Είμαστε πολλοί και γράφουν μια χούφτα

Reaction score
1.124
Πιστεύω ότι πολλοί που θέλουν να γράφουν, τους αποτρέπει το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί μια κλειστή ομάδα παλαιών μελών που πολλές φορές σαρκάζουν και χλευάζουν μεταξύ τους σε νήματα καινούργιων ή πιο νέων μελών.
Προσωπικά εμένα αυτό με ενοχλεί αν και είμαι απο τα πιο φανατικά μέλη θα ελεγα, διαβάζοντας καθημερινά τα θέματα του φόρουμ.
Ας μου επιτραπεί η έκφραση, έχει δημιουργηθεί μια "κλίκα" που αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά.
Κι εγώ μπαίνω καθημερινά και διαβάζω αλλά γράφω σπάνια.η κλίκα που γράφεις δεν είναι με τη κακή έννοια ίσα ίσα το αντίθετο.ειναι παρέα.
Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι όταν ξεκινά ένα νήμα και διαβάζω για ένα συγκεκριμένο θέμα και αρχίζουν και γράφουν για το τι κάναν σπίτι τους,τι φάγαμε,τι ηπιαμε,πλακιτσες κλπ.
Το νήμα γίνεται μπαχαλο ενώ είναι πράγματα που μπορούν να τα γράψουν σε πμ.
Μόνο αυτό με ενοχλεί και φυσικά το γεγονός ότι το βινύλιο είναι πολύ ανώτερο από τα ψηφιακά και δεν το παραδέχονται:p
Νισαφι πια:headbang:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.361
και φυσικά το γεγονός ότι το βινύλιο είναι πολύ ανώτερο από τα ψηφιακά και δεν το παραδέχονται:p
Μήπως σε λένε Σκαλούμπαξ;:D

Reaction score
557
E, μα αυτό εννοώ, μπαίνουν όλοι οι γνωστοί, σε ένα νημα και το κάνουν μπαχαλο. Οι παρέες με βρίσκουν συμφωνο. Αλλοστε μια μεγαλη παρέα ειμαστε...
[DOUBLEPOST=1528311782][/DOUBLEPOST]..... και σαφώς προτιμώ βινυλιο από τα ψηφιακά! Θα μας φάνε...

Reaction score
1.124
Μήπως σε λένε Σκαλούμπαξ;:D
Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά;
Είναι κακό τώρα αυτό8-)
[DOUBLEPOST=1528312288][/DOUBLEPOST]
E, μα αυτό εννοώ, μπαίνουν όλοι οι γνωστοί, σε ένα νημα και το κάνουν μπαχαλο. Οι παρέες με βρίσκουν συμφωνο. Αλλοστε μια μεγαλη παρέα ειμαστε...
[DOUBLEPOST=1528311782][/DOUBLEPOST]..... και σαφώς προτιμώ βινυλιο από τα ψηφιακά! Θα μας φάνε...
Εντάξει,στο γράφω γιατί έγραψες ότι χλευάζουν, που μάλλον δεν ισχύει.
Δείξε λίγη κατανόηση,οι άνθρωποι ακούνε από υπολογιστή, έχουν ξεχάσει τη "ζεστασιά του δίσκου βινυλίου":p:D

P

PMC

Guest
Το avsite είναι ένα ένα πολύ καλό εργαλείο.
Μέσα στην σελίδες του υπάρχουν θησαυροί.
Αν έχεις υπομονή και χρόνο μπορείς να βρεις απαντήσεις σε όλα τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν για ήχο ,εικόνα και πολλά ακόμα...

Ένα πρόβλημα ( που αντιμετώπισα εγώ γιατί δεν ήμουν συνηθισμένος σε τέτοιου ίδιους επίκοινωνια) είναι το ποσό απρόσωπο είναι το φόρουμ.
Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο που δεν σε ξέρει δεν τον ξέρεις και που ο κάθε ένας έχει τον χαρακτήρα του...( άλλοι είναι απόλυτοι άλλοι είναι τον χαρακτηριστικών των pdf άλλοι που δεν έχουν την γνώση το παίζουν κολλητοί σε αυτούς που την έχουν ...) γενικά όλοι βγάζουν την προσωπικότητα τους.

Γνώμη μου είναι ότι όταν χάνεται η μπάλα θα πρέπει να επεμβαίνουν οι διαχειριστές και να επαναφέρουν λίγο την τάξη καθώς και να ¨πρωστατευουν¨ λίγο τα νέα μέλη .

Καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτοι σε όλα. Να λέμε αυτό που νομίζουμε πως πρέπει να πούμε κυριως γιατί θελουμε να βοηθήσουμε τον νέο φίλο που έχει την ανάγκη μας....αυτός νομίζω πως είναι και ο λόγος που υπάρχει το avsite.

Reaction score
4.722
Ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Αν ήθελα να προσθέσω μία παρατήρηση θα ήταν μόνο αυτή.
Πολύτιμες πληροφορίες συχνότατα θάβονται κάτω από ένα βουνό άσχετων σχολίων.
Και είναι κρίμα.....
Υπέρ μιας πιο αυστηρής διαχείρησης κι εγώ....
Μακροπρόθεσμα θα ωφελήσει.

IMHO

Reaction score
30.455
άλλοι που δεν έχουν την γνώση το παίζουν κολλητοί σε αυτούς που την έχουν
Επειδή ανήκω στην κατηγορία των άσχετων, αλλά προσπαθώ να διαβάζω και να ακολουθώ αυτούς που έχουν τις γνώσεις, θες να μας αναλύσεις λίγο το σκεπτικό σου;
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει ένας άσχετος; Να τακιμιασει με τους λοιπούς άσχετους και να μοιράζονται την ασχετοσύνη τους;

P

PMC

Guest
Επειδή ανήκω στην κατηγορία των άσχετων, αλλά προσπαθώ να διαβάζω και να ακολουθώ αυτούς που έχουν τις γνώσεις, θες να μας αναλύσεις λίγο το σκεπτικό σου;
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει ένας άσχετος; Να τακιμιασει με τους λοιπούς άσχετους και να μοιράζονται την ασχετοσύνη τους;

Όχι.
Απλά να μην είναι μέρος της αγέλης την στιγμή που δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει .

Reaction score
1.203
Ας μπω και εγώ, ως νέος, στην συζήτηση.
Προ ετών ήμουν συντονιστής σε ένα φόρουμ αυτοκινήτων, το οποίο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έκλεισε!
Με τον ερχομό της κρίσης, λογικό, άρχισε να πέφτει το ενδιαφέρον των μελών και η ενεργή συμμετοχή τους, όπως έγινε και σε πολλά άλλα φόρουμ που παρακολουθώ.
Ποτέ δεν με ενόχλησε το γεγονός της "κλίκας" με την καλή έννοια, γιατί κάπως έτσι μας αποκαλούσαν κάποια μέλη, αντιθέτως, με κάποια παιδιά (εγώ ο σαραντάρης είμαι το μικρότερο παιδί :D) ακόμα και σήμερα κάνουμε παρέα και πίνουμε τους καφέδες, τις μπύρες, τα τσίπουρά μας και τρώμε και τα κοψίδια μας :drinks: ποτέ μόνοι μας και πότε οικογενειακως.
Ένας από αυτή την παρέα (ενεργό μέλος εδώ) μου σύστησε το avsite.
Μετα από αρκετό διάβασμα πήρα την απόφαση να γραφτώ (επί της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή).
Έτσι ήρθαν τα πρώτα ηχεία, ο πρώτος ενισχυτής κλπ.
Πράγματι η βοήθεια σας μου φάνηκε πολύτιμη στις επιλογές μου (έμαθα να διαβάσω και καποια . pdf)!
Με λίγα έξοδα, ζυγίζοντας τις συμβουλές σας, με την τσέπη μου από την άλλη, έκανα ένα ταπεινό συστηματακι που εξυπηρετεί τις ανάγκες μου στο έπακρο.
Αυτό είναι κατά την γνώμη μου και ο λόγος ύπαρξης τον φόρουμ!
Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρχουν και διαφωνίες και διαφοροποίηση απόψεων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι κάποιος από εδώ μέσα έχει την διάθεση να προσβάλλει κάποιον άλλον.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.335
Το νου σας ρεμάλια, όποιος ξαναπειράζει νέο μέλος τον έφαγα!
:laugh:

Πιστεύω ότι καταλαβαίνω απόλυτα τους φίλους που εκφράζουν το καλοπροαίρετο παράπονο για τη λιγότερο τεχνική προσέγγιση των θεμάτων και περισσότερο παρεΐστικη/καλαμπουρτζίδικη συμμετοχή μελών στα θέματα.
Φοβάμαι ότι αυτό είναι αναπόφευκτο όταν κάποια μέλη συμμετέχουν πολύ ενεργά στο φόρουμ για πολλά χρόνια και υπάρχει εξοικείωση με πολλά μέλη ακόμα και αν δεν έχουν βρεθεί από κοντά. Η καθημερινή επικοινωνία μέσα από το φόρουμ σε πολλαπλά θέματα δημιουργεί συνθήκες ανάλογες των καθημερινών θαμώνων ενός καφενείου, πλέον ξέρει ο ένας του χούγια του άλλου και "όπου τον παίρνει τον καθένα και κάνει κέφι χώνεται για να γίνεται πλάκα".

Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι τα νέα μέλη ή τέλος πάντων όσοι δεν έχουν συμμετάσχει πολύ στις συζητήσεις να μη διστάζουν να πουν τη γνώμη τους, να ζητήσουν την άποψη των μελών και να κάνουν και το πείραγμα τους σε άλλους. Συνήθως αυτή η συνταγή είναι επιτυχημένη και έχει παρατηρηθεί με πολλά μέλη από τα πρώτα μηνύματα τους να διαμορφώνεται μια εξοικείωση με μέλη "καραβάνες" του φόρουμ.

Εμείς ως moderators και διαχειριστές προσπαθούμε πάντα να έχουμε την ελάχιστη παρέμβαση (δεν πιστεύουμε στην αυστηρή επιτήρηση) και να επεμβαίνουμε όταν τα πράγματα γίνονται προσωπικά και προσβλητικά. Είναι σίγουρο ότι δεν είμαστε αλάνθαστοι και παραλείψεις συμβαίνουν αλλά για αυτό κυρίως ευθύνεται το ότι δεν έχω την πλήρη ευθύνη της στελέχωσης και διαχείρισης του φόρουμ, όταν μεγαλώσω και γίνω γενικός αρχηγός αυτές οι αδυναμίες θα εκλείψουν, να είστε σίγουροι/ες για αυτό, οπότε να ψηφίζετε Melina με κάθε ευκαιρία :p:roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
1.753
Εἰναι εκνευριστικὀ και επαναλαμβἀνεται κατἀ κανὀνα με τρελὀ υφἀκι !:party:

Last edited:
  • Like
Reactions: PMC

Reaction score
1.753
Ἁσε... να μη γἰνω δεικτικὀς
Καταλαβαἰνουν ὀσοι εἰναι, αυτοἰ που το κἀνουν, και γἰνονται τουλἀχιστον αντιπαθεἰς.
Οπαδοἰ για μιἀ ζωἠ :(

Reaction score
30.455
Ἁσε... να μη γἰνω δεικτικὀς
Καταλαβαἰνουν ὀσοι εἰναι, αυτοἰ που το κἀνουν, και γἰνονται τουλἀχιστον αντιπαθεἰς.
Οπαδοἰ για μιἀ ζωἠ :(
Οπότε τι να κάνουμε εμείς που δεν έχουμε τις γνώσεις; Τουμπεκί ψιλοκομμένο;
Νόμιζα πως το θρεντ αφορα στην ενθάρρυνση στη συμμετοχή και όχι στην αποτροπή.

P

PMC

Guest
QUOTE="haris1308, post: 2305420, member: 30343"]Οπότε τι να κάνουμε εμείς που δεν έχουμε τις γνώσεις; Τουμπεκί ψιλοκομμένο;
Νόμιζα πως το θρεντ αφορα στην ενθάρρυνση στη συμμετοχή και όχι στην αποτροπή.[/QUOTE

Ενθάρρυνση ....
Να σου θυμίσω πως σχολιάζεις στο θέμα μου ( Ηχεια έως 15000)?

A888AF9C-2F99-45C7-8412-4AE98F4110F7.jpeg
9DA2FA01-CC71-4AF6-8CD4-F879391B8755.jpeg

Σορυ παιδιά .....σβήστε το αν θέλετε .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.232
Members
38.293
Νεότερο μέλος
SotosΑ