- Reaction score
- 99.474
Για γέλια και για κλάματα.
Γνωστή η συνέχεια, θα γίνει ΕΔΕ και αντί να πάει σπίτι του να τρώει με την ησυχία του, το πολύ θα του πούνε ότι δεν ήτανε σωστό και να μην το ξανακάνει. Άσε που μπορεί να βγει ότι εξαναγκάστηκε να το κάνει γιατί φωνάζανε πολύ οι επιβάτες, ήταν και η ζαλάδα που προκαλεί το σύστημα τηλεματικής στα λεωφορεία, είχε χτυπήσει και ο Δαίδαλος .....Για γέλια και για κλάματα.
Όταν ένας οδηγός του ΟΑΣΘ παρατάει το λεωφορείο με τους επιβάτες και φεύγει, κατά τη γνώμη μου δεν είναι εντελώς στα καλά του.
Πιθανόν να έχει προβλήματα, υπαρξιακά, ψυχολογικά, οικονομικά, ερωτικά, δεν ξέρω.
Μάλλον πρέπει να περνάνε από ψυχολογικό τεστ και οι οδηγοί, όπως οι πιλότοι, οι αστυνομικοί κ.λ.π.
κάτι τέτοιο δεν λέγανε οι οδηγοί πριν λίγο καιρό?Προκαλεί ζααλάδες η Τηλεματική?
Υστερούν σε συνδικαλιστές.Πάντως οι πιλότοι που τρώνε ένα σκασμό ακτινοβολία τέτοιες παπάτζες δεν λένε.
Επίσης θα μπορούσε να ισχύει, ότι όποιος εργαζόμενος διαφωνεί με τις επιλογές του ΟΑΣ, μπορεί ελεύθερα και να παραιτηθεί!Προκαλεί ζααλάδες η Τηλεματική?
Κάτσε μήπως σε λίγο καιρό αρχίσουν να διαμαρτύρονται για την μάρκα του αεροσκάφουςΠάντως οι πιλότοι που τρώνε ένα σκασμό ακτινοβολία τέτοιες παπάτζες δεν λένε.
Για πες...Πάντως οι πιλότοι που τρώνε ένα σκασμό ακτινοβολία ......
To concord που πετουσε πολυ ψηλα ,ειχε μεχρι και μετρητη ακτινοβολιας.Για πες...
για σένα θα βρω άλλη στάση...δεν βολεύεις για τέτοιαΠου να σου καεί αυτό που πήρες απ' τον Κεφάλα!
τουλάχιστον εγώ δεν κουράζω...μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια φωτόΤρεις βαθμούς διαφορά ή μία νίκη.
Σε 1-2 εβδομάδες θα είσαι εσύ στη φωτογραφία!
Άμα του κοτσάρεις μια χειρολαβή στο κεφάλι και την κολλήσεις με μπλου τακ?κρίμα που δεν έχουν όλοι γαύροι το ίδιο κεφάλι για τέτοια