ika
News
- Reaction score
- 14.859
Αν δεν έχει κάποια βάση, γιατί δεν βγάζουνε ενεργά λαμπάτα?
Αγαπητέ με mm δε γ@μησε κανεις!Καλησπέρα σας χαμηλοεξοδη κεφαλή χρειάζεται η υψηλοεξοδη mc γιατί δεν το γνώριζα και έχω mm και δυστυχώς δεν μπορώ να τον καμαρώσω
Δυστυχώς άργησα πολύ να το καταλάβωΑγαπητέ με mm δε γ@μησε κανεις!
Πχοιός είπε ότι δε βγάζουνε;Αν δεν έχει κάποια βάση, γιατί δεν βγάζουνε ενεργά λαμπάτα?
Είσαι μνιά μαϊμού εσύ...... αυτα γιατι τα μαθαινω τωρα ???? γιατι δεν μιλαει κανεις τοσο καιρο ??? γιατι αποπροσνατολιζετε τον κοσμο με τα ενεργα , τις λαμπες,τα μπ3 και τα καβλωδια ρεβματως ??????
και στην τελικη ... τα περισσοτερα πραματα που αξιζουν ειναι παρανομα ή ανθυγιεινα...χεχεχε...
Subwoofer λαμπάτο βγαίνει;Πχοιός είπε ότι δε βγάζουνε;
Βγαίνει λέμε! Τιδεγκαταλαβαίνεις?!?!?!?!?Subwoofer λαμπάτο βγαίνει;
Οχι τέτχιο για συστημα 2.1
Για πες και πόσα βατ, να γελάσουμε...Οχι τέτχιο για συστημα 2.1
Μεγαλύτερο, 15ιντσο θέλω
Τζιμπιέλ δεκαοχτάρι σε κάνει;;;;Οχι τέτχιο για συστημα 2.1
Μεγαλύτερο, 15ιντσο θέλω
Ποιοτικά να είναιΓια πες και πόσα βατ, να γελάσουμε...
- ναι ''σύννεφο'' . . . αλλά δεν διευκρίνισε την φοράΝαι αλλα ο EPANTAZ απο πανω ειδες τι λεει?
*που χαθηκε ετουτος? εβαλε φωτια και την... εκανε
Σωστά.- το διευκρίνισε από το πρώτο post , γράφοντας . . .
Υ.Γ.Τα ως ανω αναφερονται ως παρακαταθηκη,και δεν θελω να διαφωνησω ειτε να συζητησω πανω σε αυτα.
Φικσντ!Πιστεύετε ότι οι dj ΔΕ βάζανε, ούτε και βάζουνε, mc για να ΜΗ γ@μήσουν
Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω κάτι τέτχοιο απέχει της αληθείας παρασάγγας...πιστευετε ότι δεν γ@μούν;
Α μπραβο!Σωστά.
Στο θέμα μας:
Πιστεύετε ότι οι dj βάζανε mc για να γ@μήσουν, ή πιστευετε ότι δεν γ@μούν;
Και μουσικά. Άμα το watt δεν είναι μουσικό, δεν παίζει το ηχείο...Ποιοτικά να είναι
Ναι,στην τσέπηΠαιδια αν αλλαζεις λαμπες καθε 10λεπτο (δοκιμαζοντας) παθαιν΄ς τιπουτα κακο;