- Reaction score
- 138.721
Αρεϊ πίσω, σε δεύτερο χρόνο.Zap,αποφάσισε,λήξη αγώνα.
Αρεϊ πίσω, σε δεύτερο χρόνο.Zap,αποφάσισε,λήξη αγώνα.
Με μεγάφωνα Ψωράλ να είναι, κι ας είναι και 5 ίντσες.-Zap,αποφάσισε,λήξη αγώνα.
Όχι δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω από ότι έγραψα. Δλδ ότι ένα 7ιντσο midwoofer με πηνίο φωνής 1,1/4 ιντσας και ένα tweeter με 1 ιντσα πηνίο δεν τρώνε 150wrms. Όπως και αν κροσσαριστούν. Ναι από την Αθήνα. Εχω εμπλακεί ενεργά στην επισκευή μέχρι και κατασκευή μεγαφώνων στο παρελθόν και θεωρώ πως , τα 150 wrms είναι way too much. Όχι τίποτα άλλο , αλλά για να μην γίνει ο κώνος μαζί με το πηνίο του 7ιντσου πύραυλος εδάφους αέρος, και το πηνίο με τον θόλο του tweeter στάχτη και μπούρμπερη.
[DOUBLEPOST=1486309138][/DOUBLEPOST]Σκέψου ότι τα δικά μου Ψωράλ 15ιντσα με 3ιντσα πηνία τα θεωρώ λίγα για σαμπ που τα δουλεύω στο ενεργό μου . Το Mid Ψωράλ που φοράω στο ενεργό , έχει 4 ιντσες πηνίο και χάλκινο δαχτυλίδι στον πόλο , κάπου στα 98-99db ευαισθησία και ικανότητα πρόσληψης 250wrms. Από 400hz έως 7,5khz.
... Το Mid Ψωράλ που φοράω στο ενεργό , έχει 4 ιντσες πηνίο και χάλκινο δαχτυλίδι στον πόλο , κάπου στα 98-99db ευαισθησία και ικανότητα πρόσληψης 250wrms. Από 400hz έως 7,5khz.
Και με μια "αθώα" διόρθωση το mid σου μπαίνει και σε σεξοαγγελία...
"...και χάλκινο δαχτυλίδι στον kόλο, κάπου στα 98-99mm άνοιγμα και ικανότητα πρόσληψης 250mm."
Το δαχτυλίδι το χάλκινο το από πίσω;Καμια φωτο μπρος -πισω ?
Όχι, αυτο ειναι πριν πάρω μεγάλο κεντρικό, πριν το χρEpik, πριν τα vicoustic
ΝαιΝα τα λέμε ΨΑ. Να φτιάξω πόουλ;
Δεν ηταν ο zapZap,αποφάσισε,λήξη αγώνα.
Από το σύστημα στις σελίδες 93/101Καμια φωτο μπρος -πισω ?
Και μετά θα ξαναθές το SVS.Εχω SVS NSD12 αλλα θα ψηφισω PSA !! θα το παρω και εγω αργοτερα γιατιι ειναι πιο ακριβο το svs
Το μονο σιγουρο........Και μετά θα ξαναθές το SVS.
Κι εγώ το ίδιο έχω, μπορούμε να κάνουμε σύλλογο.Εχω SVS NSD12 .............
Τον έφαγαν οι κακές παρέες!Σαν χθες θυμαμαι που ειχε ερθει το svs εξω απο το χειρουργειο , για καθαρα στερεο ακροαση
Ήμουν μια χαρά χάι-φιντελάς, με το δικάναλό μου, τα καλώδιά μου, τις χροιές μου, τις διαφορές μου, κύριος.Τον έφαγαν οι κακές παρέες!
50€.Εξαιτίας σας.
Μιά χαρά και στο σωστό το δρόμο , αντίθετα κοροϊδεύουμε τα χάλια των χαλιεντάδωνΉμουν μια χαρά χάι-φιντελάς, με το δικάναλό μου, τα καλώδιά μου, τις χροιές μου, τις διαφορές μου, κύριος.
Κοιτάξτε πως κατάντησα.
Εξαιτίας σας.
Εχει κοστίσει λίγο παραπάνω50€.