Έκθεση Hxos eikona show 2017

Reaction score
30
Από διάφορα δωμάτια, μεταξύ άλλων, ηχεία Wilson audio Yvette, Audio Physic, ψηφιακά DCS , ενισχυτικά Einstein κλπ

Attachments

Reaction score
222
Καλημερα. Για το demo της nordost ειδικα με τους κωνους εχει κανεις καποια παρατησηση; Εγω ακουσα διαφορες προς το καλυτερο.
[DOUBLEPOST=1511680634][/DOUBLEPOST]Μου αρεσαν πολυ τα πανελς της audio exlusiv με τους burmester.
Μου αρεσαν και τα kii, αν και οιστευω οτι δεν ηταν σωστα καλιμπραρισμενα και μπουμαραν ολιγο.
Εξαιρετικο το sonus faber guarneri με τον Audio research. Ωραιο συστημα.
Θηριο ο diablo της gryphon.

Γενικα οπως και περισυ, αλλα με αρκετες απουσιες.

Reaction score
51
Τόσο φτωχή έκθεση σε θέμα εικόνας δεν νομίζω περίμενε κανένας να δει... Στον ήχο έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις και από ελληνες κατασκευαστές

Reaction score
132
Οι εκθέσεις είναι καλό που γίνονται.

Προσωπικά αν ήμουν εκθέτης ΔΕΝ θα έστηνα σύστημα ακρόασης ειδικά σε μέσο- υψηλό μπάτζετ. . Πιστεύω ότι δεν κερδίζω τίποτα -

Θα παρουσίαζα όμως τα συστήματα μου οπτικά οπωσδήποτε. (σε μικρότερο χώρο με μικρότερα έξοδα)

Η λογική ενός πραγματικού υποψήφιου αγοραστή (και όχι ενός περιπατητή μιας έκθεσης) είναι .

1. Βλέπω κάτι.
  2. Μου αρέσει οπτικά – κατασκευαστικά.
  3. Ψάχνω παγκόσμια τέστ – reviews – απόψεις χρηστών κλπ
  4. Επισκέπτομαι τον χώρο του εμπόρου (που οφείλει να είναι άψογος ηχητικά) .

Για εμένα δεν υπάρχει πελάτης πραγματικός που περιφέρεται σε δωμάτια(κια) ακούει και με αυτό σαν κριτήριο αγοράζει –ειδικά σε σεβαστό μπάτζετ.

Αυτά για Ελλάδα – αν μιλάμε για Γερμανία ή Ρωσία που η αγορά είναι αλλιώς και η δυναμική διαφορετική τα πράγματα αλλάζουν
Συμφωνώ!

Reaction score
111
Eμενα παντως οι τρεις τελευταιες εκθεσεις,με οδηγησαν στο ν αγορασω τ απιστευτα ηχεια της atc,τα scm11v2.Με βοηθησαν να ξεπερασω προκαταληψεις και φοβους χρονων γυρω απο τα monitor ηχεια.Τα δωματια του αντιπροσωπου και του hifi power,τη χρονια που ειχε τα 19 με mcintosh,ασχετως καταλληλοτητας των δωματιων,επαιζαν θαυμασια μουσικη.Με αποτελεσμα να το ψαξω καλυτερα και...Η εκθεσεις λοιπον αυτες,κατα τη γνωμη μου,ειναι εργαλειο και μαλιστα σημαντικο.
(Αυτο ειναι απλως το τελευταιο παραδειγμα,του πως η εκθεση με βοηθησε σε κατι.Θα μπορουσα ν αναφερω δεκαδες παραδειγμα απ το 95 μεχρι και σημερα.)
Στέλιο, ενδιαφέρον αυτό για τα scm11.. Σε τι σου άρεσαν περισσότερο από π.χ. τα P3ESR;

BLUES

TV
Reaction score
974
Απογοητευτικο αποτελεσμα
Καθε περσυ και καλυτερα
Ελαχιστα ηχητικα φροντισμενα χωροι,και αναλογα αποτελεσματα
Αυτα που ξεχωρισαν για τα δικα μου γουστα
Μολα-μολα και φοκαλ-------σονους και αουντιο ρισερτς--tla-kronos-verity-signalprojects-γριφον και βιενα ακουστικς με ψηφιακα εμ λαμπς και αουρεντερ
Το ΚΙΙ υποδειεστερο της αξιας του,το χαμηλο του επιβαλονταν σε ολο το φασμα,κακο στησιμο ισως
Αξιο λογου το ενεργο κεφ με κανα δυο σαμπ παιρνεις πολυ καλο ηχο,χωρις να δωσεις ενα χερι και ενα ποδι(κιι)

Reaction score
131
καλημερα σε ολους!Καμια φωτογραφια απο δωματιο Tsakiridis devices εχουμε;
Αυτα είναι τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από τους αξιαγάπητους αδελφούς.

Μου άρεσαν οι ελληνικές παρουσίες, υπήρχαν απουσιες αλλά και νέα παρουσία κατασκευαστή ενισχυτών από Λάρισα ...echo diastasis που την βρήκα εξαιρετική ακουστικά.

Attachments

Reaction score
132
Αυτα είναι τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από τους αξιαγάπητους αδελφούς.

Μου άρεσαν οι ελληνικές παρουσίες, υπήρχαν απουσιες αλλά και νέα παρουσία κατασκευαστή ενισχυτών από Λάρισα ...echo diastasis που την βρήκα εξαιρετική ακουστικά.
Miltosk καμια εικονα και απο τους Λαρισαιους;;;Ευχαριστω

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.859
Και τα υπόλοιπα δωμάτια που μου άρεσαν

Focal (πάλι :))

IMG_8074.JPG

Rockport

IMG_8076.JPG

Μου είπαν αλλά το ξέχασα :gotcha:

IMG_8077.JPG

Pmc

IMG_8078.JPG

Και λάμπες /κόρνες (για να μην λέτε πως είμαι δογματικός)

IMG_8079.JPG

Επίσης μου άρεσε και το δωμάτιο των αδελφών Τσακιρίδη. Ναι ρε...

Reaction score
15.467
KEF LS50 wireless
Για να το λετε εσεις κατι θα ξερετε - παντως ηντα γουαϊρλες ? εγω θωρω καλωδια ή ειναι για ντεκορ ? και πολυ ωραιο χαϊεντ χρωμα το μεγαφωνο :thumbsup:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.828
Members
38.243