Ποιον Από Τους Έλληνες Τραγουδιστές/τριες Δεν Θέλετε Να Ακούτε Ποτε Και Πουθενα;

Reaction score
650
Ποιος ή ποια από όλους σας εκνευρίζει την ώρα που ανοίγει το στόμα;
Ποιον ή ποια θεωρείτε ότι βρίσκεται εκεί με "σπρώξιμο" κι ότι δεν αξίζει ;
Την άποψή σας παρακαλώ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Πολλοί είναι αλλά ένας έχει την απόλυτη πρωτιά...

Ο "ακατανόμαστος"....

Οι λόγοι πολλοί.
α) Είναι fake
β) Είναι κάπηλος
γ) Είναι συστηματικός διώκτης της ελεύθερης γνώμης των άλλων...
δ) Πλέον δεν έχει καμμία σοβαρή φωνή
ε) Τα τελευταία χρόνια δεν έχει σοβαρό ρεπερτόριο και το 'χει ρίξει στα "δάνεια"

Αλλά και άλλοι πολλί λόγοι που θα έπρεπε να συζητάμε για ώρες...

ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα...

Reaction score
5
Πολλοί είναι αλλά ένας έχει την απόλυτη πρωτιά...

Ο "ακατανόμαστος"....

Οι λόγοι πολλοί.
α) Είναι fake
β) Είναι κάπηλος
γ) Είναι συστηματικός διώκτης της ελεύθερης γνώμης των άλλων...
δ) Πλέον δεν έχει καμμία σοβαρή φωνή
ε) Τα τελευταία χρόνια δεν έχει σοβαρό ρεπερτόριο και το 'χει ρίξει στα "δάνεια"

Αλλά και άλλοι πολλί λόγοι που θα έπρεπε να συζητάμε για ώρες...

ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα...

Ασχετα με ολλα αυτα ο ''ακατονομαστος'' και ο ''Σφακιανακης'' αυτη τη στιγμη ειναι οι πιο σωστοι επαγγελματιες του χωρου (προσοχη, δεν κρινω τα τραγουδια που λενε).

Η σειρα μου...

Μαζωνακης=====Πολυ γλυωδης τυπος

Τριανταφυλλος===χα χα χα (τελικα ειχε δικιο ενας φιλος μου ρ/φ παραγωγος και στελεχος δισκογραφικης οταν του ειχε πει καταμουτρα ''Σε 5 χρονια χεν θα σε θυμαται ουτε η μανα σου'')

Yπαρχουν και πολλοι αλλοι, αλλα αυτους τους δυο θα τους εδερνα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τέλειο θέμα Γιάννη!!!

Μου δίνετε ακόμα μια φορά η ευκαιρία να "τα ρίξω" στον "ακατονόμαστο"!

Για μένα είναι ότι πιο υποκριτικό έχει περάσει από την ελληνική μουσική σκηνή!!!

Κάποτε σκέφτηκα να φύγω από συναυλία του Sting επειδή θα τραγουδούσε και αυτός...

Reaction score
5
Τέλειο θέμα Γιάννη!!!

Μου δίνετε ακόμα μια φορά η ευκαιρία να "τα ρίξω" στον "ακατονόμαστο"!

Για μένα είναι ότι πιο υποκριτικό έχει περάσει από την ελληνική μουσική σκηνή!!!

Κάποτε σκέφτηκα να φύγω από συναυλία του Sting επειδή θα τραγουδούσε και αυτός...
Χρηστο, ησουν και εσυ στο ΟΑΚΑ τοτε?
Εγω επαθα σοκ μολις τον ειδα...

Παντως πριν 1-2 χρονια (επι δημαρχιας Αβραμοπουλου) επικρατουσε το εξης...

''Σε οποιαδηποτε συναξη-εκδηλωση (ασχετως θεματος) θα εβλεπες οπωσδηποτε καλεσμενο ή Αβραμοπουλο, ή Νταλαρα, ή Χριστοδουλο, ή συνδιασμο τους ή και ολους μαζι...''

"Μα και εδω ο Νταλαρας?"

"Συμμετεχουν...........και ο Γ. Νταλαρας"

Παντως ειναι φοβερος επαγγελματιας.

Reaction score
650
''Σε οποιαδηποτε συναξη-εκδηλωση (ασχετως θεματος) θα εβλεπες οπωσδηποτε καλεσμενο ή Αβραμοπουλο, ή Νταλαρα, ή Χριστοδουλο, ή συνδιασμο τους ή και ολους μαζι...''

"Μα και εδω ο Νταλαρας?"

"Συμμετεχουν...........και ο Γ. Νταλαρας"

Έχετε δίκιο για τον "ακατανόμαστο". έχει εκφυλιστεί τελείως.
Αλλά και για τον Αβραμοπουλο που τόλμησε να βγει και να προλογίσει τον Gilberto Gil στη συναυλία που έδωσε φέτος στο Ηρώδειο. Εισέπρταξε ένα μεγαλοπρεπές ΟΥ...ΟΥ και κατέβηκε κάτω. Ο δε Gilberto Gil βγήκε μετά από 3 λεπτά στη σκηνή για να παίξει.
" Όπου γάμος και χαρά......."

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Ασχετα με ολλα αυτα ο ''ακατονομαστος'' και ο ''Σφακιανακης'' αυτη τη στιγμη ειναι οι πιο σωστοι επαγγελματιες του χωρου (προσοχη, δεν κρινω τα τραγουδια που λενε).
Εξαρτάται τι θεωρουμε επαγγελματισμό. Π.χ. ο σωστός επαγγελματίας δεν τραγουδά τα πάντα, όπου να'ναι, όποτε να'ναι και με όποιον να'ναι... (αν μιλάγαμε για σκυλάδικό στην Αθηνών-Θηβών ίσως όλα αυτά να έστεκαν)
Διαμορφώνει ένα προσωπικό ρεπερτόριο, με τραγούδια που αναδεικνύει ο ίδιος (και όχι τραγούδια που αναδεικνύουν τον ίδιο). Ας πάρουμε τους λαϊκούς τραγουδιστές (διότι ο εν λόγω κύριος παριστάνει και τον Λαϊκό) . Ο Μπιθικώτσης έβγαινε ποτέ στην πίστα παριστάνοντας τον Καζαντζίδη??? (και αντιστρόφως). Ο Άκης Πάνου παρίστανε τον Καλδάρα???

Απλά ο "ακατανόμαστος" είναι όπως οι μεγαλοχασάπηδες. Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει. Φέτος ο "επαγγελματίας" θα τραγουδήσει με τον Ρέμο. Πριν 6-7 χρόνια ονόμαζε τύπους σαν τον Ρέμο "συφερτό".

Τέλος πάντων πολύ ασχοληθήκαμε με του λόγου του...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Tο σκεφτηκα πολυ πριν απαντησω διοτι απλα "θα τα ακουσω" απο ορισμενους.

Λοιπον δεν μπορω με τιποτα να ακουσω τον Σ.Καζαντζιδη(Θεος σχωρεστον)

Οι λογοι ειναι οτι εκφραζει ακριβως οτι αντιπαθω:
Κλαψομ..νης, παραπονιαρης, ατυχος της κενωνιας, αδικημενος , χυλοπιτοεισπρακτωρας.

Για τους αντιθετους ακριβως λογους λατρευα ανεκαθεν τον Στρατο Διονυσιου.
Κυριος ηρθε και κυριος εφυγε...

Reaction score
5
Θεωρω τον Νταλαρα επαγγελματια γιατι ο,τι και να κανει το κανει σωστα (ειτε μας αρεσει ειτε οχι). Ειναι ψειρας στη δουλεια του και θελει ολα να ειναι τελεια.
Καλος επαγγελματιας (γενικοτερα) ειναι αυτος που καταφερνει να κανει σωστα τις δουλειες του - καλος πωλητης πχ ειναι αυτος που μπορει να πουλησει το ιδιο καλα εναν προβολεα , ενα αυτοκινητο και μια ηλεκτρικη σκουπα.
Δε σημαινει οτι πρεπει να τραγουδα το ιδιο ρεπερτοριο. Αλλωστε οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος αλλαζει (εσεις ακουτε με το ιδιο παθος και μονο αυτα που ακουγατε οταν ησασταν 18 χρονων?).
Δε μπορω να πω οτι τον παω τον Νταλαρα, ακριβως για τους λογους που λετε, αλλα οφειλω να πω οτι ειναι σωστος επαγγελματιας...

Επισης δε μου αρεσει ο Αλκ. Ιωαννιδης -η φωνη του - αλλα οφειλω να πω και το ξερω (ασχετα που δεν μου αρεσει εμενα) οτι εχει απο τις καλυτερες φωνες.

Αυτα...
Απο εκει και περα οι συνεργασιες που κανει ειναι καλες και καποιου επιπεδου (και ο Ρεμος απο φωνη ειναι καποιου επιπεδου. Σιγουρα δεν προκειτε να δειτε τραγουδι του σε συλλογη με αλλα ή να κανει συνεργασια με τη Βισση (την Αννα).

Reaction score
22
Δεν αντέχω τον Βασίλη Καρρα !!

Απο την στιγμή δε που τον άκουσα και live σε κάποια μπουζουκλερι , δεν θέλω ουτε να τον δω....

Τα ίδια ισχύουν και για την κ. Δημητρίου....

Reaction score
786
Ποιον Από Τους Έλληνες Τραγουδιστές/τριες Δεν Θέλω Να Ακούω Ποτε Και Πουθενα;

ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μπεζαντάκου, Φλωρινιώτης, Κοντολάζος, Δάκης and the list goes on and on and on and on and on.........................................

Reaction score
14
Διαφωνώ για το Νταλάρα.Οι δουλειές που κάνει είναι πάντα επιπέδου και πλησιάζουν το τέλειο. Απο Καλδάρα μέχρι Λάτιν και Διδυμότειχο μπλούζ Μη μιλάς κινδυνεύει η Ελλάς φέρνει αλλαγές και το κάνει -για εμένα- άριστα. Αλλά το θέμα είναι ποιόν αντιπαθούμε. Εγω αντιπαθώ αυτόν που βγήκε πρώτος στο Fame Story αν συγκαταλέγεται μέσα στους τραγουδιστές. Επίσης, μου τη σπάει ο Φραγκούλης αν και πιστεύω αυτό γίνεται μάλλον επειδή τον αντιπαθώ σαν προσωπικότητα παρά σαν φωνή.

Reaction score
5
Ειναι λιγο μπερδεμα...

Συμπαθεις ή σου αρεσει καποιος για τη φωνη του και για τα τραγουδια που λεει.

Αντιπαθεις ομως καποιον γι αυτα που κανει ή για την προσωπικοτητα του και οχι για τα παραπανω?

Χρειαζεται μια διευκρινιση σε αυτο...

Reaction score
14
Ναι αυτό είναι σωστό. Μπορεί η Καλομοίρα να μην έχει φωνή είναι όμως συμπαθής στους περισσότερους.

Reaction score
3
Δεν μπορώ να ανεχτώ ΚΑΘΟΛΟΥ :twisted: την Ελ. Αρβανιτάκη. Εχει κάτι στη φωνή της που μου γυρνά τα άντερα!

Η κατάσταση επιδεινώνεται λόγω του ότι αρέσει σε όλους τους "άλλους" οι οποίοι σε κοιτούν μονίμως "με νόημα" και σιγοτραγουδούν μαζί της.

αι σιχτίρ με το συμπάθειο!

Reaction score
650
Στέλιος Ρόκκος. δεν τον συμπαθούσα καθόλου, τον άκουσα σήμερα να διασκευάζει "moonlight shadow" του Mike Oldfield και τονε μίσησα κι άλλο!
Η μουσική ολόιδια,τους στίχους δεν ξέρω ποιος τους έγραψε! :(

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.828
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025