υπαρχουνε βασεις που μπορεις να βαζεις τα ακουστικα?

Να την πάρει τη βάση;

• Total voters
    27
Status
Not open for further replies.
Reaction score
30.455
Έβαλα στο google translate το κείμενο κάτω από το avatar του @haris1308. Νταξ', θεούλης όποιος το έγραψε.

Συνεχίστε.
Ξεκίνησε ως Dirty Haris...ο ζιζικ ήθελε να γράψει Dirty Communist ή κάπως έτσι και του αντιπρότεινα το Dirty Harry που παραπέμπει στη γνωστή ταινία ,συνεπώς είναι πιο σινεφιλ και άρα σχετικό με το κλιμα ενός audio-video site.
Μια ωραία πρωία προστέθηκε το "smurf's expert assistant" ,δεν ξέρω από ποιον αλλά υποψιάζομαι και πάλι το γαλάζιο στρουμφάκι...
Τώρα ,η μετάφραση όλου αυτού στα ρώσσικα και η χρήση κυριλλικού αλφάβητου ,πρέπει λογικά να ήταν ιδέα αυτουνού του sheik yerbou(s)ti του @AKARL ...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.497
Ξεκίνησε ως Dirty Haris...ο ζιζικ ήθελε να γράψει Dirty Communist ή κάπως έτσι και του αντιπρότεινα το Dirty Harry που παραπέμπει στη γνωστή ταινία ,συνεπώς είναι πιο σινεφιλ και άρα σχετικό με το κλιμα ενός audio-video site.
Μια ωραία πρωία προστέθηκε το "smurf's expert assistant" ,δεν ξέρω από ποιον αλλά υποψιάζομαι και πάλι το γαλάζιο στρουμφάκι...
Τώρα ,η μετάφραση όλου αυτού στα ρώσσικα και η χρήση κυριλλικού αλφάβητου ,πρέπει λογικά να ήταν ιδέα αυτουνού του sheik yerbou(s)ti του @AKARL ...
Χεχεχε, δεν ξέρω ποιος κ@ρΓιολης έκανε τη μετάφραση, αλλά στο google translate το "smurf's expert assistant" μεταφράστηκε ως "smurf's expert predator" !!!:D:D:D

Reaction score
30.455
Χεχεχε, δεν ξέρω ποιος κ@ρΓιολης έκανε τη μετάφραση, αλλά στο google translate το "smurf's expert assistant" μεταφράστηκε ως "smurf's expert predator" !!!:D:D:D

Άμα προσπαθήσεις από ρωσσικά σε ελληνικά γίνεται χειρότερο....:D:D:D
Χωρίς τίτλο.png

Reaction score
370
φιλε την αγορασα
Κατ' αρχάς σε ευχαριστούμε για το άφθονο γέλιο που μας πρόσφερες και έδωσες τροφή άθελά σου, για ορισμένα ξεκαρδιστικά σχόλια. Στην αρχή δεν πιστεύαμε αυτά που διαβάζαμε απο σένα. Στη συνέχεια όμως το απολαύσαμε δεόντως και δημιουργήθηκε και το μότο της ημέρας το "...πείτε μου σας παρακαλώ" .
Όμως βρε αγόρι μου, γιατί βιάστηκες να παραγγείλεις αυτή τη βάση; 'Ασε που εσύ ήθελες μια επιβεβαίωση περισσότερο της αρχικής σου επιλογής παρά την γνώμη των υπολοίπων ημών. Τέλος πάντων... η γνώμη μου είναι οτι αυτές οι "ειδικές" βάσεις του εμπορίου είναι πολύ ελαφριές, με βάρος περίπου μισό κιλό και επομένως ασταθείς, που τις παίρνεις στο χέρι τη στιγμή που κρεμάς ή ξεκρεμάς τα ακουστικά. Τρεις είναι οι λύσεις: η 1η: μεγάλος επιτοίχιος ανοξείδωτος ή γαλβανιζέ γάντζος γενικής χρήσης με μικρό κόστος, η 2η: βάση βαριά περι τα 3-4 κιλά απο χοντρό μασίφ αλουμινίο αεροπορικού τύπου 7075-Τ6, διαμορφωμένο σε όποιο σχέδιο θέλεις στον τόρνο, ώστε να στέκεται σταθερά στο τραπέζι ή στο ράφι και που θα είναι μοναδικής κατασκευής και αισθητικής, φυσικά με ανάλογο κόστος και η 3η λύση: Μια αβγουλοειδής πέτρα θαλάσσης ή ποταμού, περίπου στο μέγεθος κεφαλής...τζάμπα !

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.991
Δεν θα καταστραφούν ρε παλικάρι μου, σταμάτα επιτέλους.
Έκατσα σήμερα πάλι και το διάβασα από τη αρχή.
Μου κόπηκε η ανάσα σπαραζοντας με λυγμούς με το παραπάνω ποστ.:cry:

Reaction score
95
ενας μου ειπε οτι αν παρω την βαση αυτη οτι τα λαστιχακια που πιανουν το δερμα θα χαλαρωσουν πιο γρηγορα αν παρεις θηκη που τα κρεμας απανω. Θα ηταν πολυ καλυτερα να παρεις μια τετοια που τα αγκαλιαζει.
https://www.aliexpress.com/item/Cla....728258011.html

ισχυει κατι τετοιο με τα akg 712 pro??
ειδικές" βάσεις του εμπορίου είναι πολύ ελαφριές, με βάρος περίπου μισό κιλό και επομένως ασταθείς, που τις παίρνεις στο χέρι τη στιγμή που κρεμάς ή ξεκρεμάς τα ακουστικά. Τρεις είναι οι λύσεις: η 1η: μεγάλος επιτοίχιος ανοξείδωτος ή γαλβανιζέ γάντζος γενικής χρήσης με μικρό κόστος, η 2η: βάση βαριά περι τα 3-4 κιλά απο χοντρό μασίφ αλουμινίο αεροπορικού τύπου 7075-Τ6, διαμορφωμένο σε όποιο σχέδιο θέλεις στον τόρνο, ώστε να στέκεται σταθερά στο τραπέζι ή στο ράφι και που θα είναι μοναδικής κατασκευής και αισθητικής, φυσικά με ανάλογο κόστος και η 3η λύση: Μια αβγουλοειδής πέτρα θαλάσσης ή ποταμού, περίπου στο μέγεθος κεφαλής...τζάμπα !

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.269
τι θελτε να ΜΟΥ πειτε οτι τα ακουστικα μου θα χαλασουν με αυτην την βαση??
Τι θέλεις να μας πεις ότι έμαθες ορθογραφία;;
αλουμινίο αεροπορικού τύπου 7075-Τ6,
το 7075 έχει ψευδάργυρο, να το προσέξεις.

A

AKARL

Guest
τι θελτε να ΜΟΥ πειτε οτι τα ακουστικα μου θα χαλασουν με αυτην την βαση??
Είναι πολύ πιθανό!!!!!!!!!! :(

Σου τα λέγαμε πολλοί αλλά δε μας άκουσες και έκανες του κεφαλιού σου. Γιατί το έκανες σε παρακαλώ???????? :idk:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.991
Μητσάκο σε pm για αυτό το λόγο δεν απαντάω.
Τα παιδιά εδώ ήταν σαφέστατα, σε όλους μας αρέσει η βάση που πήρες αλλά διατρέχει κίνδυνο ώσμωσης.
Το αλουμίνιο είναι πολύ επιρρεπής σαν υλικό είπαμε.
Ο φυσφιρίκος (το ψάρι στο ενυδρείο θυμάσαι? ) τη πλήρωσε ακριβά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.991
Πες μου ότι θα είσαι και σήμερα εδώ να το συζητήσουμε που θα είμαι 24ωρο στη δουλειά....σε παρακαλώ!!

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.269
Έχω δοκιμάσει όλες τις βάσεις του εμπορίου.
Με τις ξύλινες μου έμπαιναν ακίδες στα αυτιά, σε κάτι φτηνές και πριονίδια.
Οι αλουμινίου δεν ειναι fish friendly.
Οι σιδερένιες, κόλλησαν τα ακουστκά πάνω γιατί κάνανε λέει μαγνητικό πεδίο με τα μεγάφωνα.
Οι χάλκινες πετούσανε σπίθες όποτε τα έβγαζα έκανε λέει πηνίο.

Τελικά πήρα 4 κιλά από αυτό και έφτιαξα μόνος μου.
Βγήκε η βάση περισσότερο από το σπίτι αλλά άξιζε τον κόπο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.991
Έχω δοκιμάσει όλες τις βάσεις του εμπορίου.
Με τις ξύλινες μου έμπαιναν ακίδες στα αυτιά, σε κάτι φτηνές και πριονίδια.
Οι αλουμινίου δεν ειναι fish friendly.
Οι σιδερένιες, κόλλησαν τα ακουστκά πάνω γιατί κάνανε λέει μαγνητικό πεδίο με τα μεγάφωνα.
Οι χάλκινες πετούσανε σπίθες όποτε τα έβγαζα έκανε λέει πηνίο.

Τελικά πήρα 4 κιλά από αυτό και έφτιαξα μόνος μου.
Βγήκε η βάση περισσότερο από το σπίτι αλλά άξιζε τον κόπο.
Για δώσε κανένα σχέδιο να πάρω καμία ιδέα.
Εχω 3 κιλά τιτάνιο και κάθεται, να φτιάξω καμία βάση της προκοπής άμα είναι...

A

AKARL

Guest
Όχι ρε, πήρε καλά ακουστικά ο Μητσάκης...κρίμα:D
Κουμπάρε, από κάτι κρητικές που δγιαβάζω στο δγιαδίκτυο ψιλομούφα τα κόβω τα ακουστικά του Τζίμαρου:

https://www.rtings.com/headphones/reviews/akg/k712-pro

https://www.head-fi.org/showcase/akg-k712-pro.16244/reviews

Οπότε δεμπειράζει που πήρε τη βάση που πήρε. Όταν του χαλάσουν εδώ είμαστε να του προτείνουμε σωστά ακουστικά και κατάλληλη βάση γιαφτά.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik