Ηχεία μέχρι 15.000€

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.057

Κι αυτό το ανταμάκι δεν έχει τύχει να το δω κάπου καλοστημένο.
Ίσως να μη δημοσιεύεται βέβαια..

Αυτό αντιθέτως, δείχνει σχετικά καλά, δηλαδή τουλάχιστον κοιτάζει τ'αφεντικό:

Οι διαχυτικές επεμβάσεις υποθέτω ότι είναι στο πρόγραμμα. Είμαι καλός άνθρωπος..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.057
Μαρόν το λένε. Μαγόν δηλαδή. Σ'ε του. Μάθε λίγα γαλλικά επιτέλους.
Μαγόν. Νταξ. Το μαγικό.
Πως φαίνεται ο άνθρωπος ο δγιαβαζμένος ρε παιδάκι μου...

Πάμε όλοι για καστανί. Εεεε, μαγόν.

A

AKARL

Guest
Το ένα το πιστεύω, το άλλο το γνωρίζω.
Πίστη, και γνώση. Αιώνιοι εχθροί. Τα γνωστά.
Κι' εγώ, με τη σειρά μου, δεν ξέρω αν ο Μπουτιά μιλάει γαλλικά, όμως, πιστεύω (για να μη σου πω ότι είμαι σίγουρος) ότι Il parle le français.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.896
Έχει και για εσάς, τους αισθητικά ανήσυχους και ευαίσθητους, απ' όλα ο μπαξές αφού. ;)

View attachment 87645
Αυτό, ναι. Φοράει πολιτικά και μπορεί να μπει σε σπίτι. Βέβαια, κοστίζει 20-22 χιλιάρικα, αλλά όποιος μπορεί να δώσει 15, μπορεί να δώσει και 22...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.057
Αυτό, ναι. Φοράει πολιτικά και μπορεί να μπει σε σπίτι. Βέβαια, κοστίζει 20-22 χιλιάρικα, αλλά όποιος μπορεί να δώσει 15, μπορεί να δώσει και 22...
Κι η Westlake το ίδιο κάνει, κι η geithain, κι η ATC, κι όλοι. 5-10 χιλιάρικα στο κεφάλι, και μη το εντοιχιζεις καραγκιόζη, άστο σα γλάστρα να φαίνεται, σε χρώμα καστανί μαγόν, στη μέση του σαλονιού, δίπλα στο άγαλμα.

Το θέλει ο κώλος του χαλιεντα το κουτάλι.
Κοινώς, χουφτωμα.

Η πολιτική ενδυμασία είναι η καστανί μαγόν.
Πολύ μου αρέσει το καστανί μαγόν.
Είναι το αγαπημένο μου χρώμα.
Στο'πα ξανά, ε;

Last edited:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Πως γίνεται να κατεβαίνουν τόσο χαμηλά ηχεία μεγέθους ραφιού, δεν μπορώ να το καταλάβω!
:) Τα S5H, τα λες και "μεγέθους τουμπαρισμένου πλυντηρίου..." :p
Κάποια δε, κάπου κάποτε, είχανε και
χυτή αλουμινένια παχουλούτσικη καμπίνα... :geek:

Μικρή διαφορά έχει το νέο μοντέλο σε εμφάνιση, αρκετά μεγαλύτερη προς το καλύτερο έχουν ηχητικά σύμφωνα με τον κάτοχο τους που τα άλλαξε με τα νέα.
:thumbsup: Κουκλιά μου φαίνονται εμένα!
Μάνναααα, έλα να δεις κάτι ωραία ηχεία! :D

περνούν χρήσιμα μηνύματα, όχι μόνο προς εσένα, αλλα προς όποιον τύχει να διαβάσει το θρεντ, τώρα ή στο μέλλον.
Α, γειά σου! :drinks: Όλοι για τον μελλοντικό σκαπανέα - αναγνώστη
γράφουμε. Ενδόμυχα, και για να αφήσουμε κάτι πίσω μας... :)

*** Πρέπει μάλλον σε παρόμοια θρεντ, να προστίθενται εκ των υστέρων
Tags, όπως "ηχεία για μια ζωή", "ενεργά", "JBL", "ATC",
"Fantastikes End Of The Road B&O Goumoutses", "facts of life",
"k@vli", "ψατλή (;)" κλπ, για να πλοηγείται επί το ευκολότερον
ο μελλοντικός αρχαιολάγνος χαιφιντελάς... :unsure::errwhat:

Όταν μιλάμε για κτήνη, εισερχομαστε στον κόσμο των γκειθαιν
:drinks: Και ψιθυρίζουν... Που να κραυγάσουν κιόλας...
(Βάλτε καμμιά καρδούλα στα emoticons ρε παιδιά, για να
βάζω σε παρόμοιες περιπτώσεις... :frown: )

Λοιπόν, αυτά τα Γκέη Θάιν, μαζί με τα ATC, είναι τα δυό από τα μόλις
τρία ηχο-χρώματα :gotcha: , που ακόμα κι από το youtube, με κάνουν να
σκέφτομαι: "ΤΑ ΘΕΛΩ... ΧΤΕΣ" !

Το τρίτο, είναι "παθητικό".
Ακούγεται over the top, σε όλα τα βίντεο
που κυκλοφορούν...!
Είναι τα μόνα ακριβά παθητικά ηχεία,
που απ' τα βίντεο και μόνο, με ψήνουν
να πάω στη Γιούρομπανκ για δάνειο... :D:lol:
Ελπίζω να βγει πάλι ο Bhutia
να με αποτρέψει, πριν κάνω καμιά
βλακεία με τα λεφτά του Τσίπρα και του Κούλη...:angel:

Αλλά και πως να τα προτείνεις αυτά στον άλλο;
Ξέρεις τι ηχεία χώρο μπάτζετ έχει;

:errwhat::confused: :coffee:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.057
Λοιπόν, αυτά τα Γκέη Θάιν, μαζί με τα ATC, είναι τα δυό από τα μόλις
τρία ηχο-χρώματα :gotcha: , που ακόμα κι από το youtube, με κάνουν να
σκέφτομαι: "ΤΑ ΘΕΛΩ... ΧΤΕΣ" !
Εγώ το παθαίνω και από pdf, και χωρίς φωτογραφίες καν!
Αρρώστια...

Εντοιχισμένα γομαρια ATC έκανα το λάθος κι άκουσα κιόλας. Μεγάλη μ@λακια έκανα... Είχαν και σαμπ. Εντοιχισμένο και το σαμπ, ναι. Άσε, μεγάλη μ@λακια σου λέω...
Φφφφφφφ

Αφού ξέρεις ρε καραγκιόζη πως παίζουν, τι τα βάζεις κιόλας να τα ακούσεις; Μετά πως στο διαλο να ακούσεις τις πορδες στο σπίτι; Άκου κάνα μικρό κεφτέ να παίζει, να πας μετά σπίτι και με λίγη αυθυποβολή να πείσεις τον εαυτό σου ότι το δικό σου παίζει καλύτερα. Στο εντοιχισμένο το γομαρι, τι αυθυποβολή και φούτσες μπλε; Μιλάμε είμαι πολλά κιλά μ@λακας που έκατσα και τ'ακουσα κιόλας. Φτυστε με.

Last edited:

Reaction score
402
Παρακαλώ. :drinks:

Θα σου κάνω ακόμα μια πρόταση λοιπόν: μην αρπάζεσαι, αλλά αντίθετα δες αν πίσω απο την πλάκα που έγινε (και δεν ηταν εις βάρος σου) περνούν χρήσιμα μηνύματα, όχι μόνο προς εσένα, αλλα προς όποιον τύχει να διαβάσει το θρεντ, τώρα ή στο μέλλον.

Κάποιοι απο τους συμμετέχοντες εχουν παράλληλα πολλές γνώσεις στο αντικείμενο του ήχου αλλά και ιδιαίτερο χιούμορ. Και πολλές φορές αυτο το χιούμορ βοηθάει στην επεξήγηση και κατανόηση επιχειρημάτων με ενα γλαφυρό αλλα και διδακτικό τρόπο. Εμένα με εχει βοηθήσει αυτο το χαβαλε παντως, στο να κατανοήσω αλλα και να μελετήσω θέματα που δεν γνώριζα προηγουμένως. Και τελικά να γλιτώσω χρόνο και χρήματα.

Αν το πάρει κάποιος προσωπικά, αν νομίσει πως τον κοροϊδεύουν τοτε χάθηκε το παιχνίδι.
με όλο τον σεβασμό απεναντί σου..
εχει χαθεί πάρα πολύς χρόνος και χρήματα, οχι μόνο απο σένα αλλα και απο όλους που αναζητουν τον "καλό, σωστό" ήχο.

διαφορετικά παίρνεις τα ηχεια που σου κάνουν κλικ ή ρωτας για να μάθεις και 5 πράγματα, στην καλυτερη κάνεις και ενα calibration απο επαγγελματία
και απολαυμβάνεις τις ταινίες και την μουσική σου, που είναι και το ουσιώδες και ας μην παίζουν απόλυτα σωστά και σύμφωνα με τα pdf.

Το μόνο σίγουρο ειναι οτι αυτός που αναζητάει το απόλυτο "καλό, σωστό" ήχο/εικονα κτλ χάνει χρόνο απο ακρόαση μουσικής και θέαση ταινιών ή οτι άλλο προτιμάει.

Last edited:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Εγώ το παθαίνω και από pdf, και χωρίς φωτογραφίες καν!
Αρρώστια...

Εντοιχισμένα ATC έκανα το λάθος κι άκουσα κιόλας. Μεγάλη μ@λακια έκανα... Είχαν και σαμπ. Εντοιχισμένο και το σαμπ, ναι. Άσε, μεγάλη μ@λακια σου λέω...
Φφφφφφφ
Συμπάσχω... :(

:coffee:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.755
Αν γινόσουν διακοσμητής όλα τα δωμάτια θα ήταν σαν τη σπηλιά του Batman
:roflmao::roflmao::roflmao:
Τι θυμήθηκα τώρα !!
Πραγματική ιστορία.
Γνωστός μου διακοσμητής. Ηλικία κάπου στα 60. Με εξαιρετικό βιογραφικό.
Τον παίρνει τηλ μια κυρία.
- Είστε ο κύριος τάδε;
-Ναι, παρακαλώ τι θα θέλατε;
- Είμαι η κυρία τάδε , με σύστησαν σε εσάς και θέλω να κάνω ανακαίνιση την μεζονέτα .

Κλείνουν ραντεβού και πάει από το σπίτι της. Ο διασκομητής μας ιδιαίτερα απλός στην εμφάνιση, ουδεμία σχέση με καλλιτέχνη πιτσιρικά. Άσπρα μαλλιά, τζινάκι μια μπλούζα, απλά καθημερινά πράγματα.

Πάει από το σπίτι της, η κυρία μαζί με τον σύζυγο φανερά σε δύσκολη θέση, περίμεναν ενα πιτσιρικά με ξέρετε τα γνωστά.. κάνα καμπριο, σκουλαρικάκια κοκ, αντί αυτού αντικρίζουν κάποιον με παρουσιαστικό ''εργατικής τάξης''.

Ε μετά από λίγο του λέει η κυρία...
- Να ξέρετε περιμέναμε κάποιον νέο άνθρωπο και...
- Συγνώμη κυρία μου, διακοσμητή ψάχνεται ή κάποιον να σας γ@μήσει;
:lolsign::lolsign:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.205
Όλοι αυτοί που προτείνουν τα ενεργά..... δεν έχει κανένας τους στο χώρο τους (ενεργά)..... :geek: :rolleyes:
απλά βάζουν τους άλλους να τα αγοράζουν και μετά γελάνε μαζί τους για το πως ακούγονται..... :laugh: :laugh:
Οφείλεις να ψάξεις λίγο περισσότερο την ακρίβεια αυτού του αφορισμού αρχής γενομένης από τον Ear,ο οποίος λατρεύει τόσο πολύ τα Magnepan,ώστε να τα έχει μάλιστα μετατρέψει σε ενεργή μορφή με DSP.

Όση αυτοπεποίθηση και να προσφέρει η ικανοποίηση από το τωρινό παθητικό setup,μη σου διαφεύγει ότι εκείνο που ουσιαστικά σε προστατεύει ως ακροαματικόφιλο είναι η μετρημένη έλλειψη σοβαρών παραστρατημάτων ως προς την ακουστική συμπεριφορά του χώρου σου.:sneaky:
Και σε διαβεβαιώ πως αρκετοί δεν γελάνε καθόλου που ο gonis παραμένει ικανοποιημένος από τα Kii ώστε να μη θέλει ν¨απαλλαγεί από αυτά...:whistling:
Καλημέρα Γιάννη .
Σε εκτιμώ πολύ και το ξέρεις .
Όταν μου είπες να γράψω στο av site σου είπα ότι θέλω να το αποφύγω όπως κάνω τόσα χρόνια όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. ( το θέμα αγοράζοντας Ηχεια για παράδειγμα το έχουν διαβάσει πάνω από 87000 κόσμος .ποσοι από αυτούς το διάβασαν δυο φορές ?) κόσμος υπάρχει που ασχολείται με το χόμπι όμως για κάποιο λόγο δεν θέλουν να μοιραστούν κάτι σε αυτό το φόρουμ...

Όταν λοιπόν ξεκίνησα να ρωτάω έθεσα ένα απλό ερώτημα .... GoldenEar reference Η Martin Logan Esl 13 και γιατί?
Τα Ηχεια τα είχα ακούσει και τα δυο και είχα βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα όσο αφορά τον ήχο τους.
Και τα δυο είναι εξαιρετικά .(έχουν και κοινό την ενεργητική οδήγηση των χαμηλών τους)
Αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν αξίζει η διαφορα στα χρήματα και τυχόν αλλά προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον .(πρόβλημα στο στήσιμο τους ...διάρκεια στον χρόνο ...απαιτήσεις στα υπόλοιπα συνοδα...οτιδήποτε μπορεί να μην έχω σκεφτεί.

Κάποιος που ρωτάει σε ένα φόρουμ δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγάλη οικονομική άνεση . Είναι κάποιος που φοβάται μη κάνει καμία μαλακια και το μετανιώσει . Όταν είναι να δωσεις Χρήματα για τα οποία έχεις κουραστεί να μαζεύεις για την ψυχοθεραπεια σου (για μένα η ακρόαση μουσικής αυτό είναι) πρέπει να είσαι σίγουρος ότι αξίζει αυτό που θα κανείς.Ρωτάει για να μάθει από αυτούς που υποτίθεται ασχολούνται πιο πολύ από αυτόν με το θέμα και ζητάει την γνώμη τους.
καποιος που έχει χρήματα απλά πάει και αγοράζει ...το μετανιώνει και πουλάει ...αγοράζει κάτι άλλο ...(δεν είμαι σε αυτή την κατηγορία).
Κάποιοι ίσως (και για αυτο δεν έχω σταματήσει ακόμα να ασχολούμαι με το σάιτ) ίσως και για να κάνουν και επίδειξη ! Οι περισσότεροι με πέρασαν για τύπο αυτής της κατηγορίας .καμια σχέση Ειλικρινά !!!
Δουλεύω από μικρό παιδί ! Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής ( ο Γιάννης ο Κοτσιδης ξέρει σε ποιο άθλημα )
Και γενικά τίποτα δεν μου έχει έρθει χωρίς κόπο !

Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει πολύ με το σάιτ και δεν ήθελα να ασχοληθώ άλλο αλλά τώρα βλέπω μια μεταστροφή κάποιον που ελπίζω να μην είναι ψεύτικη αλλά ουσιαστική.

Εγώ λοιπόν είχα για τα τελευταία 15 χρόνια περίπου τα εξαιρετικά Jbl ti 10k. Επειδή τα χρόνια περνάνε και πάνω από τα Ηχεια και όχι μόνο από πάνω μας .... αποφάσισα να τα πουλήσω και να πάρω κάτι καλύτερο . ισως και να το μετανιώσω....( όπως μου είπε και ο κύριος Αρβανιτάκης).
Ήρθαν και τα οικονομικά μου σε λίγο καλύτερη κατάσταση και αφού μου έδωσε το οκ η σύζυγος ( που γνωρίζει πολύ καλά την καβλα που έχω για τον ωραίο ήχο) αποφάσισα να ψάξω για Ηχεια .

Τα ADAM τα γνωρίζω από παλιά. Τα παλιότερα hi end Ηχεια της μπορούσαν να σταθούν σε όλα τα σαλόνια του κόσμου.
Τα σημερινά μοντέλα ( σίγουρα τέλεια ηχητικά ) είναι λίγο δύσκολο να μπουν σε σαλόνι .
Όπως λες και συ Γιάννη ...καλό είναι εκτός από το να παίζουν καλά (όχι απαραίτητα σωστά αλλά κυρίως να σου αρέσει ο ήχος τους !) να φαίνονται και όμορφα. Να τα γουστάρεις Εμφανισιακά !

Θέματα με στάσιμα δεν νομίζω ότι έχω .αν έχω ίσως και να μου αρέσουν !!!.αν πάρω κάτι και δεν μου αρέσουν τότε θα βρω λύση αν μπορώ. Προς το παρόν δεν με απασχολεί γιατί αν είχα θέμα θα το ήξερα μετά από τόσα χρόνια ακροάσεων με τα τεράστια Jbl αλλά κυρίως γιατί οι τοίχοι που τοποθετείται το στέρεο είναι ασύμμετροι

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στο κύριο Dimifoot. Ήταν πάντα σοβαρός στις προτάσεις του .
Πρόκειται για τυπική περίπτωση...αγανάκτησης δεδομένων.Τρολάρισμα δεν έγκειται στις αποκρίσεις που γίνονται με τρόπο ανεξάρτητο από την ταυτότητα του δέκτη,αλλά στην έλλειψη έγκαιρης προειδοποίησης γι αυτό το δεδομένο...

Οφείλεις - ίσως λίγο περισσότερο από άλλους ως παγκόσμιος πρωταθλητής - να γνωρίζεις ότι στη ζωή μας χρησιμότεροι από διάφορους χειροκροτητές αποδεικνύονται οι...πυροκροτητές,όσοι δηλαδή δεν είναι διατεθειμένοι να μας χαρίζουν marron glace (ήτοι...ζαχαρωμένα κάστανα).Γινόμαστε ικανότεροι όχι από ό,τι μας ΄΄φτιάχνει΄΄ αλλά από εκείνο που μας ΄΄χαλάει΄΄.
Στην απίθανη περίπτωση που δεν θα συλλαμβάνεις το νόημα ενός τέτοιου επιχειρήματος,θα μπορούσες ν'αποταθείς σε προπονητές σου...:sneaky:
Και δεν πρόκειται ν'αναλυθεί εκτενέστερα,διότι το avs δεν αποτελεί οργανισμό όπου θα παραδίδονται μαθήματα ζωής,αλλά ούτε και κάποιο διεθνές ερευνητικό ινστιτούτο όπου ο συστηματικός χαβαλές θα μπορούσε ν'αποβεί αντιπαραγωγικός.Άσε δε που ακόμα και σε τέτοια κέντρα,κανείς δεν μένει αλώβητος.:D

Οι μεγάλοι σε διαστάσεις χώροι τείνουν να εμφανίζουν εκτενέστερη κατανομή θεμελιωδών και αρμονικών συνιστωσών από τους ρυθμούς συντονισμού στη ζώνη των στάσιμων κυμάτων.Η αντίληψη των τελευταίων μπορεί να υποβαθμίζεται περαιτέρω από την ύπαρξη επίπλωσης όπως γεμιστοί...καναπέδες με κατάλληλη ηχοαπορροφητική δράση.Η δε ασυμμετρία των τοιχωμάτων δεν εξαφανίζει τα στάσιμα κύματα,αλλά τα κάνει πιο άτακτα κατανεμημένα σε σχέση με τις διαστάσεις δεδομένου δωματίου.

Οι μετρήσεις του χώρου όμως θα δείξουν κατά πόσον υφίστανται στην εν λόγω ζώνη αποκλίσεις ικανές να επεμβαίνουν στις ακροαματικές εντυπώσεις,ιδίως αφού ηχεία όπως τα Martin Logan κροσάρουν τη μεμβράνη με την ηλεκτροδυναμική μονάδα χαμηλών στην αυτή ζώνη.Για τα τελευταία δε,θεωρώ ότι το πέρασμα από τους κώνους στη μεμβράνη θα καταστεί παντελώς απαρατήρητο μονάχα σε υλοποίηση με αμιγώς ενεργό κροσόβερ ελεγχόμενο από DSP.

Για τα μεν Triton Reference έναντι των τρίδρομων Adam o Zapantin τα έχει ήδη εξηγήσει στο ομόλογο νήμα.Κρίνεται άτοπον να σου προταθεί από τη μεριά μου οποιοδήποτε εκ των ML & TR με την προοπτική να σε ευχαριστεί χωρίς να ψάχνεσαι σε βάθος χρόνου.Τα δημοσιεύματά σου επίσης φανερώνουν ότι η συμβίωση με τα Adam δεν θα μακροημέρευε...

Δική μου γνώμη είναι να έκανες οικονομία ώστε ν'αποκτούσες JBL M2 με τα σχετικά KW ενίσχυσης σε στερεά κατάσταση.
Έχει ο ηχητικός μηχανικός και το πούρο ανά χείρας,ώστε να φτιάχνονται οι παραδοσιακοί υψιτελείς ακροαματικόφιλοι.
Ομιλώ και άλλες ξένες γλώσσες εκτός της Αγγλικής,Γαλλικής και Ιταλικής...Όσο για το περιβόητο άσμα...ασμάτων του μορίου,ας γνωρίζουν οι τωρινοί αναγνώστες ότι δεν προέρχεται από τον Ear ή τον υποφαινόμενο,αλλά η επίκλησή του αποτείνει φόρο τιμής στη μνημειώδη φράση του μακαρίτη RDoherty/ZonePress,όταν εκείνος είχε αποκριθεί για το ποιόν της θρυλούμενης μουσικότητας.Τρανή απόδειξη της απλότητας με την οποία ο Λόγος κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει....;)

Last edited:

A

AKARL

Guest
Οφείλεις να ψάξεις λίγο περισσότερο την ακρίβεια αυτού του αφορισμού αρχής γενομένης από τον Ear,ο οποίος λατρεύει τόσο πολύ τα Magnepan,ώστε να τα έχει μάλιστα μετατρέψει σε ενεργή μορφή με DSP.

Όση αυτοπεποίθηση και να προσφέρει η ικανοποίηση από το τωρινό παθητικό setup,μη σου διαφεύγει ότι εκείνο που ουσιαστικά σε προστατεύει ως ακροαματικόφιλο είναι η μετρημένη έλλειψη σοβαρών παραστρατημάτων ως προς την ακουστική συμπεριφορά του χώρου σου.:sneaky:
Και σε διαβεβαιώ πως αρκετοί δεν γελάνε καθόλου που ο gonis παραμένει ικανοποιημένος από τα Kii ώστε να μη θέλει ν¨απαλλαγεί από αυτά...:whistling:

Πρόκειται για τυπική περίπτωση...αγανάκτησης δεδομένων.Τρολάρισμα δεν έγκειται στις αποκρίσεις που γίνονται με τρόπο ανεξάρτητο από την ταυτότητα του δέκτη,αλλά στην έλλειψη έγκαιρης προειδοποίησης γι αυτό το δεδομένο...

Οφείλεις - ίσως λίγο περισσότερο από άλλους ως παγκόσμιος πρωταθλητής - να γνωρίζεις ότι στη ζωή μας χρησιμότεροι από διάφορους χειροκροτητές αποδεικνύονται οι...πυροκροτητές,όσοι δηλαδή δεν είναι διατεθειμένοι να μας χαρίζουν marron glace (ήτοι...ζαχαρωμένα κάστανα).Γινόμαστε ικανότεροι όχι από ό,τι μας ΄΄φτιάχνει΄΄ αλλά από εκείνο που μας ΄΄χαλάει΄΄.
Στην απίθανη περίπτωση που δεν θα συλλαμβάνεις το νόημα ενός τέτοιου επιχειρήματος,θα μπορούσες ν'αποταθείς σε προπονητές σου...:sneaky:
Και δεν πρόκειται ν'αναλυθεί εκτενέστερα,διότι το avs δεν αποτελεί οργανισμό όπου θα παραδίδονται μαθήματα ζωής,αλλά ούτε και κάποιο διεθνές ερευνητικό ινστιτούτο όπου ο συστηματικός χαβαλές θα μπορούσε ν'αποβεί αντιπαραγωγικός.Άσε δε που ακόμα και σε τέτοια κέντρα,κανείς δεν μένει αλώβητος.:D

Οι μεγάλοι σε διαστάσεις χώροι τείνουν να εμφανίζουν εκτενέστερη κατανομή θεμελιωδών και αρμονικών συνιστωσών από τους ρυθμούς συντονισμού στη ζώνη των στάσιμων κυμάτων.Η αντίληψη των τελευταίων μπορεί να υποβαθμίζεται περαιτέρω από την ύπαρξη επίπλωσης όπως γεμιστοί...καναπέδες με κατάλληλη ηχοαπορροφητική δράση.

Οι μετρήσεις του χώρου όμως θα δείξουν κατά πόσον υφίστανται στην εν λόγω ζώνη αποκλίσεις ικανές να επεμβαίνουν στις ακροαματικές εντυπώσεις,ιδίως αφού ηχεία όπως τα Martin Logan κροσάρουν τη μεμβράνη με την ηλεκτροδυναμική μονάδα χαμηλών στην αυτή ζώνη.Για τα τελευταία δε,θεωρώ ότι το πέρασμα από τους κώνους στη μεμβράνη θα καταστεί παντελώς απαρατήρητο μονάχα σε υλοποίηση με αμιγώς ενεργό κροσόβερ ελεγχόμενο από DSP.

Για τα μεν Triton Reference έναντι των τρίδρομων Adam o Zapantin τα έχει ήδη εξηγήσει στο ομόλογο νήμα.Κρίνεται άτοπον να σου προταθεί από τη μεριά μου οποιοδήποτε εκ των ML & TR με την προοπτική να σε ευχαριστεί χωρίς να ψάχνεσαι σε βάθος χρόνου.Τα δημοσιεύματά σου επίσης φανερώνουν ότι η συμβίωση με τα Adam δεν θα μακροημέρευε...

Δική μου γνώμη είναι να έκανες οικονομία ώστε ν'αποκτούσες JBL M2 με τα σχετικά KW ενίσχυσης σε στερεά κατάσταση.
Έχει ο ηχητικός μηχανικός και το πούρο ανά χείρας,ώστε να φτιάχνονται οι παραδοσιακοί υψιτελείς ακροαματικόφιλοι.
Ομιλώ και άλλες ξένες γλώσσες εκτός της Αγγλικής,Γαλλικής και Ιταλικής...Όσο για το περιβόητο άσμα...ασμάτων του μορίου,ας γνωρίζουν οι τωρινοί αναγνώστες ότι δεν προέρχεται από τον Ear ή τον υποφαινόμενο,αλλά η επίκλησή του αποτείνει φόρο τιμής στη μνημειώδη φράση του μακαρίτη RDoherty/ZonePress,όταν εκείνος είχε αποκριθεί για το ποιόν της θρυλούμενης μουσικότητας.Τρανή απόδειξη της απλότητας με την οποία ο Λόγος κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει....;)
:hi:

Συγκιgνήθηκα ... αgλήθεια. :drinks:

Last edited by a moderator:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873