Θα αγοράζατε τα ίδια μηχανήματα; Ας, πούμε τα ίδια ηχεία;

Ας υποθέσουμε ότι γίνεται ανεπανόρθωτη ζημιά στα ηχεία μας ή μπαίνουν κλέφτες και μας τα σηκώνουν!

• Total voters
    80
  • Poll closed .

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803
Τόν Ερμή στην θέση του ......γιά να μην έχουμε δράματα .

Ο Ερμής είναι ο αγγελιαφόρος των θεών της Eλληνικής μυθολογίας . Ακόμη λειτουργεί ως ψυχοπομπός , οδηγεί δηλαδή τις ψυχές των νεκρών στον Άδη ( όπως μαθαίνουμε στην Οδύσσεια ) , αλλά είναι και προστάτης των κλεφτών , των τυχερών παιγνίων και του εμπορίου .
Σύμφωνα με τον επικρατέστερο μύθο , πατέρας του ήταν ο Δίαs και μητέρα του η Μαία , μία από τις Πλειάδεs , τις θυγατέρες του Άτλαντα , του γίγαντα που κρατούσε στις πλάτες του τον ουρανό . Πρόκειται για τις Πλειάδες κόρες που αργότερα ο Δίας τις μετέτρεψε σε αστερισμό , μαζί με τον κυνηγό Ωρίωνα , καθώς ο τελευταίος τις καταδίωκε............

:beach: Τί να λέμε τώρα !
Θεόs ό Θεόs !
Άσ πάρει κάτι άλλο ό μπουκαδόροs .
Τόν Θεό να τον αφήσει ήσυχο !

. -
2. Δεν το συζητώ, μόλις μπορέσω αγοράζω ακριβώς τα ίδια ηχεία γιατί με κάλυπταν απόλυτα

-

Reaction score
57
Καλά βρε τι ερωτήματα είναι αυτά; :p
Να τα σηκώσουν κλέφτες αποκλείεται εκτός κι αν είναι Μασίστες... :showingbiceps:
Να γίνει σεισμός να τα πλακώσει, θα σκαψω να τα βρω ... :headbang:
Να τα αναβαθμίσω αποκλείεται γιατί είναι χαιεστ εντ... :imtheking:

TGD

Reaction score
9.092
Αν γίνει αυτό, αναγκαστηκά το 3. Δεν υπάρχουν λεφτά! Όμως τώρα που το σκέφτομαι:
1. Μπορώ να βουτήξω το προηγούμενο ζευγάρι από τον πατέρα μου και να του αφήσω το προ-προηγούμενο που είναι στην αποθήκη.
2. Τα ηχεία είναι τόσο βαριά που μάλλον δεν θα μπουν στον κόπο να τα κλέψουν. Αν δεν συχνάζουν εδώ ίσως να μην καταλάβουν καν ότι είναι ηχεία.

Reaction score
30.018
Θα απαντούσα με ένα ρητορικό ερώτημα: «Αν μπορούσατε να χωρίσετε τη γυναίκα σας, θα ξαναπαντρευόσασταν την ίδια?»!!!!
θα έπαιρνα τουλάχιστον νεότερο μοντέλο :D και μια από τα ίδια ισχύει και για τα ηχεία:dance2:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Ναι, σιγα μην καταλαβει ο κλεφτης οτι οι 2 ξυλινες γκουμουτσες με τις σβουρες απο πανω, ειναι ηχεια. Ασε που δε χωρανε στο αυτοκινητο που θα κλεψει, του οποίου εχω αφησει το κλειδι πανω στο τραπεζακι για δέλεαρ. Ας το παρει να παει στο διάλο:D. Πιο φθηνο ειναι απ' τα ηχεια, πολύ πιο φθηνό.

Reaction score
3.091
Το 2,γιατί τα τωρινά μου μηχανήματα είναι το απόσταγμα της πολυετής ενασχόλησης με το χόμπυ
rogers ls3/5a τα 15ωμα
[DOUBLEPOST=1540593053][/DOUBLEPOST]
Θα απαντούσα με ένα ρητορικό ερώτημα: «Αν μπορούσατε να χωρίσετε τη γυναίκα σας, θα ξαναπαντρευόσασταν την ίδια?»!!!!
Αν το έκανα από βλακεία,ναι θα την ξαναπαντρευόμουν

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.788
Εννοείται ρε φίλε! Ξέρεις πολλές συζύγους που να είπαν στους συζύγους τους " Τώρα, με την ανακαίνιση, βεβαίως και θα φτιάξουμε dedicated χώρο για να ακούς μουσική"! Εγώ ξέρω μία - τη δική μου! Και δεν την αλλάζω με καμία! Σιγά μην χώριζα τέτοια σύζυγο-θησαυρό!

Reaction score
6.208
Το 2,γιατί τα τωρινά μου μηχανήματα είναι το απόσταγμα της πολυετής ενασχόλησης με το χόμπυ
rogers ls3/5a τα 15ωμα
[DOUBLEPOST=1540593053][/DOUBLEPOST]
Αν το έκανα από βλακεία,ναι θα την ξαναπαντρευόμουν
Εδώ που τα λέμε είναι ηχείο με άποψη. Εύγε.
[DOUBLEPOST=1540615835][/DOUBLEPOST]
Εννοείται ρε φίλε! Ξέρεις πολλές συζύγους που να είπαν στους συζύγους τους " Τώρα, με την ανακαίνιση, βεβαίως και θα φτιάξουμε dedicated χώρο για να ακούς μουσική"! Εγώ ξέρω μία - τη δική μου! Και δεν την αλλάζω με καμία! Σιγά μην χώριζα τέτοια σύζυγο-θησαυρό!
Μη τα λες αυτά εδώ μέσα έτσι απλα:D:D:p
Εμείς ούτε σεμεδακι δε κουνάμε.
[DOUBLEPOST=1540615906][/DOUBLEPOST]Εγώ δε ψήφισα τιποτα για να μη γκαντεμιασω τίποτα. :dance2:

Reaction score
248
Συγνώμη φιλε, αλλά αυτό ούτε σε ταινίες απιστημονικής φαντασίας δεν γίνεται!
Συνεπώς: ή έχεις βρει την μία στο εκατομμύριο, την οποία πρέπει να γράψει η ιστορία, ή.....είναι κι αυτή μέλος του site και ξέρεις ότι διαβάζει τι γράφεις!!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289