- Reaction score
- 8.347
μια καλη τραγουδίστρια και ένα αστερι.Ποια θα κρατούσατε εσεις.εχω περιεργεια αν ακουω μονο εγω τη διαφορά?
συμφωνώ απολύτως,είναι μολις 19 χρονων,χρειάζεται μερικά μαθήματα φωνητικής,εκανε καποια λαθάκια,αλλα η κοπέλα απλα τοχει.Είναι απλά άπαιχτη η Μαρία. Δεν είναι μόνο η φωνή της , το μέταλλο και η χροιά της. Είναι και η ερμηνεία της. Αν ασχοληθεί κάποιος να την μανατζάρει και να της μάθει κάποια μυστικά , η κοπέλα θα εκτοξευθεί .
Σκέψου ότι στην άλλη εκπομπή είχαν τον θοδωρή μαραντίνη ως κριτή μουσικής, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ξέρει καθόλου να διαβάζει νότες σε μια παρτιτούρα.................αναρωτιέμαι αν οι ανθρωποι είναι καταλληλοι για κριτές.
σιγα ρε φιλε,δεν ειναι αριες της οπερας,οποτε θα συμφωνούσα ότι χρειάζεται ειδικη εκπαιδευση για να κρινεις,απλα λαικα τραγουδάκια είναι που ταχουμε ακουσει δεκάδες φορες.Ο καθενας μπορει να κρίνει αν του αρεσει η όχι,οτι δεν σου αρεσαν το δεχομαι παντως.Ενω εμεις μπορουμε να κρινουμε αν ειναι σωστοι-ες στο χρονο ή στις νοτες...
Καμια δε μου αρεσε...
Μιχάλη αυτό που λες δεν με απασχολεί ιδιαίτερα,διοτι ο τελικος κριτής ποιος είναι για καθε λαικο καλλιτέχνη?ο κοσμος που δεν ξερει από μουσική ,αλλα ξερει τι του αρεσει.Η κριτικη μου είναι για τα αυτιά τους ,όχι για τις γνωσεις τους.Σκέψου ότι στην άλλη εκπομπή είχαν τον θοδωρή μαραντίνη ως κριτή μουσικής, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ξέρει καθόλου να διαβάζει νότες σε μια παρτιτούρα.
Δεν έχει ιδέα από το πεντάγραμμο.