- Reaction score
- 98.513
Πες τα ρε Μήτσο με τους ανάποδους....
7,5/10
Πες τα ρε Μήτσο με τους ανάποδους....
Επειδή μου το θυμίσατε και ξενέρωσα σε επανάληψη, αλλάζω το 5/10.Πες τα ρε Μήτσο με τους ανάποδους....
7,5/10
Επειδή είναι b-movie, άρα του γούστου μου, άρα πρέπει να είναι ανάλαφρη, η προσπάθεια να αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω κουράζει αφάνταστα.Το equalizer είναι μια b trash movie και ως τέτοια αξιολογείται. Αν δεν έπαιζε ο ντενζελ ούτε που θα την έβλεπα και αν ναι δεν θα έπαιρνε πάνω από 3 (ειδικά το 2).
Ο Ντενζελ όμως την κρατάει σε ένα επίπεδο, για trash movie πάντα, και περνάει η ώρα ψιλό ευχάριστα. Όσο και αν προσπαθεί ο σκηνοθέτης με καποια πλάνα και σεκάνς να με κάνει να πατήσω το off.
Αν και αγγλούρα του κερατά το είδα όλο. Καλό για ευρωπαϊκό, γνωρίζοντας από πριν τα προβλήματα που έχει το είδος.
Θεοί ο πρωταγωνιστής και ο σκηνοθέτης!Mission: Impossible - Fallout, Atmos. 7,5/10
8... Πολυ καλο!!!
Όταν παιζόταν σινεμά είχα κατασκηνώσει εκεί.
Αναπάντεχα καλή! Πολύ καλή!Mile 22 (2018)
Super ταινία! Μπορεί να τη χαράμισα σε θερινό, έμεινα όμως πλήρως ικανοποιημένος. Αν και η υπόθεση παραπέμπει σε μπλα-μπλα το Mile 22 είναι γεμάτο δράση με καλογυρισμένα πλάνα.
Δίπλα στον Wahlberg παίζει ο Ινδονήσιος Iko Uwais, γνωστός από τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες, δίνοντας μία διαφορετική οπτική από αυτήν που έχουμε συνηθίσει στις ανάλογες ταινίες μυστικών οργανώσεων.
Σε κάποιους δεν άρεσε το τέλος, π.χ. στον κριτικό του Αθηνοράματος.
Αυτά τα προσέχουν όσοι απορροφούνται από το στόρι. Ευτυχώς δεν με αγγίζουν αυτές οι λεπτομέρειες. Για να είμαι ειλικρινής, μόλις σταμάτησε η δράση στο τέλος, είχε αλλά 2-3 λεπτά που κάτι έλεγαν, αλλά εγώ μάζευα τα πράγματά μου από το τραπεζάκι και δεν πρόσεχα.
8/10
Φιλαρακι πρεπει να αρχισεις να αναβαθμιζεσαι σε UHD δισκακια.....
Αποκλείεται να αλλάξω ή να αναβαθμίσω τα BDs που έχω. Απο εδώ και πέρα μόνο.Φιλαρακι πρεπει να αρχισεις να αναβαθμιζεσαι σε UHD δισκακια.....