Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Μέχρι τις 8 Γιώργο!Αύριο μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτά η έκθεση;
Μέχρι τις 8 Γιώργο!Αύριο μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτά η έκθεση;
Ακριβώς.στο youtube και λινκ εδω?
δύο φορές μπήκα και το ηχείο ψιθύριζε....Audio Exklusiv P3.1 full range ηλεκτροστατικό ηχείο με Burmester τελικούς
Χρειάζεσαι.
Συμφωνώ!Οι εκθέσεις είναι καλό που γίνονται.
Προσωπικά αν ήμουν εκθέτης ΔΕΝ θα έστηνα σύστημα ακρόασης ειδικά σε μέσο- υψηλό μπάτζετ. . Πιστεύω ότι δεν κερδίζω τίποτα -
Θα παρουσίαζα όμως τα συστήματα μου οπτικά οπωσδήποτε. (σε μικρότερο χώρο με μικρότερα έξοδα)
Η λογική ενός πραγματικού υποψήφιου αγοραστή (και όχι ενός περιπατητή μιας έκθεσης) είναι .
- Βλέπω κάτι.
- Μου αρέσει οπτικά – κατασκευαστικά.
- Ψάχνω παγκόσμια τέστ – reviews – απόψεις χρηστών κλπ
- Επισκέπτομαι τον χώρο του εμπόρου (που οφείλει να είναι άψογος ηχητικά) .
Για εμένα δεν υπάρχει πελάτης πραγματικός που περιφέρεται σε δωμάτια(κια) ακούει και με αυτό σαν κριτήριο αγοράζει –ειδικά σε σεβαστό μπάτζετ.
Αυτά για Ελλάδα – αν μιλάμε για Γερμανία ή Ρωσία που η αγορά είναι αλλιώς και η δυναμική διαφορετική τα πράγματα αλλάζουν
Στέλιο, ενδιαφέρον αυτό για τα scm11.. Σε τι σου άρεσαν περισσότερο από π.χ. τα P3ESR;Eμενα παντως οι τρεις τελευταιες εκθεσεις,με οδηγησαν στο ν αγορασω τ απιστευτα ηχεια της atc,τα scm11v2.Με βοηθησαν να ξεπερασω προκαταληψεις και φοβους χρονων γυρω απο τα monitor ηχεια.Τα δωματια του αντιπροσωπου και του hifi power,τη χρονια που ειχε τα 19 με mcintosh,ασχετως καταλληλοτητας των δωματιων,επαιζαν θαυμασια μουσικη.Με αποτελεσμα να το ψαξω καλυτερα και...Η εκθεσεις λοιπον αυτες,κατα τη γνωμη μου,ειναι εργαλειο και μαλιστα σημαντικο.
(Αυτο ειναι απλως το τελευταιο παραδειγμα,του πως η εκθεση με βοηθησε σε κατι.Θα μπορουσα ν αναφερω δεκαδες παραδειγμα απ το 95 μεχρι και σημερα.)
Αυτα είναι τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από τους αξιαγάπητους αδελφούς.καλημερα σε ολους!Καμια φωτογραφια απο δωματιο Tsakiridis devices εχουμε;
Miltosk καμια εικονα και απο τους Λαρισαιους;;;ΕυχαριστωΑυτα είναι τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από τους αξιαγάπητους αδελφούς.
Μου άρεσαν οι ελληνικές παρουσίες, υπήρχαν απουσιες αλλά και νέα παρουσία κατασκευαστή ενισχυτών από Λάρισα ...echo diastasis που την βρήκα εξαιρετική ακουστικά.
Για να το λετε εσεις κατι θα ξερετε - παντως ηντα γουαϊρλες ? εγω θωρω καλωδια ή ειναι για ντεκορ ? και πολυ ωραιο χαϊεντ χρωμα το μεγαφωνοKEF LS50 wireless