Ηxos eikona show 2018 Θεσσαλονίκη

Θα πάτε?

• Ναι

Votes: 31 60,8%
  • Οχι

Votes: 20 39,2%

• Total voters
    51

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.036
Πληροφοριες λενε οτι ο στρατηγος ανεμος εδωσε εντολη να οργανωθει ταγμα ανοδου καθοδου αποτελουμενο απο επιλεκτους συντροφους.
Μαρτυριάρη! :)

Ελπίζω ν' ακούσουμε και 1-2 συστήματα φίλων κι όχι μόνο στην έκθεση!

Ακούτε κύριοι ear, Ντιμιφούτ, Κοτσίδη και οι υπόλοιποι; :rolleyes:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.616
Ευχαρίστως, σας περιμένω.

Αλλά σε μικρά γκρουπ, 2-3 ατόμων ανά session, δεν χωράμε αλλιώς και δεν θα εχει και νόημα.
Φέρτε την μουσική σας.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.834
Οργανωθείτε , δεν θα έρθω.
Γιατί ρε μάστορα;
Εσύ δεν θα έρθεις; Και πως θα κάνουμε έκθεση;
Πως θα πάμε για τσίπουρα και μπύρες με μεζέδες;
Ο Μάκης θα πέσει σε κατάθλιψη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω , αλλά η φετινή έκθεση θα είναι φτωχή και μικρή.
Θα έχει μόλις 10 εκθέτες.

Ξέρετε όλοι πόσο έχω στηρίξει αυτές τις εκθέσεις , αλλά είναι καιρός να θίξω τα θέματα που οδηγούν εισαγωγείς σαν την εταιρεία που εργάζομαι, να μην λάβουν μέρος.

Δεν είναι θέμα κόστους, οι τιμές είναι εξαιρετικές.
Το πρόβλημα είναι στην οργάνωση.
1.Διαφήμιση ανύπαρκτη.
2.Μόνο Σάββατο.Οι μισοί άνθρωποι δουλεύουν Σάββατο και δεν είναι λογικό να φύγουν π.χ. απ την Καβάλα ή την Λάρισα για να προλάβουν με την ψυχή στο στόμα .
3.Ημερομηνία κακή διότι με την αργία της Πρωτομαγιάς να είναι την Τρίτη, όλοι θα πάρουν άδεια την Δευτέρα και θα εξαφανιστούν απ την Παρασκευή.Το ίδιο ισχύει και για την Αθήνα,που τα 2 τελευταία χρόνια συμπίπτει με το ''έθιμο'' black Friday.

Aν δεν αλλάξουν αυτά , για αρχή, φοβάμαι πως θα μείνουμε χωρίς έκθεση hi fi .

Γράψτε κι εσείς τι θα θέλατε να γίνει για ν αναβαθμιστεί ο θεσμός.Ο Φώτης είναι φίλος και πιστεύω πως θ ακούσει τις εισηγήσεις μας.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.834
Το ότι είναι ανύπαρκτη η διαφήμιση είναι θέμα.
Εμείς εδώ το ξέρουμε οι βλαμμένοι, αλλά έξω κανένας δεν έχει ιδέα ότι λαμβάνει χώρα μια τέτοια έκθεση.

Reaction score
1.532
Βασικά να παιζει δωμάτιο και εκθέτης. Και όχι τουρλουμπουκι όλοι μαζί σε 500 τμ.

Κατα τα αλλα, ακόμα κι έτσι, θα υπαρχουν δυνατοί αντιπρόσωποι και σοβαρά μηχανήματα που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα στη βορεια Ελλάδα.
Να δουμε τι μας επιφυλάσσει η audioevolution που πέρσι προσωπικά μου έλειψε.

Reaction score
653
Ευτυχώς θα είναι παρών μια εταιρεια που ήταν και πέρσι. Τα ηχεία που φέρνει είχε δοκιμή ο ήχος στο προηγούμενο τεύχος, αλλά δεν τα έκρινε ότι είναι για το εξώφυλλο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Βασικά να παιζει δωμάτιο και εκθέτης. Και όχι τουρλουμπουκι όλοι μαζί σε 500 τμ.
Κανείς δεν ήθελε το τουρλουμπούκι.Αλλά όταν υπάρχουν 5-6 αίθουσες μόνο διαθέσιμες...

Να δουμε τι μας επιφυλάσσει η audioevolution που πέρσι προσωπικά μου έλειψε.
Πιστεύω πως θα φέρει αξιόλογα μηχανήματα, τα οποία μπορεί ν αγοράσει ένας στους εκατό χιλιάδες Έλληνες και δεν ξέρω αν θέλει κι αυτός.
Ωραίο το hiend αλλά οι πωλήσεις ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.352
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent