Timaras
- Reaction score
- 2.132
Στάθη,πιστεύεις ότι αν έχεις ένα σωστά στημένο 5.1 πάσχεις σοβαρά κάπου?
Όχι βέβαια.Στάθη,πιστεύεις ότι αν έχεις ένα σωστά στημένο 5.1 πάσχεις σοβαρά κάπου?
Για απαντηστε στο ερωτημα αυτο...Ρωτάω για το κερασάκι στην τούρτα που έγραψες.
Το επόμενο βήμα από το 5.1 ποιο πρέπει να είναι κατά τη γνώμη σου?5.1.4 ή 7.1?
Εγώ θα πήγαινα στα back πρώτα και μετά στο κεράσι,εκτός αν είναι σαλόνι και δεν υπάρχει ο πίσω χώρος οπότε γίνονται συμβιβασμοί.Ρωτάω για το κερασάκι στην τούρτα που έγραψες.
Το επόμενο βήμα από το 5.1 ποιο πρέπει να είναι κατά τη γνώμη σου?5.1.4 ή 7.1?
Δεν έχεις και άδικο!Εγώ θα πήγαινα στα back πρώτα και μετά στο κεράσι,εκτός αν είναι σαλόνι και δεν υπάρχει ο πίσω χώρος οπότε γίνονται συμβιβασμοί.
Η πληροφορια που εχουν τα back surround ειναι λιγοτερη απο την atmos. Και αν στησεις καλα το 5.1 (110 μοιρες τα surround) δεν θα σου πολυλειψουν τα backΓια απαντηστε στο ερωτημα αυτο...
Για sub τι budget?Επειδη δεν ειναι στα αμεσα σχεδια μου η γυψοσανιδα (αλλα θα την κανω σε κανεναν χρονο σιγουρα και αν μου μεινει ακομη το μικροβιο θα βαλω και τα 4 ηχεια επανω), σκεφτομαι αρχικα να ξεκινησω με την αγορα ενος μεταχειρισμενου 5.1 ενισχυτη, ενος ζευγους dali zensor 1 για πισω, ενος dali zensor vocal κι ενος sub.
Συμφωνειτε με την σκεψη μου? Θα τρεξει ορθολογικα το σχεδιο μου με το συστημα αυτο?
Φυσικα, ο μτχ ενισχυτης 5.1 που προκειται να παρω δεν θα μεινει για πολυ αν φτιαξω την οροφη με τα 4 ηχειακια!
Ειπαμε, ζευγος dali 7 εμπρος, ζευγος dali 1 πισω, vical κεντρο και ενα sub που το ψαχνουμε.
Θα ηθελα περισσοτερες προτασεις για sub παρακαλω.
Α!!! Και κατι αλλο! Εχω τον yamaha r-n 402 d και θελω να τον αλλαξω. Δεν με γεμιζει ακουστικα, πιστευω πως τα dali 7 ειναι για παραπανω. Με εναν ενισχυτη 5.1 θα ακουω ακομα χειροτερα την μουσικη μου απο το σποτιφυ?
Δεν είδα ν'αλλάζεις τα atmos όμως.Η πληροφορια που εχουν τα back surround ειναι λιγοτερη απο την atmos. Και αν στησεις καλα το 5.1 (110 μοιρες τα surround) δεν θα σου πολυλειψουν τα back
[DOUBLEPOST=1526334508][/DOUBLEPOST]
Για sub τι budget?
ο λογος της αλλαγης ηταν αλλος .Δεν είδα ν'αλλάζεις τα atmos όμως.
Περιμενω απαντησεις για το sub παιδια...Το μπατζετ μου για sub ειναι τα 600-800 ευρω το πολυ, αρκει να μην τα αλλαζω ξανα σε 2 χρονια. Αν ειναι να μεινω ανικανοποιητος, πειτε το μου απο την αρχη.
Σε ενδιαφερει diy η μονο κατι ετοιμο?Το μπατζετ μου για sub ειναι τα 600-800 ευρω το πολυ, αρκει να μην τα αλλαζω ξανα σε 2 χρονια. Αν ειναι να μεινω ανικανοποιητος, πειτε το μου απο την αρχη.
Το θέμα όμως είναι ότι ή δεν ικανοποιείσαι με τίποτα ή ότι έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις,γιατί πήρες το zensor 7 που ομολογουμένως είναι σοβαρό ηχείο στην κατηγορία του και δεν ικανοποιήθηκες ή τουλάχιστον δεν τρελάθηκες κιόλας(αν θυμάμαι καλά).Το μπατζετ μου για sub ειναι τα 600-800 ευρω το πολυ, αρκει να μην τα αλλαζω ξανα σε 2 χρονια. Αν ειναι να μεινω ανικανοποιητος, πειτε το μου απο την αρχη.
Eτοιμο.Σε ενδιαφερει diy η μονο κατι ετοιμο?
20τμΠόσα τετραγωνικά ο χώρος;
Για κεντικο dali zensor vocal συμφωνουμε ολοι παιδια???Το sub και το κεντρικό ειναι εξαιρετικά σημαντικά ηχεία.
Καθορίζουν κατά πολύ το επίπεδο του συστήματος.