- Reaction score
- 76.288
Φιξτ.Σωστά! Όπως λένε κιοι φίλοι μαςοι γκέυ Αγγλοσάξωνες: "The more hair I lose, the more head I get"
Φιξτ.Σωστά! Όπως λένε κιοι φίλοι μαςοι γκέυ Αγγλοσάξωνες: "The more hair I lose, the more head I get"
Μετα απο μερικα μολις λεπτα ακροασης ενοιωσα απο την περιοχη των λοβων την θερμοκρασια του σωματος μου να ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ,και στη συνεχεια δυσκολια στην αναπνοη και ζαλη,που αμεσως καταλαβα πως οφειλοταν...
Καλησπέρα σας χαμηλοεξοδη κεφαλή χρειάζεται η υψηλοεξοδη mc γιατί δεν το γνώριζα και έχω mm και δυστυχώς δεν μπορώ να τον καμαρώσωΠαιδια ο φιλος δεν τρολαρει. Ειναι επισης σύνηθες οταν ακους mc κεφαλές να εχεις πρήξιμο στα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα να πρεπει οπωςδηποτε να γ@μησεις μετα απο εστω 30 λεπτά ακροασης.
Καίρια η παρέμβασή σου μωρό μου!Φιξτ.
- χαμηλοέξοδη mc για παρατεταμένη στύση . . . υψηλοέξοδη mc για ένα στα γρήγορα . . . το ιδανικό είναι όμως χαμηλοέξοδη mm γιά πολλαπλούς οργασμούς . . . προσαρμοστής step-up τέλος για τους πρωτάρηδες ( ανεβάζει τα επίπεδα σεροτονίνης & καταστέλλει τά στάσιμα κύματα που αποπροσανατολίζουν ) . . .Καλησπέρα σας χαμηλοεξοδη κεφαλή χρειάζεται η υψηλοεξοδη mc γιατί δεν το γνώριζα και έχω mm και δυστυχώς δεν μπορώ να τον καμαρώσω
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση γιατί είναι πολύ σοβαρό αύριο πρωί θα προβώ σε αγορές- χαμηλοέξοδη mc για παρατεταμένη στύση . . . υψηλοέξοδη mc για ένα στα γρήγορα . . . το ιδανικό είναι όμως χαμηλοέξοδη mm γιά πολλαπλούς οργασμούς . . . προσαρμοστής step-up τέλος για τους πρωτάρηδες ( ανεβάζει τα επίπεδα σεροτονίνης & καταστέλλει τά στάσιμα κύματα που αποπροσανατολίζουν ) . . .
Βγάζει μαλλιά ο αβγδΜε λαμπατο DAC τι παιζει?
Καλοφάγωτα!είναι πολύ σοβαρό αύριο πρωί θα προβώ σε αγορές
Μαλλιαρός, αλλά κουφός.Βγάζει μαλλιά ο αβγδ
Καλησπερα αγαπητε,Καλησπέρα σας χαμηλοεξοδη κεφαλή χρειάζεται η υψηλοεξοδη mc γιατί δεν το γνώριζα και έχω mm και δυστυχώς δεν μπορώ να τον καμαρώσω
Αυτό ούτε με μετρικ και ενεργή πολυενίσχυση δεν γίνεται...Βγάζει μαλλιά ο αβγδ
Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σας άλλα δυστυχώς κλείνω το ρήμα πεινάω σε όλους τους χρόνουςΚαλησπερα αγαπητε,
ουτε χαμηλοεξοδη χρειαζεται - ουτε υψηλοεξοδη
μια πολυεξοδη χρειαζεται
View attachment 107656
Wellcome to the club ! που θα ελεγαν και οι αγγλοσαξοφωνοι φιλοι μας.Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σας άλλα δυστυχώς κλείνω το ρήμα πεινάω σε όλους τους χρόνους
Εκει να δεις....πάει η @ουτσα σύννεφο....Με λαμπατο DAC τι παιζει?
Δεν το συνιστώ , πολλοί παρασύρθηκαν. και κατέληξαν σε γάμο . . . εδώ το θέμα είναι pure sex no love ... Hit and goΜε λαμπατο DAC τι παιζει?
Ναι αλλα ο EPANTAZ απο πανω ειδες τι λεει?Δεν το συνιστώ