- Reaction score
- 84.845
Βεβαιότητα.Βεβαιότητα ή πιθανότητα;
Room EQ κάτω από 200Hz = no need for subwoofer ή όχι;
Να περιμένουμε τις μετρήσεις;
Και δεν περιμένω να χρειαστεί sub.
Βεβαιότητα.Βεβαιότητα ή πιθανότητα;
Room EQ κάτω από 200Hz = no need for subwoofer ή όχι;
Να περιμένουμε τις μετρήσεις;
Δεν ζήτησα τη συλλογή σε DSD, ήταν παρεχόμενο στη συσκευασία, τι να κάνω να τα πετάξω;
[DOUBLEPOST=1536847048][/DOUBLEPOST]
Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ο περιορισμός (εάν υπάρχει, θα στείλω email να μάθω) έγκειται στο software αναπαραγωγής μουσικών αρχείων της συσκευής.
Για λόγους απόκρισης, όχι, υπεραρκούν αυτά τα ηχεία για αυτό το χώρο.Και δεν περιμένω να χρειαστεί sub.
Έστειλα. Καμία απάντηση μέχρι στιγμής. Θα δοκιμάσω τηλεφωνικώς.
Χάρη, αυτό που μου δείχνεις, δυστυχώς, δεν μου λέει κάτι. Δηλαδή, να στο πω κι αλλιώς: Εάν εκεί έγραφε 64kHz ή 128kHz, θα άλλαζε κάτι;
Η αρχική πηγή σου μπορεί να μετατρέψει τα dsd σε pcm?Προσωπικά, περίμενα μια αναφορά όπως στο DAC της Musical Fidelity, όπου, στο κάτω μέρος της σελίδας αναγράφει ξεκάθαρα ότι μπορεί να αναπαράξει DSD.
Τα DSD τα έχω σε USB drive. Εάν το "καρφώσω" στο SHD, δεν θα παίξουν; Πρέπει να μεσολαβήσει "αρχική πηγή" (π.χ. laptop/PC);Η αρχική πηγή σου μπορεί να μετατρέψει τα dsd σε pcm?
Αν δεν έχεις "αρχική πηγή", τότε θα χρειαστείς απάντηση στο ερώτημα σου απο την εταιρία....Τα DSD τα έχω σε USB drive. Εάν το "καρφώσω" στο SHD, δεν θα παίξουν; Πρέπει να μεσολαβήσει "αρχική πηγή" (π.χ. laptop/PC);
Αρχική πηγή έχω. Laptop/PC, υπάρχει (υπάρχουν). Πώς θα ξέρω εάν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα DSD σε PCM;Αν δεν έχεις "αρχική πηγή", τότε θα χρειαστείς απάντηση στο ερώτημα σου απο την εταιρία....
Δεν έχω ιδέαΑρχική πηγή έχω. Laptop/PC, υπάρχει (υπάρχουν). Πώς θα ξέρω εάν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα DSD σε PCM;
ΟΚ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα ρωτήσω τους guru του forum.Δεν έχω ιδέα
Δες το manual του software που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή.
Εγώ πάντως βάζω το oppo (και παλαιότερα το cambridge) να μετατρέπει τα dsd σε pcm, και αυτό γιατί ο prepro που έχω, αν του δωσεις dsd δεν το επεξεργάζεται με Dirac. Να μην μολυνθεί το αγνό παρθένο σήμα, καταλαβαίνεις ....
Εγώ λοιπόν που προτιμάω να το ακούω μολυσμένο με Dirac, το μετατρέπω σε pcm απο την αρχή
Ότι θέλεις φιλαράκι, στη διάθεση σου.ΟΚ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα ρωτήσω τους guru του forum.
Δεν μίλησε για κουρού...Ότι θέλεις φιλαράκι, στη διάθεση σου.
Γιώργο, όταν λέμε ότι ένα ντακ παίζει DSD εννοούμαι Native, χωρίς να χρειάζεται μετατροπή, resampling σε PCM.Έστειλα. Καμία απάντηση μέχρι στιγμής. Θα δοκιμάσω τηλεφωνικώς.
[DOUBLEPOST=1537427057][/DOUBLEPOST]
Χάρη, αυτό που μου δείχνεις, δυστυχώς, δεν μου λέει κάτι. Δηλαδή, να στο πω κι αλλιώς: Εάν εκεί έγραφε 64kHz ή 128kHz, θα άλλαζε κάτι;
Προσωπικά, περίμενα μια αναφορά όπως στο DAC της Musical Fidelity, όπου, στο κάτω μέρος της σελίδας αναγράφει ξεκάθαρα ότι μπορεί να αναπαράξει DSD.
Σε μένα αναφέρεσαι; Εάν ναι, τι θες να πεις;Αυτό το μαραφέτι δεν είναι για το επίπεδό σου. Μην το κοιτάς καθόλου.
Δεν είναι κακό αλλά για σένα δεν κάνει.
Ναι βρε.Σε μένα αναφέρεσαι; Εάν ναι, τι θες να πεις;
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, sorry κιόλας... Από τα λίγα (πολύ λίγα) που γνωρίζω και καταλαβαίνω, το μηχανάκι είναι αξιοπρεπέστατο κι επιπλέον έχει σαφώς κι αποδεδειγμένα αποτελεσματικό DSP.Ναι βρε.
Είναι κατώτερης ποιότητας από το στέρεο σου, μην ασχολείσαι.
Δεν είναι κακό μηχάνημα αλλά ... πήγαινε παραπέρα
Δες το προηγούμενο μην. έκανα edit άλλη μια σειρά.Η αξία του δεν μου λέει κάτι. Αρκεί να κάνει τη δουλειά του.
Είναι το minidspHD με επεξεργαστή κινητού για να τρέχει το volumio και να στριμάρει.