Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
4.327
The Dyatlov Pass Incident 7/10. Aν και δεν έχει μεγάλη βαθμολογία εμένα μ' άρεσε. Για όποιον έχει διαβάσει - ακούσει για το περιστατικό θα το βρει ενδιαφέρον. Έχει και αρκετές σκηνές απ' αυτές που αρέσουν στον zizik :roflmao: . Επιβάλλεται να το δει κάποιος με καλή ένταση τα φώτα σβηστά και μόνος - μόνη. Πλάκα κάνω βλέπεται άφοβα

δ.jpg

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.459
Είδα κι εγώ το νέο Avengers και θα του έβαζα ένα 7
Ωραίες εικόνες και ήχοι, δράση, μπαμ μπουμ και σενάριο ανάλογο του είδους.

Αλλά θα πρέπει να κάνω ειδική μνεία για το αρχείο υποτίτλων.
Δεν ήταν από μετάφραση google ώστε να πρέπει να ξέρεις αγγλικά για να καταλάβεις όταν λέει key, αν εννοεί κλειδί ή πλήκτρο.
Ήταν σωστή η μετάφραση, αλλά με κάτι ορθογραφικά λάθη να σου βγάλουν το μάτι.
Μνημείο ανορθογραφίας.
Αυτός που το έγραψε έκανε πολύ κόπο και μπράβο του, αλλά εικάζω ότι μάλλον είναι ακόμη μαθητής ή φοιτητής, διότι δεν ξέρει που παν τα 4 από ορθογραφία, όπως οι περισσότεροι σημερινοί μαθητές και φοιτητές.

Reaction score
7.845
ετοιμαζόμαστε για movie night. Είμαστε ανάμεσα σε Avengers infinity war και Deadpool 2 δυστυχώς χρονικά δε μας παίρνει και για τα δύο γιατί προβλέπεται σεισμός θα παίξουμε λίγο πάνω από reference μιας και θα λείπουν τα γυναικόπαιδα. :help::lolsign::dance2::vinsent:
ποιο από τα δύο λέτε? Θα είναι καινούριο μέλος μαζί μας σήμερα και θέλω να τον εντυπωσιάσω ηχητικά. ποιο από τα δύο είναι πιο κατάλληλο?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.596
ετοιμαζόμαστε για movie night. Είμαστε ανάμεσα σε Avengers infinity war και Deadpool 2 δυστυχώς χρονικά δε μας παίρνει και για τα δύο γιατί προβλέπεται σεισμός θα παίξουμε λίγο πάνω από reference μιας και θα λείπουν τα γυναικόπαιδα. :help::lolsign::dance2::vinsent:
ποιο από τα δύο λέτε? Θα είναι καινούριο μέλος μαζί μας σήμερα και θέλω να τον εντυπωσιάσω ηχητικά. ποιο από τα δύο είναι πιο κατάλληλο?
Δεν έχω δει το Deadpool 2 (που πολύ θα το 'θελα...) αλλά το Avengers είναι καλή τόσο σαν ταινία, όσο και ηχητικά.

Υπ' όψιν ότι η DTS-HD MA μπάντα είναι γραμμένη χαμηλά, οπότε υπολόγιζε ότι θέλει επιπλέον 5-6 db σε σχέση με άλλες ταινίες.

Μόλις κυκλοφόρησαν και τα 3 Avengers σε 4Κ και Atmos, και δεν βλέπω την ώρα να τα δω. :party:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.677
Το περίμενα με πολύ λαχτάρα
καθαρό Atmos...εξαιρετική δουλειά
θα έβαζα ένα 8- για τον λόγο ότι μπ@στάρδεψαν υπερβολικά την ιστορία του Θάνου σχετικά με τα πετράδια

θα έχουμε captain marvel...που είναι ένα μόνο κομμάτι της ιστορίας του Infinity war...οπότε έχω τεράστια περιέργεια να δω πως σκ@τά θα νικήσουν τον Θάνο γιατί κανονικά πρέπει να δούμε και άλλους;)

Υ.Γ. Αν και ξέρω ότι σύμφωνα με το κομικ θα έχουμε χαπι έντινγκ σε όλα αυτά(εκτός και αν το ξεσκίσουν τελείως) έχω να δηλώσω
Γ@ΜΩ ΤΟ ΜΠΙΠ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ-ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΕ-ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΠ ΛΕΓΕΣΑΙ!!!
Δεν σκοτώνεις τον
ρε ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ!!! που να μην σου ξανασηκωθεί!!!>:(>:(

Last edited by a moderator:

Reaction score
7.845
Δεν έχω δει το Deadpool 2 (που πολύ θα το 'θελα...) αλλά το Avengers είναι καλή τόσο σαν ταινία, όσο και ηχητικά.

Υπ' όψιν ότι η DTS-HD MA μπάντα είναι γραμμένη χαμηλά, οπότε υπολόγιζε ότι θέλει επιπλέον 5-6 db σε σχέση με άλλες ταινίες.

Μόλις κυκλοφόρησαν και τα 3 Avengers σε 4Κ και Atmos, και δεν βλέπω την ώρα να τα δω. :party:
πολλύ καλό. το ευχαριστηθήκαμε. πράγματι αρκετά χαμηλά γραμμένο το είδαμε στο +8. λίγο οι φωνές μου φάνηκαν ποιο ''μουντές'' και το λέω με το πώς ακουγόταν ο black panther σε σχέση με την ομώνυμη ταινία που είδα πριν μερικούς μήνες. Ο φίλος πράγματι εντυπωσιάστηκε (γιαυτό δε πας cinema) τα λόγια του.

επόμενο το deadpool να γελάσουμε και λίγο γιατί μας έπιασε μια κατάθλιψη...

daharis666

Moderator
Reaction score
79.677
Υ.Γ. Αν και ξέρω ότι σύμφωνα με το κομικ θα έχουμε χαπι έντινγκ σε όλα αυτά(εκτός και αν το ξεσκίσουν τελείως) έχω να δηλώσω
Δεν σκοτώνεις τον
θενκ γιου rose :thumbsup::roflmao:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.596
The Miracle Season (2018), 6

Ακόμα μια φλορετοταινια για ευαισθητούληδες σαν κι εμένα.
Μόνο που τη συγκεκριμένη πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τη δει ο @VLASSIS-S !
Πότε φεύγει η οικογένεια για διακοπές είπαμε; :whistling::D

Reaction score
2.193
Το περίμενα με πολύ λαχτάρα
καθαρό Atmos...εξαιρετική δουλειά
θα έβαζα ένα 8- για τον λόγο ότι μπ@στάρδεψαν υπερβολικά την ιστορία του Θάνου σχετικά με τα πετράδια

θα έχουμε captain marvel...που είναι ένα μόνο κομμάτι της ιστορίας του Infinity war...οπότε έχω τεράστια περιέργεια να δω πως σκ@τά θα νικήσουν τον Θάνο γιατί κανονικά πρέπει να δούμε και άλλους;)

Δεν σκοτώνεις τον
9/10
4K και Atmos και σου φεύγουν τα κ@κ@κια :o

daharis666

Moderator
Reaction score
79.677
9/10
4K και Atmos και σου φεύγουν τα κ@κ@κια :o
ήχο θα έβαζα 108-)
ξεφτίλισε την εξώπορτα ασφαλείας σε αρκετά πλάνα :party:
κάποια χολιγουντιανά κατάλοιπα δεν μου άρεσαν...
πιστεύω θα έπρεπε να φτάσει διάρκεια lord of the rings για να είχε ομαλότερη ροή και λίγο παραπάνω λεπτομέρεια στην ιστορία;)
αναμένουμε το επόμενο σε 3 χρόνια :(

daharis666

Moderator
Reaction score
79.677
Απρίλη του 19 θα βγει το επόμενο.
Να βάλω και εγώ ένα 9/10 στο Infinity War.
Το είχα δει σε IMAX,τρομερό. 8-)
:geek::geek::geek:
μήπως το Captain Marvel θα βγει τότε?
δεν το έψαξα...έχεις λινκ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.585
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants