 0.83%. The chassis was mildly warm, at 92.2°F (33.4°C), but the temperature of the internal heatsinks must have been much higher. Allowing the amplifier to cool brought back correct operation, with very low distortion, but this is not an amplifier suitable for sustained high-power use, such as providing the music for a rambunctious party."

Ο Jim Stamatakos του Avmentor λέγει:
"Η γενική αίσθηση που αποκομίζει κανείς είναι αυτή της άνεσης στις περιγραφές και μιας ξεκούραστης ηχητικής συμπεριφοράς που είναι κομμένη και ραμμένη για πολύωρες ακροάσεις, υψηλών απαιτήσεων."

:confused::confused::confused::confused::confused: What gives????? :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
O Atkinson λεει οτι δεν ειναι για μεγαλες εντασεις σε παρτυ (για ωρες δηλαδη).
Ο Σταματακος αλλο λεει.........υψηλων απαιτησεων........ ΟΧΙ υψηλων εντασεων.

A

AKARL

Guest
Εντάξει.
Μάζευε λεφτά.

Υπάρχουν.
http://www.bowers-wilkins.co.uk/Downloads/Product/Brochure/ENG_CT800 brochure.pdf

Και με εξωτερικό active crossover/equaliser
http://www.bowers-wilkins.de/Downloads/Product/Manual/DE_FP26859_CT8-XO-Mk2_manual.pdf

https://www.bestprice.gr/item/2153939352/b-w-ct8-ds-b-w-ct8-xo-mk2.html

:roflmao::roflmao::roflmao: που θα μου πεις εμένα, ελα παππού να σου δείξω, κτλ:roflmao::roflmao::roflmao:
OK Doc, τόχουμε!:newrussian::newrussian::newrussian:

Πόσα τέτοια χρειάζονται για να στήσω ένα άουρο3δ τση προκοπής;

A

AKARL

Guest
Νομίζω θα συμφωνήσουμε ότι αμφότεροι αναφέρονται σε ακροάσεις μεγάλης χρονικής διάρκειας, n'est-ce pas?

Εάν ερμηνεύω σωστά τα όσα έχω καταφέρει να δγιαβάσω, και να καταλάβω, εις το φόρουμ τούτο οι ακροάσεις υψηλών απαιτήσεων, ταυτιζόμενες εννοιολογικά με τις αδιαπραγμάτευτες επιταγές της υψηλής πιστότητας, επιτάσσουν ρεαλιστικές στάθμες, μετά των απαραιτήτων κορυφώσεων, γεγονός που, αναπόφευκτα, απαιτεί την παροχή υψηλής ισχύος από την ενισχυτική μονάδα (συναρτήσει, πάντα, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ηχείων).
Άρα, επί του παρόντος, εξακολουθώ να αντιλαμβάνομαι τις δύο αποφάνσεις ως αντιφατικές. :confused::confused::confused:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.430
Νομίζω θα συμφωνήσουμε ότι αμφότεροι αναφέρονται σε ακροάσεις μεγάλης χρονικής διάρκειας, n'est-ce pas?

Εάν ερμηνεύω σωστά τα όσα έχω καταφέρει να δγιαβάσω, και να καταλάβω, εις το φόρουμ τούτο οι ακροάσεις υψηλών απαιτήσεων, ταυτιζόμενες εννοιολογικά με τις αδιαπραγμάτευτες επιταγές της υψηλής πιστότητας, επιτάσσουν ρεαλιστικές στάθμες, μετά των απαραιτήτων κορυφώσεων, γεγονός που, αναπόφευκτα, απαιτεί την παροχή υψηλής ισχύος από την ενισχυτική μονάδα (συναρτήσει, πάντα, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ηχείων).
Άρα, επί του παρόντος, εξακολουθώ να αντιλαμβάνομαι τις δύο αποφάνσεις ως αντιφατικές. :confused::confused::confused:
Στο............... " ακροασεις μεγαλης χρονικης διαρκειας" συμφωνουμε.

Στο αλλο διαφωνουμε...... ΙΜΗΟ, αλλο οι ρεαλιστικες σταθμες μετά των απαραιτήτων κορυφώσεων, και αλλο οι σταθμες παρτυ.

A

AKARL

Guest
Στο............... " ακροασεις μεγαλης χρονικης διαρκειας" συμφωνουμε.

Στο αλλο διαφωνουμε...... ΙΜΗΟ, αλλο οι ρεαλιστικες σταθμες μετά των απαραιτήτων κορυφώσεων, και αλλο οι σταθμες παρτυ.
Βρε Πλάτωνα βοήθα με να καταλάβω:

Ας πούμε ότι έρχομαι στο τσακίρ κέφι, μερακλώνω, νταλκαδγιάζω κλπ. και γουστάρω να ακούσω όλο το Δαχτυλίδι μονορούφι σα να είμαι πρώτο τραπέζι πίστα στο Μπαϊρόιτ.

Ο Σταματάκος λέει παίξε μπάλα ρε μόρτη και όλα καλά.
Ο Άτκινσον λέει ότι ο Έγελος θα τα φτύσει μετά την ογδόη εσπερινή.

Πχοιός έχει δίκιο; :confused::confused::confused:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.002
Πλάτωνα η άποψη του Δ. Σταματάκου είναι πως πάντα πρέπει να ακούμε σε υψηλές στάθμες και πως είναι λάθος να ακούμε χαμηλά.
Αν το συνδυάσεις με τα παραπάνω λένε ακριβώς τα αντίθετα Atkinson και Σταματάκος.

Ο Atkinson έκανε προθέρμανση στο ένα τρίτο της ισχύος του ενισχυτή, όπως συνηθίζει άλλωστε, για μία ώρα, σε έναν ενισχυτή 150 watt. Σιγά την ισχύ πάρτι. Και χαμηλή στάθμη είναι τα 50 watts.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.934
Members
38.264
Νεότερο μέλος
Mikimetal