- Reaction score
- 80.480
και πόσο πάει το απαυτοπουδενεχειοSuper?Ναι ειναι high end στην ποιοτητα οχι ομως και στην τιμή του
και πόσο πάει το απαυτοπουδενεχειοSuper?Ναι ειναι high end στην ποιοτητα οχι ομως και στην τιμή του
τι ντροπή..Ακόμη δεν έβαλα τα καπάκια των καναλιών, View attachment 89816 View attachment 89817 View attachment 89818
ειδες ο 666 ? απανταει με τη μια ... ο φιλοσοφος πρεπει να σκεφτει - να γραψει κιαμμια μπριτανικα ...Akarl & daharis666 εσείς τι κάνατε με τους crown?
Ευχαριστημένοι ?
ετσα το κανουνε ! μπραβο σας !Μιας και είσαι συντοπίτης να τα πούμε και από κοντά.
εσύ ξέρεις τις διαφορές ελκυθρου, σνοουμπορντ,σκειτμπορντ και τζετσκι με γουοτερσκιιζ?Δεν ξέρεις τπτ από χαλιά, μόνο από κρυσταλιερες ? ΔΕΝ είναι μπουχάρα
Για ρώτα τη γυναίκα σου να μαθαίνεις .
[DOUBLEPOST=1518260167][/DOUBLEPOST]Δεν ξέρεις τπτ από χαλιά, μόνο από κρυσταλιερες ? ΔΕΝ είναι μπουχάρα
Ξέρωεσύ ξέρεις τις διαφορές ελκυθρου, σνοουμπορντ,σκειτμπορντ και τζετσκι με γουοτερσκιιζ?
εδώ σε θέλω κάστορα
οπως ειναι γι' αυτες ολα τα ηχεια τα ιδια και δε καταλαβαινουνε γιαντα τ' αλλαζωμε ολη την ωρα , ετσα ειναι και για 'μας τα χαλια ... ειν' ολα μπουχαρες ...ΔΕΝ είναι μπουχάρα
κανει απαγωγη θερμοτητος δηλαδηπως τολενε .... μαλιστα ... ωραιο - και μπλε φωτακια - τελειο ...Βαντιλατερ διπλό με θερμοστάτη, σαν αυτό που βάζουμε κάτω από τα λαπτοπ, παίρνει ρεύμα από τον Yamaha , όπως και το περιμετρικό led της οθόνης , οπότε λειτουργούν άμεσα με το αναμα του ενισχυτή
για πε μας τότε...ποια βγάζουν καλύτερες χροιές...πολύξερεΞέρω
Αυτές του Ζιζικγια πε μας τότε...ποια βγάζουν καλύτερες χροιές...πολύξερε
Μπροστά ο αρχηγός και πίσω του οι σκύλοιΓια Μπουχάρα θα πρέπει να απευθυνθείτε στον ειδικό. Στον ντιμιφουτ ντε, οι υπόλοιποι είναι ιμιτασιόν.
Την τινάζει την Μπουχάρα.
Φτιάξε το γράφημα άνω όριο 1sec, κάτω 0secΑυτές του Ζιζικ
[DOUBLEPOST=1518262038][/DOUBLEPOST]
Μπροστά ο αρχηγός και πίσω του οι σκύλοι
[DOUBLEPOST=1518262547][/DOUBLEPOST] View attachment 89822
Για να αρχίσουμε να σοβαρευόμαστε , όχι ότι θα το γλύτωνα, λέμε τώρα !
Μέτρηση ΜΚ , ΙΟΥΛ 2017
Γιατί καλέ;Φτιάξε το γράφημα άνω όριο 1sec, κάτω 0sec
Δικός σου ΓιάννηΠεριμένω τον w5000 , πάραυτα.
Γιατι μου βγαίνουν τα μάτιαΓιατί καλέ;
Ειναι υπερβολική η εκτίμηση αυτή. Στο θέμα της ακουστικής ξέρω μόνο τα βασικά των βασικών. Σαν να λέμε πως εχω τελειώσει το Γυμνάσιο. Και πολλά λέω.Γιατρέ μου, εγώ Ντεν ξέβρει απού τέτχοια του διαούλου πράγματα αλλά πραγματικά θαυμάζω την ενασχόληση σου με τον τομέα αυτό, που από χόμπι το έχεις αναγάγει σε επιστήμη σαν αυτήν που σπούδασες.
Respect
Και βλέπει ταινία με όλα αυτά τα ledακια?Βαντιλατερ διπλό με θερμοστάτη, σαν αυτό που βάζουμε κάτω από τα λαπτοπ, παίρνει ρεύμα από τον Yamaha , όπως και το περιμετρικό led της οθόνης , οπότε λειτουργούν άμεσα με το αναμα του ενισχυτή
Γμτ προχτές και χτές εκεί ήμουν.Δικός σου Γιάννη
Έκλεισε
Πότε ανεβαίνεις Θεσσαλονικη ?
[DOUBLEPOST=1518265566][/DOUBLEPOST]Γιατρέ μου, εγώ Ντεν ξέβρει απού τέτχοια του διαούλου πράγματα αλλά πραγματικά θαυμάζω την ενασχόληση σου με τον τομέα αυτό, που από χόμπι το έχεις αναγάγει σε επιστήμη σαν αυτήν που σπούδασες.
Respect