Golden Ear Digital Aκtiv 3 (Χαράς Ευαγγέλια για...Γρεζάτους)

D

deleted user 10898

Guest
Εύγε νέε μου! (με τα μυαλά κολλημένα στο 1917)

Πάρε μια αγιογραφία να διαβάσεις γιατί ο πολύς ο Ριζοσπάστης δεν κάνει καλό (όλο πλουτοκρατίες και καπιταλισμούς, μαυρίσαμε πια! Ούτε να αγοράσουμε 2 ηχεία με ΜΟΝΟ 2000 δεν μπορούμε, καλύτερα να τα δωρίσουμε στο Κόμμα!) :

https://el.wikipedia.org/wiki/Άγιος_Χαράλαμπος

Έρχεται και η γιορτή σου όπου να ναι. Ελπίζω από το Κόμμα να σας αφήνουν να απαντάτε σε κάποια ευχετήρια τηλεφωνήματα (για γιορτή στο σπίτι δεν το συζητάμε!) .

Κούλης Καραμήτρος
Στο επόμενο πολιτικό σχόλιο που θα δω στην Audio θα υπάρχουν κυρώσεις.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Στο επόμενο πολιτικό σχόλιο που θα δω στην Audio θα υπάρχουν κυρώσεις.
θα το εφαρμόσω και εγώ δίπλα, audio σχόλια στα πολιτικά δεν περνάνε :p:laugh:
Μη σκάτε , θα ενοποιήσουμε όλες τις κατηγορίες και τα θέματα, ώστε να μην πηγαίνει χαμένη καμία παπαριά.

Reaction score
1.655
Καλά , μην τα πάρεις εσύ.

Πάρε τα παρακάτω που προτείνεις μαζί μ ένα ρακ να τα βάλεις, ένα μάτσο καλώδια και 5 παντοφλιές τη βδομάδα απ τη συζύγο δώρο.
Τελικά, απ ότι καταλαβαίνω, το κριτήριο αγοράς είναι η αποδοχή από τη σύζυγο και η μη άσκηση ενδοοικογενειακής βίας από αυτή; Εδώ κάποιοι έχουν φτιάξει το χώρο τους σαν την σπηλιά του λήσταρχου Νταβέλη και θα μας πειράξουν 2 καλώδια; Και μας έλεγαν (και λένε) ότι είναι και άκρως απαραίτητο! Για να το πάρουμε και από την αισθητική του πράγματος, βάσεις δεν θελουν αυτά τα μαγικά ηχεία; Καλώδια τροφοδοσίας δεν έχουν; Μήπως έχουν δέρμα για φινίρισμα, γυαλιστερή λάκα, κρύσταλα Σβαρόφκσι;;;

Παλιά κοροιδεύαμε τους ''reviewers'' που έβγαζαν "εξαιρετικά" κάποια προϊόντα απλά και μόνο γιατί ανήκαν στην ίδια "οικογένεια" (μάρκα). Τώρα, οι "γκουρού" reviewers (που ανάθεμα και αν έχουν ακούσει το 1/100 από αυτά που προτείνουν) αποφαίνονται απλά και μόνο επειδή μοιάζουν οι τεχνολογίες μεταξύ τους. Πάνε τα pdf (τι να τα κάνεις; η διαισθηση τα έχει αντικαταστήσει), πάνε και τα 2-4-6-8-18 "υποβαθύφωνα" (δεν πολυχρειάζονται μαθαίνουμε), πάει το "headroom"....... τώρα με ένα 6ρακι γούφερ γίνεται η δουλειά! ΜΙΡΑΚΟΛΟ, ΜΙΡΑΚΟΛΟ! Γουστάρω πολύ με τις κωλοτούμπες. Κι έχουν πέσει εδώ ουκ ολίγες!

Εν ολίγοις, σανός υπάρχει για όλους και για όλα!

Reaction score
30.454
θα το εφαρμόσω και εγώ δίπλα, audio σχόλια στα πολιτικά δεν περνάνε :p:laugh:
Κάτι έγραψα δίπλα για το γρεζι των πσηφιακων και τις ιστορικές ευθύνες του ΚΚΕ για αυτό. Να περιμένω γουορνινγκ;
[DOUBLEPOST=1517243950][/DOUBLEPOST]
Μη σκάτε , θα ενοποιήσουμε όλες τις κατηγορίες και τα θέματα, ώστε να μην πηγαίνει χαμένη καμία παπαριά.
Να ενσωματωθούν και τα αθλητικά.
Μην πάνε χαμένες οι παπαριες για τον θρύλο!:D

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Τελικά, απ ότι καταλαβαίνω, το κριτήριο αγοράς είναι η αποδοχή από τη σύζυγο και η μη άσκηση ενδοοικογενειακής βίας από αυτή;
Το δώρο σε πείραξε;
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις, τίποτα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
τώρα με ένα 6ρακι γούφερ γίνεται η δουλειά!
Φυσικά.
Ανέτως, κι ανεξαρτήτου χώρου.
Και γήπεδο γεμίζεις, για συναυλία των Πινκ Φλόιντ ή Μόμπι, χαλαρά.
Αυτό είπε κι ο μπουτχιας άλλωστε.

Καλά τα λες. Σε θέλουμε για πρόεδρο.

Reaction score
1.655
Το δώρο σε πείραξε;
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις, τίποτα.
Εσύ ανέφερες σύζυγους και παντόφλες. Τώρα και κάτι δώρα. Δηλαδή άλλα λόγια ν αγαπιώμαστε. Όταν στερεύουν τα επιχειρήματα αρχίζει το τσάμικο!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Εσύ ανέφερες σύζυγους και παντόφλες. Τώρα και κάτι δώρα. Δηλαδή άλλα λόγια ν αγαπιώμαστε. Όταν στερεύουν τα επιχειρήματα αρχίζει το τσάμικο!
Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις, τίποτα.

Reaction score
1.655
Φυσικά.
Ανέτως, κι ανεξαρτήτου χώρου.
Και γήπεδο γεμίζεις, για συναυλία των Πινκ Φλόιντ ή Μόμπι, χαλαρά.
Αυτό είπε κι ο μπουτχιας άλλωστε.

Καλά τα λες. Σε θέλουμε για πρόεδρο.
Θα τα πάρεις δηλαδή; Θα είσαι το πρώτο πειραματόζωο; Θα γυρίσεις στην "καλή", την αγνή τάξη ΑΒ από τα "κακά" ψηφιακά; Πάνε τα Κλαϊν Μαϊν και τα Αδάμ; Με 6 θαυματουργές ίντσες και 2 ψωροχιλιάρικα καθάρισες;

Μόνο μη με απογοητεύσεις με κωλοτούμπα!

Για πρόεδρο μη με περιμένεις, αυτές οι δουλειές χρειάζονται να ταϊζεις πολύ σανό τα μέλη, δεν κάνω εγώ. Πάρτε κάποιον που να μιλά ακατάληπτα και να θεωρεί τον εαυτό του γκουρού.
[DOUBLEPOST=1517246876][/DOUBLEPOST]
Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις, τίποτα.
Πραγματικά. Όταν ο άλλος γράφει ότι του κατέβει.

Δεν μας είπες, εσύ θα τα πάρεις τα ηχεία; Καλά φαίνονται. Είναι και από καλή "οικογένεια".

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Πραγματικά. Όταν ο άλλος γράφει ότι του κατέβει.
Δεν γράφει ο άλλος ότι του κατέβει.
Απλά δεν μπορείς να το καταλάβεις.

Δεν μας είπες, εσύ θα τα πάρεις τα ηχεία; Καλά φαίνονται.
Ναι, θα πάρω 3 1/2 ζευγάρια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
Θα τα πάρεις δηλαδή;
Όχι, για τις δικές μου απαιτήσεις (με σχετικά αντικειμενικά κριτήρια δηλαδη) τα μίνιμουμ είναι τα αρκετά πιο ακριβά Άνταμ 3Η (2.800 το ένα, κι όχι 2000 το ζευγάρι), για πολλούς λόγους. Φυσικά με σαμπ, όχι σκέτα.
Θα ήθελα όμως τα Άνταμ να είναι και ασύρματα, με app στο κινητό.

A

AKARL

Guest
Για πρόεδρο μη με περιμένεις, αυτές οι δουλειές χρειάζονται να ταϊζεις πολύ σανό τα μέλη, δεν κάνω εγώ. Πάρτε κάποιον που να μιλά ακατάληπτα και να θεωρεί τον εαυτό του γκουρού.
Hell...o!

Φιλική συμβουλή: το ανωτέρω κουόουτ χρήζει άμεσης ανασκευής .... εννοώ άμεσης. Ο Φαίδρος, ξέρεις ... ο μικρός .... κακός αδερφός του RDoherty, οριακά κρατιέται να μην παρέμβει.

Reaction score
1.655
Δεν γράφει ο άλλος ότι του κατέβει.
Απλά δεν μπορείς να το καταλάβεις.

Ναι, θα πάρω 3 1/2 ζευγάρια.
Πάρε καλύτερα 4 ζευγάρια γιατί έτσι μαγικά που είναι αυτά τα ηχεία, μπορεί να ζευγαρώσουν και να σου κάνουν δώρο και απογόνους!
[DOUBLEPOST=1517259500][/DOUBLEPOST]
Όχι, για τις δικές μου απαιτήσεις (με σχετικά αντικειμενικά κριτήρια δηλαδη) τα μίνιμουμ είναι τα αρκετά πιο ακριβά Άνταμ 3Η (2.800 το ένα, κι όχι 2000 το ζευγάρι), για πολλούς λόγους. Φυσικά με σαμπ, όχι σκέτα.
εδώ σε έχω: https://www.amazon.com/Belkin-SongStream-NFC-Enabled-Bluetooth-Wireless/dp/B00KX3DQXM

Κάνε τα Αδάμ wireless και άστα τα 6ρακια που σείουν και δονούν το Γουέμπλευ....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
Και ξέρετε πως γουστάρει περισσότερο την οριζοντιωμένη έκδοση,καθότι διαθέτει εκείνη δύο ενισχυτές για τον κλάδο χαμηλών στο τεμάχιο - 500 Watt έκαστος για καθένα εκ των δύο woofer - οπότε με τη μεγαλύτερη κιόλας ολική επιφάνεια διαφραγμάτων επιτυγχάνεται υψηλότερη μέγιστη στάθμη και δυναμικό εύρος σε σχέση με την κατακόρυφη έκδοση (S3V),έχοντας ως κερασάκι και πιο ομοιογενή πολική απόκριση...
Πάρε καλύτερα 4 ζευγάρια γιατί έτσι μαγικά που είναι αυτά τα ηχεία, μπορεί να ζευγαρώσουν και να σου κάνουν δώρο και απογόνους!
εδώ σε έχω: https://www.amazon.com/Belkin-SongStream-NFC-Enabled-Bluetooth-Wireless/dp/B00KX3DQXM
Κάνε τα Αδάμ wireless και άστα τα 6ρακια που σείουν και δονούν το Γουέμπλευ....
Άντε Ear,μ'έναν αντάπτορα από ομοαξονικό SPDIF σε AES/EBU και ΄΄καθάρισες΄΄...Γιατί δεν σε φαντάζομαι να χρησιμοποιείς την αναλογική έξοδο των 3,5 mm για οδήγηση από την αναλογική είσοδο των ADAM...:laugh:

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13